Olympialaisten katsominen Maxilta
Näytä enemmän
Voit katsoa Pariisin olympialaisia Maxilta 26.7.2024 alkaen kaikilla perustilauksilla. Lue lisää. Näytä vähemmän

Olympialaisten katsominen Maxilta

Voit katsoa Pariisin olympialaisia Maxilta 26.7.2024 alkaen kaikilla perustilauksilla.

Näe suorana suosikkilajejasi, kuten uintia, pyöräilyä, voimistelua ja tennistä Maxia tukevilla laitteilla.

Miten tilaan Maxin?

Selvitä ensin, onko sinulla jo Maxin käyttöoikeus (esim. HBO:n tilaajat).

Jos sinulla ei vielä ole Max-tilausta, voit tilata sen osoitteessa max.com, Max-sovelluksessa tai palveluntarjoajalta. Lisätietoja on kohdassa Miten voin tilata Maxin?

Jokaiseen Max-tilaukseen kuuluu koukuttavaa HBO-, Discovery-, Warner Brothers-, DC-universumi-, Harry Potter- ja Max Originals -viihdettä sekä paljon muuta.

Kiinnostaako katselu? Lataa Max suosikkilaitteellesi ja aloita Maxin katselu nyt.

Kysymyksiä ja vastauksia olympialaisista

Mihin Max-tilauksiin olympialaiset kuuluvat?

Pariisin olympialaiset 2024 kuuluvat kaikkiin Max-perustilauksiin.

Haluatko tehdä tilauksen? Vertaile eri tilausvaihtoehtoja osoitteessa max.com/product.

Milloin olympialaiset ovat?

Pariisin olympialaiset 2024 pidetään 26.7.–11.8.2024.

Mistä löydän eri olympiatapahtumat Maxilta ja miten voin katsella niitä?

Olympialaisten koko ohjelma löytyy englanniksi osoitteesta olympics.com/en/paris-2024/schedule.

Näin pääset katselemaan olympiatapahtumia:

1. Valitse Maxilla ruudun yläosasta Pariisi 2024.
  2. Tällä sivulla voit esimerkiksi
    • hakea suoria ja tulevia olympiatapahtumia
    • katsoa uusintoja ja parhaita paloja
    • seurata oman maasi joukkueen edesottamuksia
    • selata sisältöjä lajien mukaan.

Huomaa: suorat ja tulevat olympiatapahtumat löytyvät myös etusivulta.

Ilmoitukset mitalienjaosta

Maxin mitalienjakoilmoitusten ansiosta saat tietää, milloin kultahetki on alkamassa. Kun katselet olympialaisia, ilmoitukset näkyvät videosoittimessa. Voit joko ohittaa ne tai katsella kultahetken valitsemalla Katso video.

Miten uusintoja voi katsoa?

Maxilla voi katsoa uusintoja tietyistä olympiatapahtumista.

Näin löydät uusinnat:

1. Valitse Maxilla ruudun yläosasta Pariisi 2024.
  2. Siirry alaspäin kohtaan Uusinnat.