Urheilu Maxilla

Kun tilaat Sports-lisäpalvelun (tai Apple-laitteilla Premium & Sports -tilauksen), pääset eturivin paikoilta katsomaan arvostettuja livetapahtumia, liigaurheilua sekä turnauksia, kuten vuoden 2024 Ranskan avoimia ja Tour de Francea.

Sports-lisäpalvelu laskutetaan kuukausittain, ja hinnat vaihtelevat maittain. Lue lisää urheilusta ja hinnoista osoitteesta max.com/sports. Jos haluat poistaa Sportsin, tutustu kohtaan Sports-lisäpalvelun hallinta.

Pariisin olympialaiset 2024
Pariisin olympialaiset 2024 kuuluu kaikkiin Max-perustilauksiin.

Sports-lisäpalvelu – usein kysytyt kysymykset

Mitä Sports-lisäpalveluun kuuluu?

Maxin Sports-lisäpalvelu on ykkösvalintasi, kun haluat katsoa huippu-urheilua suorana.

Liveurheilun lisäksi näet Sportsissa analyysejä ja keskusteluja ennen pelejä ja niiden jälkeen, tallenteita monista eri lajeista, erikoislähetyksiä ja suorana lähetettäviä sarjoja.

Lisäksi Sports sisältää tiettyjä valikoituja tapahtumia:

• Katso kanavia Eurosport 1 ja Eurosport 2.
  • Mm. livepyöräilyä ja -tennistä 2024
  • Mukana on vuoden 2024 Ranskan avoimet ja Tour de France.

Lisätietoja urheilusta Maxilla on osoitteessa max.com/sports.

Paljonko Sports-lisäpalvelu maksaa?

Sports-lisäpalvelu laskutetaan kuukausittain, ja hinnat vaihtelevat maittain. Lue lisää hinnoista osoitteesta max.com/sports. Perustilaus (tai Apple-laitteilla Premium & Sports -tilaus) on pakollinen.

Sports laskutetaan perustilauksesta erillään (maksu näkyy omana kohtanaan luottokorttilaskulla tai tiliotteella).

Miten Sports lisätään tilaukseen?

Kun tilaat Maxin, valitset perustilauksen. Samalla voit liittää tilaukseen valinnaisen Sports-lisäpalvelun (tai jos käytät Apple-laitetta, voit valita Premium & Sports -kuukausitilauksen).

Jos käytössäsi on jo perustilaus, Sportsin voi lisätä kahdella eri tavalla näin:

Urheilutapahtuman kautta
  1. Valitse Maxissa näytön yläreunasta Urheilu.
  2. Valitse urheilutapahtuma.
  3. Valitse Tilaa Sports ja tee näin:
    • Liitä Sports perustilaukseen.
    • Valitse Premium & Sports -kuukausitilaus (jos perustilaus laskutetaan Applen kautta).
  4. Lisää Sports tilaukseen näytön ohjeiden mukaisesti.
    Jos näet virheilmoituksen, siirry Vianmääritys-kohtaan.
  5. Vahvista muutos ja lisää maksutiedot.
Tilaus-näytön kautta
  1. Tee Maxissa näin:
    • Puhelin, tabletti tai tietokone: valitse profiili ja sitten Tilaus.
    • Televisio: valitse Asetukset-kuvake hammasratas (vasen alakulma) ja sitten Tilaus.
      (Tilauksia voi hallita vain aikuisten profiililla.)
  2. Valitse Tilaa lisäpalveluja (tai Muuta tilausta, jos laskuttajana on Apple). Lisätietoja on täällä: Applen laskuttaman tilauksen muuttaminen.
  3. Lisää Sports tilaukseen näytön ohjeiden mukaisesti.
    Jos näet virheilmoituksen, siirry Vianmääritys-kohtaan.
  4. Vahvista muutos ja lisää maksutiedot.

Kun liität Sports-lisäpalvelun perustilaukseen, sinua laskutetaan joka kuukausi, kunnes poistat lisäpalvelun tai peruutat perustilauksesi. Sports laskutetaan perustilauksesta erillään (maksu näkyy omana kohtanaan luottokorttilaskulla tai tiliotteella).

