Foretag fejlsøgning i Max-appen eller på Max.com

Vælg den enhed, du bruger:

Hvis Max ikke virker som forventet, kan du prøve følgende løsninger. Du bliver muligvis nødt til at prøve mere end én løsning for at løse problemet.

Opdater din software

Opdater Max

• Android: Åbn Play Store på din Android-enhed, og søg efter Max. Hvis der er en tilgængelig app-opdatering, vælg Opdater.
  • iOS: Åbn App Store på din iOS-enhed, og søg efter Max. Hvis der er en tilgængelig app-opdatering, vælg Opdater.
  • Amazon Fire-tablet: Åbn Amazon Appstore på din Fire-tablet, og søg efter Max. Hvis der er en tilgængelig app-opdatering, vælg Update.

Opdater softwaren på din enhed

• Android: Åbn indstillinger, og vælg System > Systemopdatering > Søg efter opdateringer.
  • iOS: Åbn Indstillinger, og vælg Generelt > Softwareopdatering.

Prøv at bruge Max igen, når den er opdateret.

Test din internethastighed

Sådan tester du din internethastighed:

• Android: Download en app til test af internethastighed fra Google Play Butik, og test din internethastighed.
  • iOS: Download en app til test af internethastighed fra Apple App Store, og test din internethastighed.
  • Amazon Fire-tablet: Stryg nedad fra startskærmen på din Fire-tablet, og vælg så ikonet til trådløs internetforbindelse. Tryk på det netværk, du er forbundet til, og tjek signalstyrken og internethastigheden.

Du har brug for en downloadhastighed på mindst 5 Mbps. Gå til Max indlæser eller stopper, hvis videoer stopper for at indlæse.

Mobil netværksforbindelse? Hvis du bruger en mobil netværksforbindelse, kan du prøve at forbinde til et trådløst netværk og prøve at bruge Max igen.

Log ud, og genstart din enhed
  1. Log ud af Max. For at gøre dette skal du vælge din profil og derefter vælge Log ud.
  2. Hold afbryderknappen nede, indtil du spørges, om du vil slukke for din enhed (sluk for enheden, sæt den ikke blot i dvaletilstand).
  3. Vent 10 sekunder, og tænd så for din enhed igen.
  4. Åbn Max, log ind, og prøv at bruge appen igen.
Android eller Amazon Fire: Ryd cache

Prøv at rydde Max' cache:

Android-telefon eller -tablet
  1. Åbn Indstillinger, og søg efter Max.
  2. Vælg Max i søgeresultaterne.
  3. Vælg Lagerplads og cache eller Lagerplads (alt efter, hvilken Android OS-version, du har).
  4. Vælg Ryd cache.
  5. Vælg Ryd lagerplads eller Ryd data (hvis tilgængeligt).
  6. Åbn Max, log ind, og prøv at bruge appen igen.
Amazon Fire-tablet
  1. Gå til Indstillinger og Apps og spil og Administrer alle applikationer.
  2. Vælg Max på listen over apps.
  3. Vælg Tving til at standse.
  4. Vælg Ryd cache.
  5. Vælg Ryd data.
  6. Åbn Max, log ind, og prøv at bruge appen igen.
Slet og geninstaller Max

Slet Max-appen på din telefon eller tablet, og installer den igen fra appbutikken. Åbn derefter Max, log ind, og prøv at bruge appen igen.

Hvis du har problemer med at streame på max.com, kan du prøve at anvende en understøttet browser. For at få den bedste streamingoplevelse på max.com anbefaler vi:

• Den seneste version af Google Chrome eller Firefox
  • Den seneste version af Microsoft Edge
  • Safari version 13 eller nyere

Vælg den browser, du bruger, hvis max.com ikke virker som forventet:

Google Chrome

Du bliver muligvis nødt til at prøve mere end én løsning for at løse problemet.

Opdater din browser
  1. Vælg menuikonet tre lodrette prikker (øverst til højre) i Google Chrome.
  2. Vælg Opdater Google Chrome (om tilgængelig), og Genstart.
  3. Gå tilbage til max.com, og prøv at se noget.
Test din internethastighed

For at gøre dette skal du åbne en ny browservindue og søge efter "internethastighedstest". Kør derefter en hastighedstest.

For at streame HD-video har du brug for en downloadhastighed på mindst 5 Mbps. Gå til Max indlæser eller stopper, hvis videoer stopper for at indlæse.

