Fra og med 26. juli kan du se OL i Paris 2024 på Max med hvilket som helst grunnabonnement.

Følg svømming, sykling, turn, tennis og mye mer direkte på dine favorittenheter.

Hvordan får jeg Max?

Finn ut om du allerede har tilgang til Max (f.eks. HBO Max-abonnenter).

Hvis du ikke allerede har tilgang, kan du registrere deg på max.com, i Max-appen eller via en av partnerne våre. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til Hvordan abonnerer jeg på Max?

Alle Max-abonnementer inkluderer underholdning fra HBO, Discovery, Warner Bros., DC-universet, Harry Potter, Max Originals og mye mer.

Klar for å strømme? Last ned Max på favorittenheten din for å komme i gang.

Ofte stilte spørsmål om OL

Hvilke Max-abonnementer inkluderer OL?

OL i Paris 2024 er inkludert i alle grunnabonnementer på Max.

Klar for å registrere deg? Sjekk ut de forskjellige abonnementene på max.com/product.

Når er OL?

OL i Paris 2024 varer fra 26. juli til 11. august 2024.

Hvordan finner og ser jeg OL-grenene på Max?

Du finner hele OL-programmet på olympics.com/en/paris-2024/schedule.

Slik finner du OL-innhold:

1. Velg Paris 2024 (øverst på skjermen) inne i Max.
  2. Her kan du gjøre følgende:
    • Finne direkte og kommende OL-øvelser
    • Se repriser og høydepunkter
    • Følge de norske utøverne
    • Bla gjennom etter sport

Merk: Du finner også direkte og kommende OL-øvelser på startskjermen.

Gullmedaljevarsler

Gullmedaljevarsler på Max gir deg beskjed når et viktig gullmedaljeøyeblikk er i ferd med å begynne. Når du ser på OL, vises disse varslene i videospilleren. Du kan avvise varselet eller velge Se video for å strømme øyeblikket.

Hvordan kan jeg se repriser?

Repriser er tilgjengelige på Max for utvalgte OL-øvelser.

Slik finner du repriser:

1. Velg Paris 2024 (øverst på skjermen) inne i Max.
  2. Rull ned til repriser-raden.