Lydproblemer i Max

Lyden til serier og film på Max kan fås i stereo, 5.1 surround sound eller Dolby Atmos, afhængigt af hvilket abonnement du har. Max afspiller automatisk lyden i den højeste kvalitet, din enhed og dit abonnement har adgang til.

For at skifte lydsporets sprog skal du gå til Undertekster, tekster for hørehæmmede og lyd.

OSS til Dolby

Hvad skal jeg bruge for at streame Dolby Atmos?

Du kan se udvalgte titler med Dolby Atmos-lyd på understøttede enheder med Premium-abonnementet. For at se, om en titel er tilgængelig med Dolby Atmos, skal du vælge titlen i Max og lede efter Dolby Atmos på oplysningsskærmen.

Understøttede Dolby Atmos-enheder

Alle enheder skal understøtte HDMI 2.0 og HDCP 2.2 (tv, streaming-enhed, lyd-/videomodtager, kabler, adapterer såvel som eventuelle andre tilknyttede enheder).

Hvilke enheder understøtter Dolby Digital Plus?

Dolby Digital Plus-lyd er tilgængelig på følgende enheder:

• Amazon Fire TV
  • Android TV
  • Apple TV
  • Google Chromecast Ultra
  • LG smart TV'er
  • Samsung TV (modeller, der understøtter Dolby Digital Plus)
  • Xbox-konsol

Fejlsøgning

Før du starter, bør du prøve at afspille en anden serie eller film. Hvis lydproblemet kun opstår med en bestemt serie eller film, bedes du kontakte os og give os besked.

Hvis du stadig oplever lydproblemer, så vælg din enhed nedenfor:

Telefon eller tablet

Her er nogle ting, du kan prøve:

• Skru op for lydstyrken ved hjælp af knappen til lydstyrkeforøgelse på din telefon eller tablet.
  • Tilslut hovedtelefoner for at tjekke, om der er lyd.
  • Prøv at slukke for Bluetooth på din enhed for at sikre, at din enhed ikke sender lyden til et stykke Bluetooth-tilbehør (i Indstillinger på din Android- eller iOS-enhed).
  • Sørg for at Forstyr ikke-funktionen ikke er aktiveret på din enhed.
  • Prøv at genstarte din telefon eller tablet.
Computer

Her er nogle ting, du kan prøve:

• Tjek lydstyrkeindstillingerne i Max på din computer for at sikre, at lyden ikke er slået fra eller skruet helt ned.
  • Hvis du bruger eksterne højttalere, bør du tjekke kablerne til dine højttalere samt lydstyrkeindstillingen.
  • Tjek din computers lydoutputenhed.
  • Opdater din browser til den seneste version. Gå til Foretag fejlsøgning i Max for at finde ud af, hvordan man gør dette.
  • Prøv en anden understøttet enhed.
Amazon Fire TV

Prøv at skifte lydindstillingen på din enhed til stereolyd. For at gøre dette på dit Amazon Fire TV, skal du gå til Settings > Display & Sounds > Audio > Dolby Digital Output og derefter vælge Dolby Digital Plus OFF.

Flere ting, du kan prøve:

• Opdater Max-appen. For at gøre dette skal du åbne appbutikken på din enhed og søge efter Max. Hvis der er en app-opdatering tilgængelig, skal du vælge opdater eller download. Find din enhed på siden Fejlsøgning i Max for at få mere hjælp.
  • Genstart din enhed. Træk stikket til din streamingenhed (f.eks. Apple TV) ud, vent et minut, og sæt stikket i igen.
  • Frakobl begge ender af dit HDMI-kabel, og kobl dem til igen.
  • Prøv at bytte om på enderne af dit HDMI-kabel/optiske kabel, eller prøv at bruge et andet kabel.
  • Prøv at bruge en anden HDMI-port på dit TV eller din modtager.
  • Sørg for, at din tv-skærm og dit lydsystem også understøtter Dolby Atmos-lyd.

Bemærk For at opleve Dolby Atmos-lyd skal alle enheder understøtte HDMI 2.0 og HDCP 2.2 (tv, streaming-enhed, lyd-/videomodtager, kabler, adapterer såvel som eventuelle andre tilknyttede enheder).

Apple TV

Apple TV bruger det bedste tilgængelige format som standard. Hvis surround sound ikke virker, kan du prøve at skifte lydformatet til Dolby Digital 5.1. For at gøre dette skal du på dit Apple TV gå til Indstillinger > Video og lyd > Lydformat og slå Skift format til. Her kan du så vælge Dolby Digital 5.1 (i stedet for Brug bedste tilgængelige format).