Prøv at bruge et inkognito-vindue
  1. Vælg menuikonet tre lodrette prikker (øverst til højre) i Google Chrome, og vælg derefter Nyt inkognitovindue.
  2. Gå til max.com, log ind, og prøv at se noget.

Hvis du kan streame i et inkognito-vindue uden problemer, kan du prøve følgende:

Log ud, og genstart din computer
  1. Vælg din profil på max.com, og vælg Log ud.
  2. Genstart din computer, og åbn Google Chrome.
  3. Gå tilbage til max.com, log ind, og prøv at se noget.
Prøv en anden browser

Prøv at bruge en anden understøttet browser (Firefox, Microsoft Edge eller Safari).

Hvis du ikke oplever problemer med at streame i en anden browser, bør du tjekke din browserkonfiguration.

Læs Googles artikel Fejlsøgning af Chrome-nedbrud for at få yderligere hjælp.

Microsoft Edge

Du bliver muligvis nødt til at prøve mere end én løsning for at løse problemet.

Opdater din browser
  1. Vælg menuikonet i Microsoft Edge (øverst til højre, tre vandrette prikker) > Indstillinger > Om Microsoft Edge.
  2. Hvis der er en tilgængelig opdatering, vælg Opdater.
  3. Gå tilbage til max.com, og prøv at se noget.
Test din internethastighed

For at gøre dette skal du åbne et nyt browservindue og søge efter "internethastighedstest". Kør derefter en hastighedstest.

For at streame HD-video har du brug for en downloadhastighed på mindst 5 Mbps. Gå til Max indlæser eller stopper, hvis videoer stopper for at indlæse.

Prøv et InPrivate-vindue
  1. Vælg menuikonet i Microsoft Edge (øverst til højre, tre vandrette prikker), og vælg derefter Nyt InPrivate-vindue.
  2. Gå til max.com, log ind, og prøv at se noget.
Log ud, og genstart din computer
  1. Vælg din profil på max.com, og vælg Log ud.
  2. Genstart din computer, og åbn Microsoft Edge.
  3. Gå tilbage til max.com, log ind, og prøv at se noget.
Prøv en anden browser

Prøv at bruge en anden understøttet browser (Chrome, Firefox eller Safari).

Hvis du ikke oplever problemer med at streame i en anden browser, bør du tjekke din browserkonfiguration.

• Sørg for, at tredjepartscookies er slået til
  • Deaktiver annonceblokerende software
  • Sluk for browserudvidelser
  • Ryd din cache og cookies (den næste løsning)
Ryd cachen og cookies
  1. Vælg menuikonet i Microsoft Edge (øverst til højre, tre vandrette prikker), og vælg derefter Historik.
  2. Vælg Ryd browserdata (papirkurvsikon).
  3. Vælg Altid fra rullemenuen Tidsinterval.
  4. Marker felterne Cookies og andre data om websted og Cachelagrede billeder og filer, og vælg derefter Ryd nu.

Gå til Microsoft Edge virker ikke for at få yderligere hjælp.

Firefox

Du bliver muligvis nødt til at prøve mere end én løsning for at løse problemet.

Opdater din browser
  1. Vælg menuikonet i Firefox 3 vandrette linjer (øverst til højre), og vælg Indstillinger.
  2. Indtast opdater i søgefeltet.
  3. Vælg Søg efter opdateringer.
  4. Hvis der er en tilgængelig opdatering, skal du downloade den.
  5. Gå tilbage til max.com, og prøv at se noget.
Test din internethastighed

For at gøre dette skal du åbne en ny browservindue og søge efter "internethastighedstest". Kør derefter en hastighedstest.

For at streame HD-video har du brug for en downloadhastighed på mindst 5 Mbps. Gå til Max indlæser eller stopper, hvis videoer stopper for at indlæse.

Prøv et privat vindue
  1. Vælg menuikonet i Firefox 3 vandrette linjer (øverst til højre), og Nyt privat vindue.
  2. Gå til max.com, log ind, og prøv at se noget.

Hvis du kan streame i et privat vindue uden problemer, kan du prøve følgende:

Log ud, og genstart din computer
  1. Vælg din profil på max.com, og vælg Log ud.
  2. Genstart din computer, og åbn Firefox.
  3. Gå tilbage til max.com, log ind, og prøv at se noget.
Prøv en anden browser

Prøv at bruge en anden understøttet browser (Chrome, Microsoft Edge eller Safari).

