Se De Olympiske Lege Paris 2024 på Max

Fra den 26. juli 2024 kan du se De Olympiske Lege Paris 2024 på Max med alle grundabonnementer.

Oplev atletik, cykling, håndbold, tennis og meget mere – live på dine foretrukne Max-understøttede enheder.

Hvordan får jeg Max?

Find ud af, om du allerede har adgang til Max (f.eks. HBO Max-abonnenter).

Hvis du ikke har Max, kan du tilmelde dig på max.com, i Max-appen eller via en tredjepartsudbyder. Gå til siden Hvordan tilmelder jeg mig Max? for mere information.

Alle Max-abonnementer indeholder ikonisk underholdning fra HBO, Discovery, Warner Bros., DC Universe, Harry Potter, Max Originals og meget mere.

Klar til at streame? Download Max til din foretrukne enhed, og begynd at streame allerede i dag.

Spørgsmål og svar om OL

Hvilket abonnement skal jeg have for at se OL?

De Olympiske Lege Paris 2024 er inkluderet i alle grundabonnementer på Max.

Klar til at tilmelde dig? Sammenlign dine valgmuligheder for abonnement på max.com/product.

Hvornår er der OL?

De Olympiske Lege Paris 2024 foregår fra den 26. juli til den 11. august 2024.

Hvordan finder jeg de OL-begivenheder, jeg vil se på Max?

Du kan finde den fulde sendeplan for OL på olympics.com/en/paris-2024/schedule.

Sådan finder du OL-begivenheder på Max:

1. Vælg Paris 2024 (i toppen af skærmen)
  2. Her kan du gøre følgende:
    • Find live og kommende OL-begivenheder
    • Se genafspilninger og højdepunkter
    • Følg dine favoritholds begivenheder
    • Søg efter sportsgren

Husk! Du kan også finde live og kommende OL-begivenheder på skærmen Hjem.

Notifikationer om guldmedaljer

Med notifikationer om guldmedaljer er du altid klar, når medaljerne overrækkes. Når du ser OL, vises notifikationen i videoafspilleren. Du kan afvise notifikationen eller vælge Se video for at streame ceremonien.

Hvordan kan jeg se genafspilninger?

Udvalgte OL-begivenheder kan ses som genafspilning.

Sådan finder du genafspilninger:

1. Vælg Paris 2024 (i toppen af skærmen)
  2. Scroll ned til rækken Seneste begivenheder.