Maxiin kirjautuminen

Onko sinulla jo Max- tai HBO Max -tili? Hienoa! Tässä ohjeet tilille kirjautumiseen.

Uusi tilaus?
Jos olet tilannut Maxin (tai HBO:n) internet-, matkapuhelin- tai TV-palveluntarjoajan kautta, sinun pitää aktivoida Max-tilauksesi ennen kuin voit aloittaa katselun.

Valitse käyttämäsi laite:

Voit kirjautua sisään Max-sovellukseen näin:

1. Avaa Max ja valitse Kirjaudu sisään.
    Oletko jo kirjautunut sisään? Valitse profiilisi (oikeassa yläkulmassa) ja sitten Kirjaudu ulos.
  2. Anna Max- tai HBO Max -tilin sähköpostiosoite ja salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään.
    Unohtuiko salasana? Katso lisätietoja kohdasta Nollaa salasana.
    Uusi tilaus?
    Jos olet tilannut Maxin (tai HBO:n) internet-, matkapuhelin- tai TV-palveluntarjoajan kautta, sinun pitää aktivoida Max-tilauksesi ennen kuin voit kirjautua sisään Maxiin ensimmäistä kertaa.
  3. Valitse, kuka katselee, niin olet valmis suoratoistamaan sisältöä.

Huomaa: HBO Max -profiilit, katseluhistoria ja asetukset ovat käytettävissä Maxissa.

Haluatko vaihtaa tiliä? Voit kirjautua sisään toiselle Max-tilille valitsemalla profiilisi (oikeassa yläkulmassa) ja valitsemalla sitten Kirjaudu ulos. Kun olet kirjautunut ulos, napsauta Kirjaudu sisään.

Vianmääritys

Sähköpostiosoite tai salasana on virheellinen -ilmoitus

Jos saat tämän ilmoituksen, yritä nollata salasana. Tee näin:

1. Valitse sisäänkirjautumisnäytössä Unohtuiko salasana?
  2. Anna Max- tai HBO Max -tilin sähköpostiosoite ja valitse Lähetä. Unohditko tilisi sähköpostiosoitteen?
  3. Etsi Maxin salasanan nollaussähköposti saapuneista viesteistä. Viestin pitäisi saapua muutaman minuutin kuluessa.
  4. Avaa viimeisin Maxin salasanan nollaussähköposti ja valitse Nollaa salasana.
  5. Kirjoita uusi salasana ja valitse sitten Luo salasana.
    Uudessa salasanassa on oltava vähintään 10 merkkiä ja peräkkäin saa olla enintään 4 samaa merkkiä.

Kirjaudu nyt sisään tilin sähköpostiosoitteella ja uudella salasanalla.

Etkö saanut salasanan nollausviestiä?
Jos et saa Maxin salasanan nollausviestiä, katso lisätietoja kohdasta Salasanan nollaus ei onnistu.
Tilausta ei voida vahvistaa -ilmoitus

Jos saat tämän ilmoituksen, tarkista Max-tilauksen tila. Lisätietoja on kohdassa Tilausongelman korjaaminen.

Tervetuloa takaisin -ilmoitus. Mitä pitää tehdä?

Varmista, että Max-tilillä on voimassa oleva Max-tilaus. Lisätietoja on kohdassa Max-tilausongelman korjaaminen.

Laitteen kello on väärässä ajassa -virhe

Jos saat puhelimessa tai tabletissa Laitteen kello on väärässä ajassa -virheilmoituksen, varmista, että laitteen päivämäärä ja kellonaika ovat oikein. Lisätietoja on Googlen ohjeessa Kellonajan ja päivämäärän asettaminen tai Applen ohjeissa Ajan muuttaminen iPhonessa tai Ajan muuttaminen iPadissa.

Etkö pysty ratkaisemaan Captcha-haastetta?

Pyydämme sinua joskus ratkaisemaan haasteen, joka auttaa pitämään tilisi suojattuna. Jos sinulla on ongelmia Captcha-haasteessa, voit yrittää uudelleen valitsemalla Aloita alusta.

Voit yrittää päästä tilillesi toisella tavalla valitsemalla Äänihaaste.

Voit kirjautua sisään tietokoneella näin:

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen max.com/login.
    Oletko jo kirjautunut sisään? Valitse profiilisi (oikeassa yläkulmassa) ja sitten Kirjaudu ulos.
  2. Anna Max- tai HBO Max -tilin sähköpostiosoite ja salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään.
    Unohtuiko salasana? Katso lisätietoja kohdasta Nollaa salasana.
  3. Valitse, kuka katselee, niin olet valmis suoratoistamaan sisältöä.

Huomaa: HBO Max -profiilit, katseluhistoria ja asetukset ovat käytettävissä Maxissa.

Haluatko vaihtaa tiliä? Voit kirjautua sisään toiselle Max-tilille valitsemalla profiilisi (oikeassa yläkulmassa) ja valitsemalla sitten Kirjaudu ulos. Kun olet kirjautunut ulos, napsauta Kirjaudu sisään.

Vianmääritys

Sähköpostiosoite tai salasana on virheellinen -ilmoitus

Jos saat tämän ilmoituksen, yritä nollata salasana. Tee näin:

1. Valitse sisäänkirjautumisnäytössä Unohtuiko salasana?
  2. Anna Max- tai HBO Max -tilin sähköpostiosoite ja valitse Lähetä. Unohditko tilisi sähköpostiosoitteen?
  3. Etsi Maxin salasanan nollaussähköposti saapuneista viesteistä. Viestin pitäisi saapua muutaman minuutin kuluessa.
  4. Avaa viimeisin Maxin salasanan nollaussähköposti ja valitse Nollaa salasana.
  5. Kirjoita uusi salasana ja valitse sitten Luo salasana.
    Uudessa salasanassa on oltava vähintään 10 merkkiä ja peräkkäin saa olla enintään 4 samaa merkkiä.

Kirjaudu nyt sisään tilin sähköpostiosoitteella ja uudella salasanalla.

Etkö saanut salasanan nollausviestiä?
Jos et saa Maxin salasanan nollaussähköpostia, katso lisätietoja kohdasta Salasanan nollaus ei onnistu.
Tilausta ei voida vahvistaa -ilmoitus

Jos saat tämän ilmoituksen, tarkista Max-tilauksen tila. Lisätietoja on kohdassa Max-tilausongelman korjaaminen.

Tervetuloa takaisin -ilmoitus. Mitä pitää tehdä?

Varmista, että Max-tilillä on voimassa oleva Max-tilaus. Lisätietoja on kohdassa Max-tilausongelman korjaaminen.

Laitteen kello on väärässä ajassa -virhe

Jos saat Laitteen kello on väärässä ajassa -virheilmoituksen, varmista, että tietokoneen päivämäärä ja kellonaika ovat oikein. Lisätietoja on Microsoftin ohjeessa Ajan määrittäminen tai Applen ohjeessa Päivämäärän ja ajan muuttaminen.

Etkö pysty ratkaisemaan Captcha-haastetta?

Pyydämme sinua joskus ratkaisemaan haasteen, joka auttaa pitämään tilisi suojattuna. Jos sinulla on ongelmia Captcha-haasteessa, voit yrittää uudelleen valitsemalla Aloita alusta.

Voit yrittää päästä tilillesi toisella tavalla valitsemalla Äänihaaste.

Voit kirjautua ulos televisiossa näin:

1. Asenna Max-sovellus.
  2. Avaa Max ja valitse Kirjaudu sisään.
    Oletko jo kirjautunut sisään? Valitse Asetukset-kuvake hammasratas (vasen alakulma) (alhaalla vasemmalla) ja sitten Kirjaudu ulos.

Valitse nyt sisäänkirjautumisvaihtoehto (TV):

Skannaa QR-koodi

Kirjaudu sisään skannaamalla televisiossa näkyvä QR-koodi. Tee näin:

1. Pysy television QR-koodinäytössä ja ota esiin puhelin tai tietokone.
  2. Tee näin:
    • Avaa puhelimen kamera ja skannaa televisiossa näkyvä QR-koodi.
      iPhone tai Android: QR-ohjeet.
      -tai-
    • Siirry puhelimella tai tietokoneella osoitteeseen max.com/signin. Kirjoita sitten televisiossa näkyvä 6-merkkinen koodi. Eikö koodi toimi?
  3. Tee näin puhelimella tai tietokoneella:

4. Anna Max- tai HBO Max -tilin sähköpostiosoite ja salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään.
    Unohtuiko salasana? Katso lisätietoja kohdasta Nollaa salasana.
  5. Valitse televisiossa, kuka katselee, niin olet valmis suoratoistamaan sisältöä.

Tarvitsetko apua? Siirry kohtaan Vianmääritys.

Eikö koodi toimi?

Jos 6-merkkinen koodi ei toimi, voit kokeilla seuraavia:

• Avaa yksityinen tai incognito-selainikkuna ja siirry sitten osoitteeseen max.com/signin.
  • Yritä kirjautua sisään toisella tavalla (valitse esimerkiksi Käytä kaukosäädintä).
  • Kokeile käyttää toista tuettua selainta (Chrome, Firefox, Microsoft Edge tai Safari).
  • Anna televisiossa näkyvä koodi osoitteessa max.com/signin tietokoneella puhelimen sijasta (tai päinvastoin).
Liitä wifi-yhteydellä (joillakin laitteilla)

Kirjaudu sisään televisiossa puhelimen tai tabletin Max-sovelluksella. Tee näin:

1. Avaa Max puhelimessa tai tabletissa ja kirjaudu sisään (tarvittaessa). Pidä Max-sovellus auki ja aktiivisena.
  2. Tee näin televisiossa:

3. Valitse sisäänkirjautumisnäytössä Liitä wifi-yhteydellä (vasemmalla).
    (Tämä vaihtoehto ei ole käytettävissä kaikissa televisioissa).
  4. Pysy Liitä wifi-yhteydellä -näytössä ja ota esiin puhelin tai tabletti.
  5. Tee näin puhelimessa tai tabletissa:

6. Siirry takaisin Maxiin ja valitse Salli, kun sinulta kysytään, voidaanko Max-tilille kirjautua televisiossa.
    Kirjaudut sitten sisään televisiossa.
  7. Palaa takaisin televisioon, valitse, kuka katselee, ja olet valmis suoratoistamaan sisältöä.
Etkö näe sisäänkirjautumiskehotetta?
  • Varmista, että olet kirjautunut sisään Maxiin mobiililaitteellasi.
  • Varmista, että mobiililaite ja televisio on yhdistetty samaan wifi-verkkoon.
  • Sulje Max ja avaa se uudelleen mobiililaitteessa.
  • Yritä kirjautua sisään toisella tavalla: skannaa QR-koodi tai käytä kaukosäädintä.
Käytä kaukosäädintä

Kirjaudu sisään televisiossa kaukosäätimen avulla. Tee näin:

1. Valitse sisäänkirjautumisnäytössä Käytä kaukosäädintä.
  2. Anna Max- tai HBO Max -tilin sähköpostiosoite ja salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään.Unohtuiko salasana? Katso lisätietoja kohdasta Nollaa salasana.
    Jos tietojen antaminen televisiossa ei onnistu, avaa näyttönäppäimistö painamalla kaukosäätimestä Valitse tai OK.
  3. Valitse, kuka katselee, niin olet valmis suoratoistamaan sisältöä.
Haluatko vaihtaa tiliä?

Jos haluat kirjautua sisään toiselle Max-tilille, valitse Asetukset-kuvake hammasratas (vasen alakulma) (alhaalla vasemmalla) ja sitten Kirjaudu ulos.

Huomaa: HBO Max -profiilit, katseluhistoria ja asetukset ovat käytettävissä Maxissa.

Vianmääritys

Sähköpostiosoite tai salasana on virheellinen -ilmoitus

Jos saat tämän ilmoituksen, yritä nollata salasana. Tee näin:

1. Siirry osoitteeseen max.com/forgot-password.
  2. Anna Max- tai HBO Max -tilin sähköpostiosoite ja valitse Lähetä. Unohditko tilisi sähköpostiosoitteen?
  3. Etsi Maxin salasanan nollaussähköposti saapuneista viesteistä. Viestin pitäisi saapua muutaman minuutin kuluessa.
  4. Avaa viimeisin Maxin salasanan nollaussähköposti ja valitse Nollaa salasana.
  5. Kirjoita uusi salasana ja valitse sitten Luo salasana.
    Uudessa salasanassa on oltava vähintään 10 merkkiä ja peräkkäin saa olla enintään 4 samaa merkkiä.

Kirjaudu nyt sisään tilin sähköpostiosoitteella ja uudella salasanalla.

Etkö saanut salasanan nollausviestiä?
Jos et saa Maxin salasanan nollaussähköpostia, katso lisätietoja kohdasta Salasanan nollaus ei onnistu.
Tilausta ei voida vahvistaa -ilmoitus

Jos saat tämän ilmoituksen, tarkista Max-tilauksen tila. Lisätietoja on kohdassa Max-tilausongelman korjaaminen.

Tervetuloa takaisin -ilmoitus. Mitä pitää tehdä?

Varmista, että Max-tilillä on voimassa oleva Max-tilaus. Lisätietoja on kohdassa Max-tilausongelman korjaaminen.

Laitteen kello on väärässä ajassa -virhe

Jos saat Laitteen kello on väärässä ajassa -virheilmoituksen tietokoneella, varmista, että laitteen päivämäärä ja kellonaika ovat oikein. Voit etsiä internetistä ohjeita hakemalla ”Laitteen ajan muuttaminen + laite” (esim. ”Android TV:n ajan muuttaminen”).

Etkö pysty ratkaisemaan Captcha-haastetta?

Pyydämme sinua joskus ratkaisemaan haasteen, joka auttaa pitämään tilisi suojattuna. Jos sinulla on ongelmia Captcha-haasteessa, voit yrittää uudelleen valitsemalla Aloita alusta.

Voit yrittää päästä tilillesi toisella tavalla valitsemalla Äänihaaste.

Tarvitsetko apua matkan aikana? Katso lisätietoja kohdasta Voinko suoratoistaa Maxia matkoilla?

Tarvitsetko vielä apua? Katso lisätietoja kohdasta Sisäänkirjautuminen Maxiin ei onnistu.