Hvis du ikke oplever problemer med at streame i en anden browser, bør du tjekke din browserkonfiguration.

Læs Mozillas artikel om Fejlsøgning i Firefox for at få yderligere hjælp.

Safari

Du bliver muligvis nødt til at prøve mere end én løsning for at løse problemet.

Opdater din browser

For at holde Safari opdateret skal du sørge for, at din Mac bruger den seneste version af macOS. Safari opdateres, når du opdaterer din Mac. Læs Apples artikel Opdater macOS på Mac for at få yderligere oplysninger.

Test din internethastighed

For at gøre dette skal du åbne en ny browservindue og søge efter "internethastighedstest". Kør derefter en hastighedstest.

For at streame HD-video har du brug for en downloadhastighed på mindst 5 Mbps. Gå til Max indlæser eller stopper, hvis videoer stopper for at indlæse.

Prøv et privat vindue
  1. Gå til filmenuen i Safari, og vælg Nyt privat vindue.
  2. Gå til max.com, log ind, og prøv at se noget.

Hvis du kan streame i et privat vindue uden problemer, kan du prøve følgende:

Log ud, og genstart din computer
  1. Vælg din profil på max.com, og vælg Log ud.
  2. Genstart din computer, og åbn Safari.
  3. Gå tilbage til max.com, log ind, og prøv at se noget.
Prøv en anden browser

Prøv at bruge en anden understøttet browser (Chrome, Firefox eller Microsoft Edge).

Hvis du ikke oplever problemer med at streame i en anden browser, bør du tjekke din browserkonfiguration.

Læs Apples artikel Safari virker ikke som forventet for at få yderligere hjælp.

Skærmopløsning

Den højeste opløsning, der understøttes på max.com er 1080p. Hvis din skærmopløsning er højere end 1080p, vil videoer muligvis ikke afspilles i fuldskærmsformat, eller også kan de blive afskåret. Prøv at ændre din skærmopløsning for at løse dette.

Hvis Max ikke virker som forventet, så vælg den enhed, du bruger:

AirPlay

Gå til Se Max på dit TV via AirPlay for at få hjælpe med AirPlay.

Har du stadig brug for hjælp? Noter dig fejlbeskeden eller -koden (hvis relevant), og send den med, når du kontakter os.

Amazon Fire TV

Du bliver muligvis nødt til at prøve mere end én af disse løsninger for at løse problemet.

Søg efter opdateringer

Sørg først for, at Max-appen og dit Fire TV er opdaterede.

• Max-appen: Markér Max-feltet på dit Amazon Fire TV, og tryk så på Menu-knappen på din fjernbetjening (knappen med tre linjer). Vælg More Info i nederste højre hjørne > Update.
  • Amazon Fire TV: Gå til Settings på dit Amazon Fire TV > My Fire TV > About > Check for System Update.

Åbn derefter Max, og prøv at bruge appen igen.

Tjek din internetforbindelse

Hvis videoer bruger tid på at indlæse eller er af ringe kvalitet, så kan det skyldes en langsom eller ustadig internetforbindelse. For at kontrollere din forbindelse skal du:

1. Gå til Settings på dit Amazon Fire TV > Network.
  2. Tryk på afspilningsknappen på din fjernbetjening for at kontrollere din forbindelse.

Du kan også download en internethastighedstestapp fra Amazon Appstore og teste din internethastighed. For at streame HD-video skal du have en downloadhastighed på mindst 5 Mbps. (50+ Mbps anbefales for at afspille 4K video). Gå til Max indlæser eller stopper for at få yderligere hjælp.

Log ud, og genstart din enheder
  1. Vælg indstillingsikonet tandhjul (nederst til højre) i Max og derefter Log ud.
  2. Gå til startsiden på dit Amazon Fire TV, og vælg Settings > My Fire TV > Restart.
  3. Åbn Max, log ind, og prøv at bruge appen igen.
Ryd appens cache og data
  1. Gå til Settings på dit Amazon Fire TV > Applications > Manage Installed Applications.
  2. Vælg Max på listen over apps.
  3. Vælg Force Stop.
  4. Vælg Clear Cache.
  5. Vælg Clear Data.
  6. Åbn Max, log ind, og prøv at bruge appen igen.
Afinstaller og geninstaller Max
  1. Gå til Settings på dit Amazon Fire TV > Applications > Manage Installed Applications.
  2. Vælg Max på listen over apps, og vælg derefter Uninstall.
  3. Geninstaller Max-appen fra Amazon Appstore.
  4. Åbn Max, log ind, og prøv at bruge appen igen.

Gå til Fire TV Support for at få yderligere hjælp.

Har du stadig brug for hjælp? Noter dig fejlbeskeden eller -koden (hvis relevant), og send den med, når du kontakter os.

Android TV

Du bliver muligvis nødt til at prøve mere end én af disse løsninger for at løse problemet.

Søg efter opdateringer

Sørg først for, at din Max-app og Android TV'et er opdaterede:

• Max-appen: Markér Max-appen på dit Android TV, og tryk og hold Select-knappen nede, og vælg Se info > Opdater.
  • Android TV: Gå til Indstillinger på dit Android TV > System > Om > Systemopdatering > Søg efter opdateringer.

Åbn derefter Max, og prøv at bruge appen igen.

Test din internethastighed

Hvis videoer bruger tid på at indlæse eller er af ringe kvalitet, så kan det skyldes en langsom eller ustadig internetforbindelse.

Download en internethastighedstestapp fra Google Play Butik, og test din internethastighed (eller test din downloadhastighed på en computer, der er forbundet til det samme netværk som dit Android TV. For at gøre dette skal du åbne en browser og søge efter "internethastighedstest").

For at streame HD-video skal du have en downloadhastighed på mindst 5 Mbps. (50+ Mbps anbefales for at afspille 4K video). Gå til Max indlæser eller stopper for at få yderligere hjælp.

Log ud, og genstart din enhed
  1. Vælg indstillingsikonet tandhjul (nederst til højre) i Max og derefter Log ud.
  2. Gå til Indstillinger på dit Android TV > Om > Genstart > Genstart.
  3. Åbn Max, log ind, og prøv at bruge appen igen.
Ryd appens cache og data
  1. Gå til Indstillinger på dit Android TV > Apps.
  2. Vælg Max på listen over apps.
  3. Vælg Ryd cache.
  4. Vælg Ryd data.
  5. Åbn Max, log ind, og prøv at bruge appen igen.
Afinstaller og geninstaller Max
  1. Gå til Indstillinger på dit Android TV > Apps, og vælg Max.
  2. Vælg Afinstaller.
  3. Gå til Apps, og find Max.
  4. Vælg Max og derefter Installer.
  5. Åbn Max, log ind, og prøv at bruge appen igen.

Besøg Hjælp til Android TV'er for at få mere hjælp til dit Android TV.

Har du stadig brug for hjælp? Noter dig fejlbeskeden eller -koden (hvis relevant), og send den med, når du kontakter os.

Apple TV

Du bliver muligvis nødt til at prøve mere end én af disse løsninger for at løse problemet.

Søg efter opdateringer

Sørg først for, at din Max-app og dit Apple TV er opdaterede.

• Max-appen: Åbn App Store, og søg efter Max. Hvis der er en tilgængelig appopdatering, så vælg Opdater.
  • Apple TV: Naviger til Indstillinger på dit Apple TV > System > Softwareopdateringer > Opdater software.

Åbn derefter Max, og prøv at bruge appen igen.

Test din internethastighed

Hvis videoer bruger tid på at indlæse eller er af ringe kvalitet, så kan det skyldes en langsom eller ustabil internetforbindelse.

Download en internethastighedstestapp fra Apple App Store, og test din internethastighed (eller test din downloadhastighed på en computer, der er forbundet til det samme netværk som dit Apple TV. For at gøre dette skal du åbne en browser og søge efter "internethastighedstest").

For at streame HD-video skal du have en downloadhastighed på mindst 5 Mbps. (50+ Mbps anbefales for at afspille 4K video). Gå til Max indlæser eller stopper for at få yderligere hjælp.

Log ud, og genstart dit Apple TV
  1. Vælg indstillingsikonet tandhjul (nederst til højre) i Max og derefter Log ud.
  2. Genstart dit Apple TV ved at navigere til Indstillinger > System > Genstart.
  3. Åbn Max, log ind, og prøv at bruge appen igen.
Slet og geninstaller Max
  1. Markér Max-appen på startsiden.
  2. Tryk og hold Touch-overfladen i to sekunder, og tryk derefter på afspil/pause-knappen.
  3. Vælg Slet.
  4. Åbn App Store på dit Apple TV.
  5. Find Max-appen, og vælg Installer.
  6. Åbn Max, log ind, og prøv at bruge appen igen.

