Mitä Maxissa voi katsella?

Maxissa on HBO:n ja DC Universen sisältöä, menestyselokuvia ja alkuperäissarjoja fanien suosikkigenreistä (rikokset, reality, ruoka ja komedia).

Muun muassa nämä löytyvät Maxista:

• HBO Maxin parhaat: katso ikonisia sarjoja, hittileffoja ja paljon muuta HBO:lta, Warner Brosilta, Cartoon Networkilta ja DC Universeltä.
  • Jokaiselle jotakin: näe muun muassa huippuohjelmia tosielämästä.

Voit selata Maxissa saatavilla olevaa sisältöä valitsemalla aloitusnäytön yläreunasta Sarjat tai Elokuvat. Sarjat löytyvät myös osoitteesta max.com/shows ja elokuvat osoitteesta max.com/movies.

Tutustu uutuuksiin

Voit etsiä uusia Max-ohjelmia näin:

• Suositut uutuudet: etsi Maxista Sarjojen Top 10- ja Elokuvien Top 10 -rivit.
  • Uutta ja tulossa pian: etsi Maxista Uutta katsottavaa- ja Tulossa pian -rivit.
  • Saat Maxissa henkilökohtaisia suosituksia valitsemalla kellokuvakkeen soittokello (vain puhelimilla ja tableteilla).

Selaa brändin mukaan

Etsi Maxissa rivi, jolla esitellään brändejä, ja valitse sitten brändin kuvake, kuten DC tai Discovery.

Selaa genren mukaan

Voit myös etsiä ohjelmia tietyltä brändiltä (hae esimerkiksi ”DC”).

Etsi aloitusnäytöstä Selaa genren mukaan -rivi ja valitse haluamasi genre (esim. Toiminta tai Reality).

HBO

Voit etsiä HBO-ohjelmia näin:

• Valitse HBO näytön yläosassa.
  • Etsi rivi, jolla esitellään brändejä, ja valitse HBO.
  • Etsi hakusanalla ”HBO”.
Max Originals

Max Originals -ohjelmat ovat Maxille tuotettuja alkuperäissarjoja ja -elokuvia. Max Originals -sisältöä voi etsiä näin:

• Etsi aloitusnäytöstä rivi, jolla esitellään brändejä, ja valitse Max Originals.
  • Etsi ”Max Originals”.
Discovery

Näin voit etsiä Discovery-ohjelmia:

• Etsi rivi, jolla esitellään brändejä, ja valitse Discovery.
  • Etsi hakusanalla ”Discovery”.
Warner Bros. (esim. DC, Harry Potter)

Voit etsiä Warner Bros -sarjoja ja -elokuvia näin:

• Etsi rivi, jolla esitellään brändejä, ja valitse DC tai Harry Potter.
  • Etsi ”DC” tai sarjan tai elokuvan nimi.

Koko perheelle

Koko perheen ohjelmia voi selata näin:

Kids & Family

To browse Kids & Family titles:

• Valitse Koko perheelle näytön yläosassa.
  • Etsi Selaa genren mukaan- rivi tai rivi, jolla esitellään brändejä, ja valitse sitten Koko perheelle.

Voit luoda lapsen profiilin, joka rajoittaa lapsen katsottavissa olevia sisältöluokituksia. Kun lapsen profiili on valittu, lapsi voi selata sisältöä elokuvien, sarjojen, hahmojen ja brändien mukaan.

Sarjoja ja elokuvia koskevia kysymyksiä ja vastauksia

Milloin HBO-sarjat lisätään Maxiin?

Useimmat uudet HBO-sarjat ja -elokuvat ovat saatavilla Maxissa, kun ne julkaistaan HBO:lla.

HBO:n livesarjojen ja -tapahtumien lisääminen Maxiin vie aikaa. Kyseinen sisältö on yleensä saatavilla 24 tunnin kuluessa alkuperäisestä lähetyksestä.

Miksi jokin sarja tai elokuva ei ole enää saatavilla?

Jotkin sarjat ja ohjelmat ovat saatavilla vain rajoitetun ajan.

Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman laaja valikoima, ja lisäämme suoratoistoalustallemme jatkossakin laatuohjelmia.

Jos jaksoa ei ole saatavilla, katso lisätietoja kohdasta Maxista puuttuu jakso.

Miten sarjat ja elokuvat luokitellaan?

Maxin sarjat ja elokuvat luokitellaan NICAM:n (Netherlands Institute for Classification of Audio-visual Media) Kijkwijzer-järjestelmän mukaan.

Lisätietoja sisältöluokituksista on kohdassa Lisätietoja lasten profiileista.

Miten voin löytää pian poistuvat ohjelmat?

Näet pian Maxista poistuvat ohjelmat Viimeinen mahdollisuus -rivillä.

Miten voin löytää sarjoja ja elokuvia omasta maastani ja muista maista?

Näin löydät ohjelmia omalta alueeltasi ja muista maista:

1. Vieritä alas Selaa genren mukaan -riville.
  2. Valitse Eurooppalainen tai Kansainvälinen.

Kansainvälinen genre sisältää ohjelmia muista maista, kuten HBO:n alkuperäistuotantoja Latinalaisesta Amerikasta, Aasiasta ja Pohjois-Amerikasta.

Voinko jakaa kavereilleni ohjelmat, jotka olen katsonut?

Voit jakaa katsomasi sisällön Max-mobiilisovelluksella:

1. Valitse puhelimella tai tabletilla elokuva tai sarja, jonka haluat jakaa (sarjan voi jakaa, mutta ei yksittäisiä jaksoja).
  2. Valitse Jaa-kuvake ja sitten sovellus, johon haluat sisällön jakaa (esim. Viestit, Instagram, Facebook tai X).

Huomaa: jakamisominaisuus on käytettävissä vain aikuisten profiileilla.

Voiko ohjelmia ostaa kertamaksulla?

Ei voi. Maxissa ei tällä hetkellä voi hankkia sarjoja tai tapahtumia kertamaksulla.