Aktivér dit Max-abonnement

Er det allerede aktiveret?
Hvis du allerede har aktiveret dit Max-abonnement, kan du logge ind med din e-mailadresse og adgangskode til Max. Du behøver kun aktivere Max én gang.

Ny abonnent: Hvis du tilmeldte dig Max (eller HBO) via en internet-, mobil- eller tv-udbyder, skal du aktivere Max, inden du kan begynde at streame Max. Din udbyder vil give dig anvisninger om, hvordan du gør det.

Det skal du gøre:

Trin 1: Aktivér Max

Når du tilmelder dig via en internet-, mobil- eller tv-udbyder, vil din udbyder give dig anvisninger om, hvordan du aktiverer Max. Vælg din udbyder nedenfor, og kontakt dem for at få hjælp til at aktivere Max, hvis du ikke har fået anvisninger til at aktivere Max. (Din udbyder er den, du tilmeldte dig Max igennem).

Danmark
Finland
Norge
Portugal
Spanien

Trin 2: Opret din Max-konto

Gør et af følgende for at oprette din Max-konto:

Nye abonnenter

Opret din Max-konto

1. Udfyld kontoformularen, og vælg Opret konto.
  2. Vælg Begynd at streame, så er du klar til at streame.

Du kan logge ind på enhver understøttet enhed ved at bruge din e-mailadresse og adgangskode.

Tilbagevendende abonnenter

Gør følgende for at forbinde dit nye abonnement til din eksisterende Max-konto (eller HBO Max-konto):

1. Indtast oplysningerne til din Max-konto (eller HBO Max-konto) på skærmen Opret din konto, og vælg Opret konto.
  2. Vælg Bekræft e-mailadresse på skærmen Konto fundet.
  3. Led i din indbakke efter en e-mail fra Max med en engangskode (emnelinjen er "Her er din engangskode"). E-mailen sendes til den e-mailadresse, du indtastede på skærmen Opret din konto.
  4. På engangskodeskærmen skal du indtaste koden fra e-mailen og vælge Indsend.
  5. Bekræft, at du gerne vil forbinde abonnementet, der faktureres igennem din udbyder, til din eksisterende Max-konto.
  6. Vælg Begynd at streame, så er du klar til at streame.

Du kan logge ind på enhver understøttet enhed ved at bruge din e-mailadresse og adgangskode.

Modtog du ikke e-mailen med din engangskode?

• Led i din indbakke efter en e-mail fra Max (inklusive Promoveringer, Junk og Spam).
  • Vælg Send engangskode igen på skærmen til indtastning af engangskoden, og tjek din e-mailindbakke igen.

Har du endnu ikke tilmeldt dig? Gå til Hvordan tilmelder jeg mig Max?

Fejlsøgning

Beskeden "Kan ikke verificere dit abonnement"
  • Sørg for, at Max er inkluderet i din internet-, mobil- eller tv-pakke. Det gør du ved at logge ind på din tv-, internet- eller wifi-konto på din udbyders hjemmeside og kontrollere, at Max er inkluderet. Hvis det ikke hjælper, kan du kontakte din internet-, mobil- eller tv-udbyder for at få hjælp.
Beskeden "Tjek dine kontooplysninger"

Hvis du får denne besked, kan du prøve følgende:

• Dobbelttjek dine udbyderoplysninger på skærmen Forbind din konto.
  • Sørg for, at din internet-, mobil- eller tv-udbyderkonto inkluderer adgang til Max.

Hvis det ikke hjælper, bør du kontakte din udbyder for at få bekræftet dine kontooplysninger og din adgang til Max.

Beskeden "Udbyderkontoen er allerede i brug"

Hvis du modtager denne besked, når du forbinder din udbyder, betyder det, at du allerede har forbundet din udbyderkonto. Log ind med din e-mailadresse og adgangskode til Max for at begynde at streame.

Hvis du ikke er sikker på, hvilken e-mailadresse der er tilknyttet din Max-konto, skal du gå til Find e-mailadressen til din konto.