Hva kan jeg strømme på Max?

Max kombinerer underholdning fra HBO og DC Universe, populære filmer og originale serier samt seerfavoritter innen true crime, reality, mat og humor.

Max inkluderer:

• Det beste fra HBO Max: Strøm ikoniske serier, populære filmer og mer fra HBO, Warner Bros., Cartoon Network og DC Universe.
  • Noe for enhver: De beste seriene fra virkeligheten og mye mer.

Hvis du vil finne ut hva slags innhold som er tilgjengelig på Max, velger du Serier eller Filmer øverst på startskjermen. Du kan også finne serier på max.com/shows og filmer på max.com/movies.

Se hva som er nytt

Slik finner du nye titler på Max:

• Populære nye utgivelser: I Max finner du radene Topp 10 serier og Topp 10 filmer.
  • Nytt og kommende innhold: I Max finner du radene Nettopp lagt til og Kommer snart.
  • Velg bjelleikonet bjelle i Max for å få tilpassede anbefalinger (kun på telefon og nettbrett).

Bla gjennom etter varemerke

Finn raden som fremhever varemerker i Max, og velg deretter et varemerkeikon, som for eksempel DC eller Discovery.

Bla gjennom etter sjanger

Du kan også søke etter titler fra et varemerke (f.eks. søke etter «DC»).

Finn raden Bla gjennom etter sjanger på startskjermen, og velg sjangeren du vil ha (f.eks. action eller reality).

HBO

Slik finner du HBO-titler:

• Velg HBO (øverst på skjermen).
  • Finn raden som fremhever utvalgte varemerker, og velg HBO.
  • Søk etter «HBO».
Max Originals

Max Originals er originale serier og filmer produsert for Max. Slik finner du Max Originals-innhold:

• Finn raden som fremhever utvalgte varemerker på startskjermen, og velg Max Originals.
  • Søk etter «Max Originals».
Discovery

Slik finner du Discovery-titler:

• Finn raden som fremhever utvalgte varemerker, og velg Discovery.
  • Søk etter «Discovery».
Warner Bros. (f.eks. DC, Harry Potter)

Slik finner du serier og filmer fra Warner Bros.:

• Finn raden som fremhever utvalgte varemerker, og velg DC eller Harry Potter.
  • Søk etter «DC» eller en serie-/filmtittel.

Barn og familie

Slik blar du gjennom titler innen Barn og familie:

Kids & Family

To browse Kids & Family titles:

• Velg Barn og familie (øverst på skjermen).
  • Finn raden Bla gjennom etter sjanger eller raden som fremhever utvalgte varemerker, og velg deretter Barn og familie.

Du kan opprette en barneprofil som begrenser innholdet barnet ditt kan se, basert på en satt aldersgrense. Når en barneprofil er valgt, kan barnet bla gjennom og søke etter filmer, serier, rollefigurer og varemerker.

Spørsmål og svar om serier og filmer

Når blir HBO-serier lagt til på Max?

De fleste nye HBO-seriene og -filmene er tilgjengelige på Max når de har premiere på HBO.

Det tar litt tid før direktesendte programmer og arrangementer på HBO blir tilgjengelig på Max. Slikt innhold blir vanligvis tilgjengelig innen 24 timer etter at de ble opprinnelig sendt.

Hvorfor er ikke en bestemt serie eller film tilgjengelig lenger?

Noen filmer og serier er bare tilgjengelig i en begrenset periode.

Vi har som mål å tilby et robust strømmetilbud og kommer til å fortsette å gjøre programmer av høy kvalitet tilgjengelig på plattformen.

Hvis en bestemt episode ikke er tilgjengelig, går du til Finner ikke episoden på Max.

Hvordan aldersvurderes serier og filmer?

Aldersvurderingen av serier og filmer på Max foretas av NICAMs (Netherlands Institute for Classification of Audio-visual Media) Kijkwijzer-system.

Hvis du vil vite mer om aldersvurderinger av innhold, kan du gå til Alt om barneprofiler.

Hvordan finner jeg titler som er på vei ut?

Hvis du vil finne titler som er på vei ut av Max, kan du sjekke raden Siste sjanse.

Hvordan finner jeg serier og filmer fra landet mitt og andre land?

Slik finner du titler fra din region og andre land:

1. Bla ned til raden Utforsk etter sjanger.
  2. Velg Europeisk eller Internasjonalt.

Den internasjonale sjangeren inkluderer titler fra andre land, inkludert anerkjente originalserier fra HBO Latin America, HBO Asia og HBO North America.

Kan jeg dele det jeg ser på, med venner?

Ved hjelp av Max-mobilappen kan du dele det du ser:

1. På telefonen eller nettbrettet velger du filmen eller serien du vil dele (du kan dele en serie, men ikke enkeltepisoder).
  2. Velg Del-ikonet og deretter appen du vil dele gjennom (f.eks. Meldinger, Instagram, Facebook eller X).

Obs!  Delefunksjonen er bare tilgjengelig på voksenprofiler.

Kan jeg kjøpe titler på betal-per-visning-basis?

Nei. Det er for øyeblikket ikke mulig å betale per visning for programmer eller arrangementer på Max.