Applen laskuttaman tilauksen muuttaminen

Jos olet tehnyt tilauksen iPhonella, iPadilla tai Apple TV:llä, seuraavassa on lisätietoja Applen laskuttaman tilauksen muuttamisesta.

Laskutetaanko sinua toisen palveluntarjoajan kautta? Siirry kohtaan Max-tilauksen hallinta.

Applen laskuttamaa tilausta koskevia kysymyksiä ja vastauksia

Mikä tilaus minulla on?
  1. Toimi seuraavasti Maxissa:
    • Puhelin, tabletti tai tietokone: Valitse profiilisi ja sitten Tilaus.
    • Televisio: Valitse Asetukset-kuvake hammasratas (vasen alakulma) ja sitten Tilaus.
      (Tilauksia voi hallita vain aikuisten profiililla.)
  2. Täältä näet nykyisen tilauksesi.

Voit katsoa lisätietoja Applen laskuttaman tilauksen muuttamisesta kohdasta Miten voin muuttaa tilaustani?

Tarvitsetko apua kirjautumisessa? Siirry kohtaan Sisäänkirjautuminen ei onnistu.

Milloin on seuraava laskutuspäiväni?

Tilauksesi uusitaan automaattisesti seuraavana laskutuspäivänä. Voit selvittää seuraavan laskutuspäivän seuraavasti:

1. Avaa iOS-laitteen asetukset.
  2. Valitse nimesi ja valitse sitten Tilaukset (kirjaudu pyydettäessä sisään Apple ID:lläsi).
  3. Valitse Max-tilauksesi ja tarkista seuraava laskutuspäivä.
Miten voin peruuttaa tilauksen?
Hyvä tietää
  • Max-tilauksesi uusitaan automaattisesti, kunnes peruutat tilauksen.
  • Max-sovelluksen poistaminen ei peruuta tilaustasi.
  • Voit välttää lisämaksujen veloituksen peruuttamalla tilauksesi vähintään 24 tuntia ennen seuraavaa laskutuspäivää.

Voit peruuttaa Applen laskuttaman tilauksen seuraavasti:

iPhone tai iPad
  1. Avaa iOS-laitteen asetukset.
  2. Valitse nimesi.
  3. Valitse Tilaukset (kirjaudu pyydettäessä sisään Apple ID:lläsi).
  4. Valitse Max-tilauksesi ja sitten Peruuta tilaus.
Apple TV
  1. Valitse Apple TV:ssä Asetukset > Käyttäjät ja tilit ja sitten [tilin nimi] Tilaukset.
  2. Valitse Max ja sitten Peruuta tilaus.
Tietokone

Lisätietoja peruuttamisesta on Applen artikkelissa Tilauksen peruuttaminen.

Saat Applelta sähköpostitse peruutusvahvistuksen. Voit jatkaa sisällön suoratoistoa, kunnes tilauksesi päättyy laskutuskauden lopussa.

Voit tilata Max-tilauksen uudelleen koska tahansa.

Etkö löydä Max-tilaustasi?

Kokeile näitä vinkkejä:

• Varmista, että olet kirjautunut sisään samalla Apple ID:llä, jolla ostit tilauksen.
  • Siirry Apple-laitteeseen, jolla aloitit tilauksen, ja tarkastele tilauksiasi yllä olevien ohjeiden mukaisesti.
  • Siirry Applen artikkeliin Tilausta ei löydy.
Miten voin vaihtaa maksutapaani?

Voit vaihtaa Apple ID -maksutavan seuraavasti:

1. Avaa iPhonessa tai iPadissa Asetukset-sovellus.
  2. Valitse nimesi.
  3. Valitse Maksu ja toimitus (kirjaudu pyydettäessä sisään Apple ID:lläsi).
  4. Valitse maksutapa, jota haluat muuttaa, ja muokkaa sitten tietojasi.

Lisätietoja on Applen artikkelissa Apple ID -maksutavan muuttaminen.

Miten voin tarkastella laskutushistoriaani?

Lisätietoja laskutushistorian tarkastelemisesta on Applen artikkelissa Ostohistoria.

Miten voin muuttaa tilausta?

Voit vaihtaa tilausta tai laskutusjaksoa iPhonessa, iPadissa tai Apple TV:ssä.

iPhone tai iPad
  1. Valitse profiilisi Maxissa. Eikö sisäänkirjautuminen onnistu?
  2. Valitse Tilaus ja sitten Vaihda tilausta.
  3. Valitse tilaus ja laskutuskausi.
    Jos haluat lisätä Sports-lisäosan, valitse Premium & Sports -tilaus.
  4. Vaihda tilaus Applen kautta noudattamalla näytöllä näytettäviä ohjeita.

Tilauksen päivittämisen jälkeen saat Applelta sähköpostitse muutosvahvistuksen.

Apple TV
  1. Valitse Maxissa Asetukset-kuvake hammasratas (vasen alakulma) ja valitse sitten Tilaus. Eikö sisäänkirjautuminen onnistu?
  2. Valitse Vaihda tilaus.
  3. Valitse tilaus ja laskutuskausi.
    Jos haluat lisätä Sports-lisäosan, valitse Premium & Sports -tilaus.
  4. Vaihda tilaus Applen kautta noudattamalla näytöllä näytettäviä ohjeita.

Tilauksen päivittämisen jälkeen saat Applelta sähköpostitse muutosvahvistuksen.

Milloin tilauksen muutos tulee voimaan?

Voimaantulopäivä riippuu muutoksesta:

• Jos vaihdat edullisempaan tilaukseen, muutos tulee voimaan seuraavana laskutuspäivänä.
  • Jos vaihdat kalliimpaan tilaukseen, muutos tulee voimaan välittömästi. Apple antaa sinulle hyvityksen tilauksesi jäljellä olevasta ajasta ja soveltaa sitä uuteen tilaukseesi. Seuraavaa laskutuspäivääsi mukautetaan.
  • Jos muutat vain laskutuskautta (kuukausittainen tai vuosittainen), muutos tulee voimaan seuraavana laskutuspäivänä.
Tilaukseni on keskeytetty. Mitä minun pitäisi tehdä?

Jos saat Tilaus keskeytetty -viestin, se saattaa johtua maksuvirheestä.

Jos haluat jatkaa tilausta, päivitä Apple ID -maksutapa. Toimi seuraavasti:

1. Avaa iPhonessa tai iPadissa Asetukset-sovellus.
  2. Valitse nimesi.
  3. Valitse Maksu ja toimitus (kirjaudu pyydettäessä sisään Apple ID:lläsi).
  4. Valitse maksutapa, jota haluat muuttaa, ja muokkaa sitten tietojasi.

Lisätietoja on Applen artikkelissa Apple ID -maksutavan muuttaminen.

Haluatko lisätietoja laskutuksesta? Katso lisätietoja kohdasta Apple-tilaukset.