Jos tilaat Sports-lisäpalvelun max.comista, tiliotteella näkyy WBDSports.

Sportsin lisääminen Apple-laitteella
Jos Max-tilaus laskutetaan Applen App Storen kautta, muuta Apple-laitteella tilaukseksi Premium & Sports (sen sijaan, että liittäisit tilaukseen Sports-lisäpalvelun). Lisätietoja on täällä: Applen laskuttaman tilauksen muuttaminen.
Miten voin katsoa urheilua?

Jos olet hankkinut Sports-lisäpalvelun (tai Applen kautta laskutettavan Premium & Sports -kuukausitilauksen), tee näin:

1. Valitse Maxissa näytön yläreunasta Urheilu.
    Täältä löydät suorat ja tulevat pelit ja urheilutapahtumat sekä tuoreet kohokohdat ja uusinnat.
  2. Valitse urheilutapahtuma, jota haluat katsella.
  3. Valitse Katso suorana, jos haluat katsoa käynnissä olevaa tapahtumaa, tai Katso alusta alaspäin osoittava nuoli, jos haluat aloittaa tapahtuman katselun alusta.

Huomioi nämä, kun katselet urheilua Maxilta:

• Soittimen painikkeet: Kun katsot livetapahtumaa, voit keskeyttää toiston, kelata eteen- ja taaksepäin ja siirtyä suoraan lähetykseen (Aloita live -painikkeella). Lue lisää Max-soittimen painikkeista.
  • Laitteet: urheilua voi suoratoistaa kaikilla tuetuilla laitteilla. Voit laitteen mukaan katsoa urheilua jopa HD 1080p -laadulla SDR:llä ja Dolby Atmos -äänellä. Lisäksi liveurheilua voi katsella televisiosta Chromecastilla, AirPlaylla tai HDMI-johdolla.
  • Laatu: Liveurheilua voi katsella jopa HD 1080p -laadulla, SDR:llä ja Dolby Atmos -äänellä laitteen ja internetyhteyden nopeuden mukaan. Tietyt tapahtumat ovat katsottavissa HDR10- tai Dolby Vision -laadulla.
  • Uusinnat: uusinnat ovat tietyissä tapahtumissa saatavilla lähetyksen jälkeen.
  • Mainokset: suorissa urheilulähetyksissä näytetään samat mainokset kuin kyseisen tapahtuman televisiolähetyksessäkin.

Vianmääritys

Valitse alta saamasi virheilmoitus:

Tilausta ei voi muuttaa tällä laitteella

Jos näet tämän ilmoituksen, Sports-lisäpalvelu pitää tilata laitteella, jolla aloitit Max-perustilauksen.

Selvitä ensin perustilauksen laskuttaja:

1. Avaa Max ja tee näin:
    • Puhelin, tabletti tai tietokone: valitse profiili ja sitten Tilaus.
    • Televisio: valitse Asetukset-kuvake hammasratas (vasen alakulma) ja sitten Tilaus.
      (Tilauksia voi hallita vain aikuisten profiililla.)
  2. Tarkista perustilauksen laskuttaja oikeasta yläreunasta.
  3. Tarkista seuraavaksi alta tilauksen laskuttaja:
Sports-lisäpalvelun tilaaminen – {provider name}

Jos näet kyseisen ilmoituksen, voit liittää Sports-lisäpalvelun perustilaukseen ottamalla yhteyttä palveluntarjoajaan eli yritykseen, jonka kautta Max-perustilaus laskutetaan.

Voit tarkistaa perustilauksen laskuttajan kohdasta Max-tilauksen hallinta.

Ei saatavilla tältä palveluntarjoajalta

Jos näet tämän virheilmoituksen, et voi tilata Sports-lisäpalvelua palveluntarjoajaltasi eli yritykseltä, jonka kautta Max-perustilaus laskutetaan. Lisätietoja saat heiltä.

Voit tarkistaa perustilauksen laskuttajan kohdasta Max-tilauksen hallinta.