Hvis det ikke hjælper at skifte lydformatet til Dolby Digital 5.1, kan du prøve at skifte Lydformatet til Stereo. For at få mere at vide om lydindstillinger, kan du læse Apples artikel Afspil lyd i Dolby Atmos eller surround sound

Flere ting, du kan prøve:

• Opdater Max-appen. For at gøre dette skal du åbne appbutikken på din enhed og søge efter Max. Hvis der er en app-opdatering tilgængelig, skal du vælge opdater eller download. Find din enhed på siden Fejlsøgning i Max for at få mere hjælp.
  • Genstart din enhed. Træk stikket til din streamingenhed (f.eks. Apple TV) ud, vent et minut, og sæt stikket i igen.
  • Frakobl begge ender af dit HDMI-kabel, og kobl dem til igen.
  • Prøv at bytte om på enderne af dit HDMI-kabel/optiske kabel, eller prøv at bruge et andet kabel.
  • Prøv at bruge en anden HDMI-port på dit TV eller din modtager.
  • Sørg for at din tv-skærm og dit lydsystem også understøtter Dolby Atmos-lyd.

Bemærk For at opleve Dolby Atmos-lyd skal alle enheder understøtte HDMI 2.0 og HDCP 2.2 (tv, streaming-enhed, lyd-/videomodtager, kabler, adapterer såvel som eventuelle andre tilknyttede enheder).

Xbox (i udvalgte lande)

Gå til Indstillinger > Skærm og lyd, rul til højre, og vælg HDMI-lyd. Indstil HDMI-lyden til Ikke-komprimeret 5.1, og vælgs derefter Bitstream-format, og indstil den til Dolby Digital.

Flere ting, du kan prøve:

• Opdater Max-appen. For at gøre dette skal du åbne appbutikken på din enhed og søge efter Max. Hvis der er en app-opdatering tilgængelig, skal du vælge opdater eller download. Find din enhed på siden Fejlsøgning i Max for at få mere hjælp.
  • Genstart din enhed. Træk stikket til din streamingenhed (f.eks. Apple TV) ud, vent et minut, og sæt stikket i igen.
  • Frakobl begge ender af dit HDMI-kabel, og kobl dem til igen.
  • Prøv at bytte om på enderne af dit HDMI-kabel/optiske kabel, eller prøv at bruge et andet kabel.
  • Prøv at bruge en anden HDMI-port på dit TV eller din modtager.
  • Sørg for at din tv-skærm og dit lydsystem også understøtter Dolby Atmos-lyd.

Bemærk For at opleve Dolby Atmos-lyd skal alle enheder understøtte HDMI 2.0 og HDCP 2.2 (tv, streaming-enhed, lyd-/videomodtager, kabler, adapterer såvel som eventuelle andre tilknyttede enheder).

Andre tv-enheder

Her er nogle ting, du kan prøve:

• Prøv at skifte lyden på din enhed til stereo.
  • Opdater Max-appen. For at gøre dette skal du åbne appbutikken på din enhed og søge efter Max. Hvis der er en app-opdatering tilgængelig, skal du vælge opdater eller download. Find din enhed på siden Fejlsøgning i Max for at få mere hjælp.
  • Genstart din enhed. Træk stikket til din streamingenhed (f.eks. Apple TV) ud, vent et minut, og sæt stikket i igen.
  • Frakobl begge ender af dit HDMI-kabel, og kobl dem til igen.
  • Prøv at bytte om på enderne af dit HDMI-kabel/optiske kabel, eller prøv at bruge et andet kabel.
  • Prøv at bruge en anden HDMI-port på dit TV eller din modtager.
  • Sørg for, at din tv-skærm og dit lydsystem også understøtter Dolby Atmos-lyd.

Bemærk For at opleve Dolby Atmos-lyd skal alle enheder understøtte HDMI 2.0 og HDCP 2.2 (tv, streaming-enhed, lyd-/videomodtager, kabler, adapterer såvel som eventuelle andre tilknyttede enheder).

HDMI-fejl?
Hvis du oplever en HDCP-fejl, kan du prøve at omgå din modtager eller stereoudstyr ved at forbinde din streamingenhed direkte til dit tv. Gå til Stream med et HDMI-kabel for at få yderligere oplysninger.