Har du stadig brug for hjælp? Noter dig fejlbeskeden eller -koden (hvis relevant), og send den med, når du kontakter os.

Chromecast

Besøg Chromecast Max til dit tv for at få hjælp med Chromecast.

Har du stadig brug for hjælp? Noter dig fejlbeskeden eller -koden (hvis relevant), og send den med, når du kontakter os.

LG TV (i udvalgte lande)

Du bliver muligvis nødt til at prøve mere end én af disse løsninger for at løse problemet.

Søg efter opdateringer

Sørg først for, at din Max-app og dit LG TV er opdaterede.

• Max appen: Tryk på Home-knappen på fjernbetjeningen til dit LG TV, og vælg derefter LG Content Store > Apps > Mine apps, og vælg så Max og Opdater.
  • LG TV: Tryk på indstillingsknappen på fjernbetjeningen til dit LG TV, og vælg Alle indstillinger > Generelt > Om dette tv > Søg efter opdateringer.

Åbn derefter Max, og prøv at bruge appen igen.

Test din internethastighed

Hvis videoer bruger tid på at indlæse eller er af ringe kvalitet, så kan det skyldes en langsom eller ustabil internetforbindelse.

Test din downloadhastighed på en computer på samme netværk som dit LG TV. For at gøre dette skal du åbne en browser og søge efter "internethastighedstest".

For at streame HD-video skal du have en downloadhastighed på mindst 5 Mbps. (50+ Mbps anbefales for at afspille 4K video). Gå til Max indlæser eller stopper for at få yderligere hjælp.

Log ud, og genstart dit LG Smart TV
  1. Vælg indstillingsikonet tandhjul (nederst til højre) i Max og derefter Log ud.
  2. Kobl strømmen fra dit LG TV.
  3. Vent 20 sekunder, og sæt så strøm til dit tv igen.
  4. Åbn Max, log ind, og prøv at bruge appen igen.
Slet og geninstaller Max
  1. Tryk på Home-knappen på din LG-fjernbetjening.
  2. Tryk og hold Select-knappen (midt på D-pad'en) for at aktivere redigeringstilstanden.
  3. Find Max, og tryk D-pad'en op, og vælg X'et over appen.
  4. Vælg Ja for at bekræfte.
  5. Geninstaller Max (Åbn LG Content Store, og installer Max).
  6. Når appen er installeret igen, skal du vælge Launch og derefter logge ind og prøve at bruge appen igen.

Har du stadig brug for hjælp? Noter dig fejlbeskeden eller -koden (hvis relevant), og send den med, når du kontakter os.

PlayStation (i udvalgte lande)

Du bliver muligvis nødt til at prøve mere end én af disse løsninger for at løse problemet.

Søg efter opdateringer

Sørg først for, at din Max-app og din PlayStation-konsol er opdaterede.

• Max-appen: Markér Max på din PlayStation, og tryk på Options-knappen på din controller, og vælg derefter Søg efter opdatering.
  • PlayStation-konsollen: Gå til Indstillingsmenuen på din PlayStation, og vælg Systemsoftwareopdatering.

Åbn derefter Max, og prøv at bruge appen igen.

Test din internethastighed

Hvis videoer bruger tid på at indlæse eller er af ringe kvalitet, så kan det skyldes en langsom eller ustabil internetforbindelse. For at teste din internethastighed:

1. Gå til Settings på din PlayStation > Netværk.
  2. Gør så et af følgende:
    • PlayStation 4: Vælg Test internetforbindelse.
    • PlayStation 5: Vælg Forbindelsesstatus > Se forbindelsesstatus > Forbindelseshastighed.

For at streame HD-video skal du have en downloadhastighed på mindst 5 Mbps. PlayStation 5: 50+ Mbps anbefales for at afspille 4K video.

Kontroller status for PlayStation-tjenesten på PlayStations statusside . Besøg Max indlæser eller pauserer for at få yderligere hjælp.

Log ud, og genstart din PlayStation
  1. Vælg indstillingsikonet tandhjul (nederst til højre) i Max og derefter Log ud.
  2. Sluk for din PlayStation-konsol.
  3. Vent 30 sekunder, og tænd for din PlayStation igen.
  4. Åbn Max, log ind, og prøv at bruge appen igen.
Slet og geninstaller Max

PlayStation 4

1. Gå til TV-/Videotjenester fra XMB startmenuen på din PlayStation.
  2. Markér Max, og tryk på Options-knappen på din controller.
  3. Vælg Slet.
  4. Geninstaller Max (gå til PlayStation Store, og download Max).
  5. Åbn Max, log ind, og prøv at bruge appen igen.

PlayStation 5

1. Markér Max på startmenuen for medier på din PlayStation 5, og tryk på Options-knappen på din controller.
  2. Vælg Slet og derefter OK.
  3. Geninstaller Max (gå til Alle apps, og download Max).
  4. Åbn Max, log ind, og prøv at bruge appen igen.

Har du stadig brug for hjælp? Noter dig fejlbeskeden eller -koden (hvis relevant), og send den med, når du kontakter os.

Samsung TV

Du bliver muligvis nødt til at prøve mere end én af disse løsninger for at løse problemet.

Søg efter opdateringer

Sørg først for, at din Max-app og dit Samsung TV er opdaterede.

• Max-appen: Tryk på Home-knappen på din fjernbetjening, vælg derefter Apps > indstillingsikonet tandhjul (nederst til højre) > Opdateringer.
  • Samsung TV'et: Tryk på Home-knappen på din fjernbetjening, og naviger til indstillingsikonet tandhjul (nederst til højre). Vælg Support > Softwareopdateringer > Opdater nu.
    Er opdateringsmuligheden ikke tilgængelig? Sluk for dit tv, og tænd det igen. Prøv så trinnene igen.

Åbn derefter Max, og prøv at bruge appen igen.

Test din internethastighed

Hvis videoer bruger tid på at indlæse eller er af ringe kvalitet, så kan det skyldes en langsom eller ustabil internetforbindelse.

Test din downloadhastighed på en computer på samme netværk som dit Samsung TV. For at gøre dette skal du åbne en browser og søge efter "internethastighedstest".

For at streame HD-video skal du have en downloadhastighed på mindst 5 Mbps. (50+ Mbps anbefales for at afspille 4K video). Gå til Max indlæser eller stopper for at få yderligere hjælp.

Log ud, og genstart dit Samsung TV
  1. Vælg indstillingsikonet tandhjul (nederst til højre) i Max og derefter Log ud.
  2. Hold afbryderknappen på fjernbetjeningen til dit Samsung TV nede, indtil dit tv slukker og tændes igen.
  3. Åbn Max, log ind, og prøv at bruge appen igen.
Ryd appens cache og data

Nogle Samsung TV'er har en mulighed for at rydde appens cache og data. Prøv følgende trin:

1. Tryk på Home-knappen på fjernbetjeningen til dit Samsung TV, og naviger til Indstillingsikonet tandhjul (nederst til højre).
  2. Vælg Support (om nødvendigt) og derefter Enhedspleje.
  3. Vælg Administrer lager.
  4. Find Max, og vælg Vis detaljer.
  5. Vælg Ryd cache.
  6. Vælg Ryd data.
  7. Åbn Max, log ind, og prøv at bruge appen igen.

Bemærk Rydning af app-cache og -data er ikke tilgængelig på alle Samsung TV'er, og trinnene kan være forskellige afhængigt af din tv-model. Besøg samsung.com/support for at få flere oplysninger.

Slet og geninstaller Max
  1. Tryk på Home-knappen på fjernbetjeningen til dit Samsung TV.
  2. Vælg Apps og derefter indstillingsikonet tandhjul (nederst til højre).
  3. Brug navigationsknapperne på din fjernbetjening til at markere Max.
  4. Vælg Slet.
  5. Søg efter Max.
  6. Vælg Max, og vælg Installer.
  7. Når appen er installeret igen, skal du vælge Kør og derefter logge ind og prøve at bruge appen igen.

Disse trin kan være forskellige afhængigt af din Samsung TV-model. Besøg samsung.com/support for at få yderligere oplysninger.

Har du stadig brug for hjælp? Noter dig fejlbeskeden eller -koden (hvis relevant), og send den med, når du kontakter os.

Sony TV

Hvis du har et Sony TV med indbygget Android TV, kan du prøve trinnene til Android TV ovenfor.

Vodafone TV (i udvalgte lande)

Max-appen er ikke tilgængelig på Vodafone TV-enheder i alle lande.

