Skift din betalingsmetode

Max-abonnementer er tilgængelige gennem mange udbydere. Hvordan du opdaterer din betalingsmetode afhænger af, hvem der fakturerer dig. Hvis du ved, hvem der fakturerer dig, skal du fortsætte til trin 2.

Trin 1: Find ud af, hvem der fakturerer dig

Sådan finder du ud af, hvem der fakturerer dig for Max:

1. Gør et af følgende:
    • Web: Gå til max.com/subscription og log ind (hvis det kræves). Kan du ikke logge ind?
    • Telefon, tablet eller computer: Vælg din profil i Max og derefter Abonnement.
    • TV-enhed: Vælg ikonet Indstillinger tandhjul (nederst til højre) i Max og derefter Abonnement.
  2. Her kan du se, hvem dit basisabonnement faktureres gennem (øverst på skærmen), samt hvem din eventuelle sportsudvidelse faktureres gennem. Dit basisabonnement og sportsudvidelsen kan faktureres af forskellige parter.

Du kan også tjekke dine kontoudtog eller spørge din internet-, mobil- eller TV-udbyder, om de fakturerer dig for Max.

Trin 2: Skift din betalingsmetode

Hvis du faktureres gennem os, kan du her se, hvordan du opdaterer din betalingsmetode:

1. Gå til max.com/subscription og log ind (hvis det kræves). Kan du ikke logge ind?
  2. Vælg Opdater din betalingsmetode.
    Er der ingen mulighed for at opdatere betalingsmetoden? Bemærk, hvem dit basisabonnement faktureres gennem (øverst på skærmen) og hvem din sportsudvidelse faktureres gennem (hvis relevant). Find dem derefter i afsnittet Tredjepartsfakturering nedenfor.
  3. Tilføj dine betalingsoplysninger, og gem dine ændringer. Kan du ikke ændre din betaling?

Dine opdaterede betalingsoplysninger vil blive brugt næste gang, du opkræves for basisabonnement eller udvidelser.

Tredjepartsfakturering

Find ud af, hvem dit basisabonnement faktureres gennem, nedenfor: