Гледај ги Олимписките игри на Max
Прочитај повеќе
Од 26 јули 2024, ќе може да ги гледаш Олимписките игри Париз 2024 на Max со кој било основен пакет за претплата. Повеќе информации. Прочитај помалку

Оператори што нудат Max

Список на оператори што поддржуваат Max:

Max.com

Може да се претплатиш преку нас на max.com, а потоа да се најавиш на кој било поддржан уред.

Продавници за апликации
Претплати преку продавници за апликации
Претплатите преку продавници за апликации не се достапни во сите земји. Ако не можеш да се претплатиш преку продавница за апликации, може да се регистрираш на Max.com.
 • Amazon Appstore (во одредени земји)
 • Apple
 • Google Play
 • Телевизор Samsung

Може да се регистрираш со помош на апликацијата Max, а потоа да се најавиш на кој било поддржан уред.

Оператори за интернет, мобилен телефон и телевизија

Избери ја твојата земја за да најдеш список на оператори што нудат Max.

Босна и Херцеговина
 • BH Telecom
 • Blicnet
 • Logosoft
 • MTEL
 • Telemach
Бугарија
 • A1
 • Bulsatcom
 • MSAT cable
 • NetSurf
 • NetWorX
 • Silistra TV
 • Telekabel
 • Vivacom
 • Yettel
Хрватска
 • A1
 • BonBon
 • Iskon
 • Simpa
 • T-HT
 • Telemach
Чешка Република
 • FixPro
 • freeSat
 • GRAPE SC
 • HD Kabel
 • Kuki
 • Lepši TV
 • NETBOX
 • O2
 • SATT
 • Nej.cz
 • Skylink
 • Sledovani.TV
 • Telly
 • T-Mobile
 • Vodafone
Унгарија
 • Digi/Invitel
 • Direct One
 • Flip
 • Magyar Telekom
 • PR-Telecom
 • Tarr
 • Yettel
 • Vidanet
 • Vodafone
Црна Гора
 • Crnogorski Telekom
 • MTEL
 • One
 • Telemac
Северна Македонија
 • A1
 • Македонски Телеком
Полска
 • Asta Net
 • CANAL+
 • Elsat
 • INEA
 • IPLA
 • Jambox
 • Multimedia Polska
 • Netia
 • Orange
 • Petrotel
 • PLAY
 • Plus
 • PolsatBox
 • SatFilm
 • StanSat
 • TK Chopin
 • T-Mobile
 • TOYA
 • UPC Polska
 • Vectra
Романија
 • Digi / RCS и RDS
 • Focus Sat
 • NextGen Communications
 • Orange Romania
 • Vodafone
Србија
 • Orion Telekom
 • Sat Trakt
 • SBB
 • Telekom Srbija
 • Yettel
Словачка
 • Antik Telecom
 • Digi Slovakia
 • Flexi TV
 • freeSAT
 • KUKI TV
 • Lepšia TV
 • O2
 • Orange
 • SkyLink
 • Sledovanie.TV
 • Slovak Telekom
 • Slovanet
 • SWAN
 • UPC Broadband
Словенија
 • A1
 • KRS Ruše
 • T-2
 • Telekom Slovenije
 • Telemach

Откако ќе се регистрираш преку оператор за интернет, мобилен телефон или телевизија треба да ја Активираш претплатата на Max пред да можеш да се најавиш на Max.