Undertekster, billedtekster og lyd

Nogle Max-serier og -film har undertekster eller tekster for hørehæmmede og flere lydspor. Du kan også skifte, hvordan billedtekster og undertekster ser ud. Undertekster for hørehæmmede og visse lydspor er muligvis kun tilgængelige på engelsk.

Synstolkning (beskrivelse)
Synstolkning beskriver det, der sker på skærmen. Synstolkning er muligvis kun tilgængelig på Engelsk. For at slukke for dette skal du vælge ikonet Lyd og undertekster taleboble og derefter vælge dit foretrukne sprog.

Hvilken enhed bruger du?

For at skifte undertekster, tekster for hørehæmmede eller lydspor:

1. Begynd at se noget, og tryk derefter på skærmen.
  2. Vælg ikonet Lyd og undertekster taleboble.
  3. Gør et af følgende:
    • Undertekster: Vælg et sprog eller Fra under Undertekster.
    • Tekster for hørehæmmede: Vælg et tekstsprog under Undertekster (f.eks. engelsk - Tekster for hørehæmmede) eller Fra.
    • Lyd: Vælg et sprog under Lyd (vælg dit foretrukne sprog for at slukke for lydbeskrivelser).
  4. Vælg X for at gemme dine ændringer.
Underteksterne slås ikke fra
Max følger indstillingerne for undertekster og tekster for hørehæmmede, der er på din enhed. Hvis du har slået undertekster og billedtekster fra i Max, men de bliver ved med at dukke op, skal du tjekke indstillingerne på din enhed.

Gå til Tilgængelighedsfunktioner for at få oplysninger om synstolkning.

Tilpas undertekster og billedtekster

Vælg din enhed nedenfor for at ændre stilen for tekster for hørehæmmede:

Amazon Fire-tablet
Stryg ned fra toppen af skærmen, og vælg Præferencer for undertekster.
Android-telefon eller -tablet

Åbn Indstillinger-appen, søg efter Undertekster, og vælg så Tekstformat.

Disse trin kan variere afhængigt af din Android OS-version. Gå til Android præferencer for undertekster for at få yderligere oplysninger.

iPhone, iPad eller iPod Touch
Åbn Indstillinger-appen, og vælg Tilgængelighed > Undertekster & billedtekster > Format. Gå til Undertekster og billedtekster på iPhone for at få yderligere oplysninger.

For at skifte undertekster, tekster for hørehæmmede eller lyden:

1. Begynd at se noget, og klik derefter på skærmen.
  2. Vælg ikonet Lyd og undertekster taleboble.
  3. Gør et af følgende:
    • Undertekster: Vælg et sprog eller Fra under Undertekster.
    • Tekster for hørehæmmede: Vælg et tekstsprog under Undertekster (f.eks. engelsk - Tekster for hørehæmmede) eller Fra.
    • Lyd: Vælg et sprog under Lyd (vælg dit foretrukne sprog for at slukke for lydbeskrivelser).
  4. Vælg X for at gemme dine ændringer.
Underteksterne slås ikke fra
Max følger indstillingerne for undertekster og tekster for hørehæmmede, der er på din enhed. Hvis du har slået undertekster og billedtekster fra i Max, men de bliver ved med at dukke op, skal du tjekke indstillingerne på din enhed.

Gå til Tilgængelighedsfunktioner for at få oplysninger om synstolkning.

Tilpas undertekster og billedtekster

For at ændre stilen for tekster for hørehæmmede skal du gøre følgende:

• Vælg din profil på max.com, derefter Indstillinger > Undertekststil. Her kan du tilpasse tekstens skrifttype, farve, størrelse og gennemsigtighed.

For at skifte undertekster, tekster for hørehæmmede eller lyden:

1. Begynd at se noget, og vælg derefter sæt afspilning på pause.
  2. Vælg ikonet Lyd og undertekster taleboble.
  3. Gør et af følgende:
    • Undertekster: Vælg et sprog eller Fra under Undertekster.
    • Tekster for hørehæmmede: Vælg et tekstsprog under Undertekster (f.eks. engelsk - Undertekster) eller Fra.
    • Lyd: Vælg et sprog under Lyd (vælg dit foretrukne sprog for at slukke for lydbeskrivelser).
  4. Tryk på tilbageknappen for at gemme dine ændringer.
Underteksterne slås ikke fra
Max følger indstillingerne for undertekster og tekster for hørehæmmede, der er på din enhed. Hvis du har slået undertekster og billedtekster fra i Max, men de bliver ved med at dukke op, skal du tjekke indstillingerne på din enhed.

Gå til Tilgængelighedsfunktioner for at få oplysninger om synstolkning.

Tilpas undertekster og billedtekster

Vælg din enhed nedenfor for at ændre stilen for tekster for hørehæmmede:

Android TV

Gå til Indstillinger på dit Android TV > Enhedspræferencer > Tilgængelighed > Undertekster.

Bemærk Disse trin vil variere afhængigt af din version af Android TV-styresystemet.

Amazon Fire TV

Gå til Settings på dit Amazon Fire TV > Accessibility > Closed Caption > Text.

Fire TV Basic Edition: For at ændre billedtekstformatet skal du gå til dine undertekstindstillinger på Prime Video-websiden.
Apple TV

Gå til Indstillinger på dit Apple TV > Tilgængelighed > Undertekster og billedtekster > Format. Gå til Undertekster og captions på Apple TV.

Anden TV-enhed

Vælg indstillingsikonet tandhjul (nederst til højre) i Max og derefter Undertekstformat.

Chromecast

Du kan skifte underteksterne, billedteksterne og lyden på den enhed, du caster fra:

Telefon eller tablet

For at skifte undertekster, tekster for hørehæmmede eller lyden:

1. Begynd at se noget, og tryk derefter på skærmen.
  2. Vælg ikonet Lyd og undertekster taleboble.
  3. Gør et af følgende:
    • Undertekster: Vælg et sprog eller Fra under Undertekster.
    • Tekster for hørehæmmede: Vælg et tekstsprog under Undertekster (f.eks. engelsk - Tekster for hørehæmmede) eller Fra.
    • Lyd: Vælg et sprog under Lyd (vælg dit foretrukne sprog for at slukke for lydbeskrivelser).
  4. Vælg X for at gemme dine ændringer.

Gå til Tilgængelighedsfunktioner for at få oplysninger om synstolkning.

Computer

For at skifte undertekster, tekster for hørehæmmede eller lyden:

1. Begynd at se noget, og klik derefter på skærmen.
  2. Vælg ikonet Lyd og undertekster taleboble.
  3. Gør et af følgende:
    • Undertekster: Vælg et sprog eller Fra under Undertekster.
    • Tekster for hørehæmmede: Vælg et tekstsprog under Undertekster (f.eks. engelsk - Tekster for hørehæmmede) eller Fra.
    • Lyd: Vælg et sprog under Lyd (vælg dit foretrukne sprog for at slukke for lydbeskrivelser).
  4. Vælg X for at gemme dine ændringer.

Gå til Tilgængelighedsfunktioner for at få oplysninger om synstolkning.