Sport på Max

Når du tilføjer tillægget Sport (eller Premium med Sport på Apple-enheder), får du plads på forreste række til store livebegivenheder, topkampe og turneringer, herunder Roland-Garros og Tour de France 2024.

Priserne på tillægget Sport varierer afhængigt af land. Få flere oplysninger om sport og priser på max.com/sports. Gå til Administrer tillægget Sport for at fjerne Sport.

De Olympiske Lege Paris 2024
De Olympiske Lege Paris 2024 er indeholdt i alle Max-grundabonnementer.

Spørgsmål og svar om tillægget Sport

Hvad indeholder abonnementstillægget Sport?

Max-tillægget Sport byder på direkte topsport.

Ud over livesport indeholder abonnementstillægget Sport også programmer før og efter kampe, sport on-demand, specialfunktioner og liveserier.

Med tillægget Sport kan du se udvalgte sportsbegivenheder, herunder:

• Stream Eurosport 1 og Eurosport 2
  • Live cykling, tennis og mere i 2024
  • Inkluderer Roland-Garros og Tour de France 2024

Få mere at vide om abonnementstillægget Sport på Max under max.com/sports.

Hvad koster abonnementstillægget Sport?

Tillægget Sport faktureres månedligt, og prisen varierer afhængigt af land. Gå til max.com/sports for at få mere at vide om prisen. Der kræves et grundabonnement (eller abonnementet Premium med Sport på Apple-enheder).

Tillægget Sport faktureres adskilt fra dit grundabonnement (det vises som en separat linje på dit kontoudtog).

Hvordan tilføjer jeg tillægget Sport til mit abonnement?

Når du tilmelder dig Max, vælger du et grundabonnement og det valgfrie abonnementstillæg Sport (på Apple-enheder kan du vælge månedsabonnementet Premium med Sport).

Hvis du allerede har et grundabonnement, har du to måder at tilføje tillægget Sport på:

Tilføj fra en sportsbegivenhed
  1. Vælg Sport (øverst på skærmen) på Max.
  2. Vælg en sportsbegivenhed.
  3. Vælg Få Sport, og gør en af følgende ting:
    • Vælg for at tilføje tillægget Sport til dit grundabonnement.
    • Vælg månedsabonnementet Premium med Sport (hvis dit grundabonnement faktureres via Apple).
  4. Følg vejledningen på skærmen for at tilføje tillægget Sport.
    Gå til Fejlsøgning, hvis du får en fejlmeddelelse.
  5. Bekræft ændringen, og tilføj dine betalingsoplysninger.
Tilføj fra abonnementsskærmen
  1. Gør en af følgende ting på Max:
    • Telefon, tablet eller computer: Vælg din profil og derefter Abonnement.
    • Tv-enhed: Vælg ikonet Indstillinger tandhjul (nederst til højre) og derefter Abonnement.
      (Det er kun voksenprofiler, der kan administrere abonnementer).
  2. Vælg Tillæg til dit abonnement (eller Skift abonnement, hvis dit abonnement faktureres via Apple). Gå til Skift dit Apple-fakturerede abonnement for at få mere at vide.
  3. Følg vejledningen på skærmen for at tilføje tillægget Sport.
    Gå til Fejlsøgning, hvis du får en fejlmeddelelse.
  4. Bekræft ændringen, og tilføj dine betalingsoplysninger.

Når du tilføjer tillægget Sport til dit grundabonnement, bliver du faktureret månedligt, indtil du fjerner Sport eller afmelder dit grundabonnement. Tillægget Sport faktureres adskilt fra dit grundabonnement (det vises som en separat linje på dit kontoudtog).

Hvis du tilføjer tillægget Sport på max.com, fremgår det som WBDSports på dit kontoudtog.

Tilføj tillægget Sport på en Apple-enhed
Hvis du betaler dit Max-abonnement via Apple App Store, ændrer du dit abonnement til Premium med Sport på en Apple-enhed (i stedet for at tilføje abonnementstillægget Sport). Gå til Skift et Apple-faktureret abonnement for at få flere oplysninger.
Hvordan kan jeg se sport?

Gør følgende, hvis du har tillægget Sport (eller månedsabonnementet Premium med Sport faktureret via Apple):

1. Vælg Sport (øverst på skærmen) på Max.
    Her finder du livesport og kommende sportsbegivenheder sammen med de seneste højdepunkter og genafspilninger.
  2. Vælg den sportsbegivenhed, du gerne vil se.
  3. Vælg Se live for at se begivenheden, mens den foregår, eller Se fra start pil der peger bagud for at se fra begyndelsen.

Det skal du vide om tillægget Sport på Max:

• Betjeningselementer: Når du ser en live-begivenhed, kan du sætte på pause, spole og springe frem til det, der sker live (knappen Se live). Gå til Max-betjeningselementer for at få mere at vide.
  • Enheder: Der kan streames sport på alle understøttede enheder. Afhængigt af din enhed kan du se livesport i en opløsning på op til HD 1080p med SDR og Dolby Atmos-lyd. Du kan også bruge Chromecast, AirPlay eller et HDMI-kabel til at se livesport på dit tv.
  • Kvalitet: Afhængigt af din enhed og din internetforbindelses hastighed kan du se livesport i op til HD 1080p med SDR og Dolby Atmos-lyd. Udvalgte begivenheder er tilgængelige i HDR10 eller Dolby Vision.
  • Genafspilninger: Genafspilninger er tilgængelige for udvalgte begivenheder, når udsendelsen slutter.
  • Reklamer: Livesport har de samme reklamer, som bliver vist under tv-udsendelsen.

Fejlsøgning

Vælg den besked, du får:

Der kan ikke foretages ændringer i dit abonnement på denne enhed

Hvis du får denne besked, skal du tilføje tillægget Sport på den enhed, hvor du tilmeldte dig dit Max-grundabonnement.

Find først ud af, hvem der fakturerer dig for dit grundabonnement:

1. Åbn Max, og gør en af følgende ting:
    • Telefon, tablet eller computer: Vælg din profil og derefter Abonnement.
    • Tv-enhed: Vælg ikonet Indstillinger tandhjul (nederst til højre) og derefter Abonnement.
      (Det er kun voksenprofiler, der kan administrere abonnementer).
  2. Se, hvem der fakturerer dig for dit grundabonnement (øverst på skærmen).
  3. Find så ud af, hvem der fakturerer dig for dit abonnement nedenfor:
  • HBO Europe, s.r.o. eller HBO Nordic AB: Gå til max.com/subscription, log ind (hvis det kræves), og vælg Tillæg til dit abonnement
  • Amazon Appstore: Åbn Max på Amazon Fire-tv eller -tablet, og følg trinnene Tilføj Sport ovenfor.
  • Apple: Åbn Max på en iPad, iPhone eller et Apple TV, skift dit grundabonnement til Premium med Sport. Gå til Skift et Apple-faktureret abonnement for at få flere oplysninger.
  • Google Play: Åbn Max på et Android TV, en telefon eller tablet, og følg trinnene Tilføj Sport ovenfor.
  • Samsung TV: Åbn Max på et Samsung TV, og følg trinnene Tilføj Sport ovenfor.
Tilføj Sport via {provider name}

Hvis du får denne besked, skal du kontakte din abonnementsudbyder (den virksomhed, som fakturerer dig for dit Max-grundabonnement) for at tilføje tillægget Sport til dit grundabonnement.

Gå til Administrer et Max-abonnement for at finde ud af, hvem der fakturerer dig for dit grundabonnement.

Ikke tilgængelig hos din udbyder

Hvis du får denne besked, er tillægget Sport ikke tilgængeligt hos din abonnementsudbyder (den virksomhed, som fakturerer dig for dit Max-grundabonnement). Kontakt din abonnementsudbyder for at få flere oplysninger.

Gå til Administrer et Max-abonnement for at finde ud af, hvem du betaler dit grundabonnement gennem.