Du bliver muligvis nødt til at prøve mere end én af disse løsninger for at løse problemet.

Søg efter opdateringer
  1. Max-appen: Søg efter en Max-opdatering på dit Vodafone TV. Hvis der er en tilgængelig opdatering, skal du opdatere Max-appen på dit Vodafone TV.
  2. Vodafone TV: Gå til Settings på dit Vodafone TV > Device > Settings > About > System Update.
Log ud, og genstart dit Vodafone TV
  1. Vælg indstillingsikonet tandhjul (nederst til højre) i Max og derefter Log ud.
  2. Træk stikket ud af din Vodafone TV-enhed
  3. Vent 20 sekunder, og slut så din Vodafone TV-enhed til.
  4. Åbn Max, log ind, og prøv at streame igen.
Test din internethastighed

Test din downloadhastighed på en computer på samme netværk som dit Vodafone TV. For at gøre dette skal du åbne en browser og søge efter "internethastighedstest".

For at streame HD-video har du brug for en downloadhastighed på mindst 5 Mbps. Besøg Max indlæser eller stopper for at få yderligere hjælp.

Har du stadig brug for hjælp? Noter dig fejlbeskeden eller -koden (hvis relevant), og send den med, når du kontakter os.

VF TV Play (kun i Portugal)

Du bliver muligvis nødt til at prøve mere end én af disse løsninger for at løse problemet.

Søg efter opdateringer
  1. Max-appen: Søg efter en Max-opdatering på din VF TV Play-enhed. Hvis der er en tilgængelig opdatering, skal du opdatere Max-appen på din VF TV Play-enhed.
  2. VF TV Play: Gå til Settings på din VF TV Play-enhed > Device > Settings > About > System Update.
Log ud, og genstart din VF TV Play-enhed
  1. Vælg indstillingsikonet tandhjul (nederst til højre) i Max og derefter Log ud.
  2. Træk stikket ud af din VF TV Play-enhed
  3. Vent 20 sekunder, og slut så din VF TV Play-enhed til.
  4. Åbn Max, log ind, og prøv at streame igen.
Test din internethastighed

Test din downloadhastighed på en computer på samme netværk som dit VF TV Play-enhed. For at gøre dette skal du åbne en browser og søge efter "internethastighedstest".

For at streame HD-video har du brug for en downloadhastighed på mindst 5 Mbps. Besøg Max indlæser eller stopper for at få yderligere hjælp.

Har du stadig brug for hjælp? Noter dig fejlbeskeden eller -koden (hvis relevant), og send den med, når du kontakter os.

Xbox-konsol (i udvalgte lande)

Du bliver muligvis nødt til at prøve mere end én af disse løsninger for at løse problemet.

Kontroller status for Xbox-tjenesten

Kontroller status for Max og Xbox-tjenesten på Xbox' statusside.

Søg efter opdateringer

Sørg for, at din Max-app og Xbox-konsol er opdaterede.

• Max-appen: Gå til Mine spil og apps, markér Max, og tryk på Menu-knappen på din controller, og vælg Administrer app for at installere en appopdatering.
  • Xbox-konsollen: Profil og system på din Xbox > Indstillinger > System > Opdateringer.

Åbn derefter Max, og prøv at bruge appen igen.

Test din internethastighed

For at teste din internethastighed skal du gå til Xbox' artikel Foretag fejlfinding af din netværksforbindelses hastighed og vælge Kør hastighedstesten for konsollen.

For at streame HD-video skal du have en downloadhastighed på mindst 5 Mbps. (50+ Mbps anbefales for at afspille 4K video). Gå til Max indlæser eller stopper for at få yderligere hjælp.

Log ud, og genstart din konsol
  1. Vælg indstillingsikonet tandhjul (nederst til højre) i Max og derefter Log ud.
  2. Tryk på Xbox-knappen på din controller, og vælg Genstart konsol > Genstart.
  3. Åbn Max, log ind, og prøv at bruge appen igen.
Afinstaller og geninstaller Max
  1. Gå til Mine spil og apps.
  2. Markér Max, tryk på menuknappen på din controller, og vælg så Fjern.
  3. Geninstaller Max (gå til Apps, og download Max).
  4. Åbn Max, log ind, og prøv at bruge appen igen.

Har du stadig brug for hjælp? Noter dig fejlbeskeden eller -koden (hvis relevant), og send den med, når du kontakter os.