Skift et Apple-faktureret abonnement

Hvis du oprettede abonnement på din iPhone, iPad eller Apple TV, bør du vide følgende om at skifte dit abonnement, der faktureres gennem Apple.

Faktureres du gennem en anden udbyder? Gå til Administrer et Max-abonnement.

Spørgsmål og svar om Apple-fakturering

Hvilket abonnement har jeg?
  1. Du skal gøre et af følgende i Max:
    • Telefon, tablet eller computer: Vælg din profil og derefter Abonnement.
    • TV-enhed: Vælg ikonet Indstillinger tandhjul (nederst til højre) og derefter Abonnement.
      (Det er kun voksenprofiler, der kan administrere abonnementer).
  2. Her kan du finde din aktuelle abonnementsplan.

For at foretage ændringer i dit Apple-fakturerede abonnement skal du gå til Hvordan skifter jeg mit abonnement?

Har du brug for hjælp til at logge ind? Gå til Jeg kan ikke logge ind.

Hvornår er min næste faktureringsdato?

Dit abonnement fornyes automatisk på din næste faktureringsdato. Sådan finder du din næste faktureringsdato:

1. Åbn appen Indstillinger på din iOS-enhed.
  2. Vælg dit navn, og vælg derefter Abonnementer (hvis du bliver bedt om det, skal du logge ind med dit Apple-id).
  3. Vælg dit Max-abonnement, og noter den næste faktureringsdato.
Hvordan opsiger jeg mit abonnement?
Værd at vide
  • Dit Max-abonnement fornyes automatisk, indtil du opsiger det.
  • Du opsiger ikke dit abonnement ved at slette Max-appen.
  • Opsig dit abonnement mindst 24 timer inden din næste faktureringsdato for at undgå yderligere opkrævninger.

Sådan annullerer du dit Apple-fakturerede abonnement:

iPhone eller iPad
  1. Åbn appen Indstillinger på din iOS-enhed.
  2. Vælg dit navn.
  3. Vælg Abonnementer (hvis du bliver bedt om det, skal du logge ind med dit Apple-id).
  4. Vælg dit Max-abonnement og derefter Opsig abonnement
Apple TV
  1. På dit Apple TV skal du vælge Indstillinger > Brugere og konti og derefter [kontonavn] Abonnementer.
  2. Vælg Max og derefter Opsig abonnement.
Computer

For at finde ud af, hvordan du opsiger dit abonnement, skal du gå til Apples artikel Hvis du vil opsige et abonnement fra Apple.

Når du har opsagt dit abonnement, bør du modtage en e-mail fra Apple, der bekræfter din opsigelse. Du kan fortsætte med at streame, indtil dit abonnement udløber ved slutningen af din faktureringsperiode.

Du kan til enhver tid tilmelde dig Max igen.

Kan du ikke finde dit Max-abonnement?

Prøv følgende:

• Sørg for, at du er logget ind med det samme Apple-id, som du brugte til at købe dit abonnement.
  • Gå til den Apple-enhed, hvor du startede dit abonnement, og se dine abonnementer ved hjælp af ovenstående trin.
  • Gå til Apples artikel Kan du ikke finde det abonnement, du vil opsige?.
Hvordan ændrer jeg min betalingsmetode?

Sådan ændrer du din betalingsmetode for Apple-id:

1. Åbn appen Indstillinger på din iPhone eller iPad.
  2. Vælg dit navn.
  3. Vælg Betaling og levering (hvis du bliver bedt om det, skal du logge ind med dit Apple-id).
  4. Vælg den betalingsmetode, du vil ændre, og ret derefter dine oplysninger.

Gå til Apples artikel Tilføj en betalingsmetode for at få mere at vide.

Hvordan kan jeg se min faktureringshistorik?

For at finde ud af, hvordan du ser din faktureringshistorik, skal du gå til Apples artikel Sådan ser du din købshistorik.

Hvordan ændrer jeg mit abonnement?

Du kan ændre dit abonnement eller din faktureringsperiode på din iPhone, iPad eller Apple TV.

iPhone eller iPad
  1. Vælg din profil i Max. Kan du ikke logge ind?
  2. Vælg Abonnement og derefter Skift abonnement.
  3. Vælg et abonnement og en faktureringsperiode.
    Hvis du vil tilføje sportsudvidelsen, skal du vælge abonnementet Premium med Sport.
  4. Følg anvisningerne på skærmen for at ændre dit abonnement gennem Apple.

Når dit abonnement er opdateret, bør du modtage en e-mail fra Apple, der bekræfter ændringen.

Apple TV
  1. I Max skal du trykke på ikonet Indstillinger tandhjul (nederst til højre) og derefter Abonnement. Kan du ikke logge ind?
  2. Vælg Skift dit abonnement.
  3. Vælg et abonnement og en faktureringsperiode.
    Hvis du vil tilføje sportsudvidelsen, skal du vælge abonnementet Premium med Sport.
  4. Følg anvisningerne på skærmen for at ændre dit abonnement gennem Apple.

Når dit abonnement er opdateret, bør du modtage en e-mail fra Apple, der bekræfter ændringen.

Hvornår træder min abonnementsændring i kraft?

Ikrafttrædelsesdatoen afhænger af ændringen:

• Hvis du skifter til et billigere abonnement, træder dit skift af abonnement i kraft på din næste faktureringsdato.
  • Hvis du skifter til et abonnement til en højere pris, træder din abonnementsændring i kraft med det samme. Apple refunderer dig for de resterende dage på dit abonnement og opkræver dig for dit nye abonnement. Din næste faktureringsdato vil blive justeret.
  • Hvis du kun ændrer din faktureringsperiode (månedlig eller årlig), træder skiftet i kraft på din næste faktureringsdato.
Mit abonnement er sat på pause. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du får beskeden 'Abonnement sat på pause', kan det skyldes en betalingsfejl.

For at genoptage dit abonnement skal du opdatere din betalingsmetode til dit Apple-id. Sådan gør du:

1. Åbn appen Indstillinger på din iPhone eller iPad.
  2. Vælg dit navn.
  3. Vælg Betaling og levering (hvis du bliver bedt om det, skal du logge ind med dit Apple-id).
  4. Vælg den betalingsmetode, du vil ændre, og ret derefter dine oplysninger.

Gå til Apples artikel Tilføj en betalingsmetode for at få mere at vide.

Har du brug for hjælp til fakturering? Gå til Apple-abonnementer.