Гледај ги Олимписките игри на Max
Прочитај повеќе
Од 26 јули 2024, ќе може да ги гледаш Олимписките игри Париз 2024 на Max со кој било основен пакет за претплата. Повеќе информации. Прочитај помалку

Гледај ги Олимписките игри на Max

Од 26 јули 2024, ќе може да ги гледаш Олимписките игри Париз 2024 на Max со кој било основен пакет за претплата.

Уживај во пливање, велосипедизам, гимнастика, тенис и многу други спортови во живо, на омилените поддржани уреди на Max.

Како да го добијам Max?

Прво, провери дали веќе имаш пристап до Max (на пр. претплатници на HBO).

Ако немаш Max, може да се претплатиш преку max.com, апликацијата Max или преку оператор. За повеќе информации, оди на Како да се претплатам на Max?

Во сите претплати на Max се вклучени извонредни содржини од HBO, Discovery, Warner Brothers, DC Universe, Хари Потер, Max Originals и многу други.

Се подготви за гледање? Преземи ја Max на омилениот уред за да започнеш да гледаш Max уште денес.

Прашања и одговори за Олимписките игри

Во кои пакети на Max се вклучени Олимписките игри?

Олимписките игри Париз 2024 се вклучени во сите основни пакети на Max.

Сакаш да се претплатиш? Спореди ги разните пакети на max.com/product.

Кога се одржуваат Олимписките игри?

Олимписките игри Париз 2024 ќе се одржат од 26 јули до 11 август 2024 година.

Како да најдам и да гледам настани од Олимписките игри на Max?

Целосниот распоред на Олимписките игри ќе го најдеш на olympics.com/en/paris-2024/schedule.

Еве како да најдеш содржини од Олимписките игри:

 1. Во Max, избери Париз 2024 (најгоре на екранот).
 2. Тука може да го направиш следново:
  • Да најдеш настани од Олимписките игри во живо и наскоро
  • Да гледаш репризи и издвоени моменти
  • Да ги следиш натпреварите на твојата земја
  • Да пребаруваш според спорт

Напомена Настани од Олимписките игри што се одржуваат во живо или што ќе се одржат наскоро може да најдеш и на почетниот екран.

Известувања за доделување медали

Известувањата за доделување медали на Max ќе се појавуваат кога ќе треба да се одржи важен момент за доделување златни медали. Кога ги гледаш Олимписките игри, ваквите известувања ќе се појавуваат во видео плеерот. Можеш да ги исклучиш или да избереш Гледај го видеото за да го гледаш моментот.

Како можам да гледам репризи?

На Max се достапни репризи за одредени настани од Олимписките игри.

Еве како да најдеш репризи:

 1. Во Max, избери Париз 2024 (најгоре на екранот).
 2. Лизгај надолу до редот Репризи.