Endre et abonnement som faktureres av Apple

Hvis du abonnerer på iPhone, iPad eller Apple TV, er dette det du trenger å vite om endring av Apple-fakturert abonnement.

Faktureres du gjennom en annen leverandør? Gå til Administrere et Max-abonnement.

Vanlige spørsmål om Apple-fakturering

Hvilket abonnement har jeg?
  1. I Max gjør du ett av følgende:
    • Telefon, nettbrett eller datamaskin: Velg profilen din og deretter Abonnement.
    • TV-enhet: Velg Innstillinger-ikonet tannhjul (nederst til venstre) og deretter Abonnement.
      (Kun Voksenprofiler kan administrere abonnementer.)
  2. Her finner du ditt nåværende abonnement.

Hvis du vil endre ditt Apple-fakturerte abonnement, går du til Hvordan endrer jeg abonnementet mitt?

Trenger du hjelp med å logge inn? Gå til Kan ikke logge inn.

Når er min neste faktureringsdato?

Abonnementet ditt fornyes automatisk på neste faktureringsdato. Her finner du ut når neste faktureringsdato er:

1. Åpne Innstillinger-appen på iOS-enheten din.
  2. Velg navnet ditt, og velg deretter Abonnementer (logg på med Apple-ID-en din hvis du blir bedt om det).
  3. Velg Max-abonnementet ditt, og noter deg neste faktureringsdato.
Hvordan kansellerer jeg?
Ting du bør vite
  • Max-abonnementet ditt fornyes automatisk frem til du kansellerer det.
  • Det å slette Max-appen vil ikke kansellere abonnementet.
  • Kanseller abonnementet ditt minst 24 timer før neste faktureringsdato for å slippe å betale for neste periode.

Slik kansellerer du ditt Apple-fakturerte abonnement:

iPhone eller iPad
  1. Åpne Innstillinger-appen på iOS-enheten din.
  2. Velg navnet ditt.
  3. Velg Abonnementer (logg inn med Apple-ID-en din hvis du blir bedt om det).
  4. Velg Max-abonnementet og deretter Kanseller abonnement.
Apple TV
  1. På Apple TV velger du Innstillinger og Brukere og kontoer og deretter [kontonavn] Abonnementer.
  2. Velg Max og deretter Kanseller abonnement.
Datamaskin

For å finne ut hvordan du kansellerer, gå til Apples Slik kansellerer du et abonnement-artikkel.

Når du har kansellert, skal du få en e-post fra Apple som bekrefter kanselleringen. Du kan fortsette å strømme frem til abonnementet utløper på slutten av faktureringsperioden.

Du kan reaktivere Max-abonnementet når som helst.

Finner du ikke Max-abonnementet ditt?

Prøv følgende:

• Sørg for at du er logget på med samme Apple-ID som du brukte da du kjøpte abonnementet.
  • Gå til Apple-enheten der du startet abonnementet, og se abonnementene dine ved å følge fremgangsmåten ovenfor.
  • Gå til Apples Finner ikke abonnementet-artikkel.
Hvordan endrer jeg betalingsmetoden min?

Slik endrer du betalingsmetoden for Apple-ID-en din:

1. Åpne Innstillinger-appen på iPhone eller iPad.
  2. Velg navnet ditt.
  3. Velg Betaling og frakt (logg på med Apple-ID-en din hvis du blir bedt om det).
  4. Velg betalingsmetoden du vil endre, og rediger deretter informasjonen din.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til Apples Endre Apple-ID-betaling-artikkel.

Hvordan ser jeg faktureringshistorikken min?

Hvis du vil finne ut hvordan du viser faktureringshistorikken din, kan du gå til Apples Betalingshistorikk-artikkel.

Hvordan endrer jeg abonnementet mitt?

Du kan endre abonnement eller faktureringsperiode på iPhone, iPad eller Apple TV.

iPhone eller iPad
  1. I Max velger du profilen din. Får du ikke logget på?
  2. Velg Abonnement og deretter Endre abonnement.
  3. Velg et abonnement og faktureringsperiode.
    Hvis du vil legge til Sport, velger du Premium med Sport-abonnementet.
  4. Følg instruksjonene på skjermen for å endre abonnementet ditt via Apple.

Når abonnementet ditt er oppdatert, skal du motta en e-post fra Apple som bekrefter endringen.

Apple TV
  1. I Max velger du Innstillinger-ikonet tannhjul (nederst til venstre) og deretter Abonnement. Får du ikke logget på?
  2. Velg Endre abonnement.
  3. Velg et abonnement og faktureringsperiode.
    Hvis du vil legge til Sport, velger du Premium med Sport-abonnementet.
  4. Følg instruksjonene på skjermen for å endre abonnementet ditt via Apple.

Når abonnementet ditt er oppdatert, skal du motta en e-post fra Apple som bekrefter endringen.

Når trer abonnementsendringen min i kraft?

Ikrafttredelsesdatoen avhenger av endringen:

• Hvis du bytter til et abonnement med lavere pris, vil abonnementsendringen din skje på neste faktureringsdato.
  • Hvis du bytter til et abonnement til høyere pris, skjer abonnementsendringen umiddelbart. Apple vil gi deg en refusjon for de gjenværende dagene på abonnementet ditt og belaste deg for det nye abonnementet. Din neste faktureringsdato blir justert.
  • Hvis du kun endrer faktureringsperiode (månedlig eller årlig), skjer endringen på neste faktureringsdato.
Abonnementet mitt er satt på pause. Hva skal jeg gjøre?

Hvis du får meldingen «Abonnementet er satt på pause», kan det skyldes en betalingsfeil.

For å gjenoppta abonnementet, oppdater betalingsmetoden for Apple-ID-en din. Slik gjør du dette:

1. Åpne Innstillinger-appen på iPhone eller iPad.
  2. Velg navnet ditt.
  3. Velg Betaling og frakt (logg på med Apple-ID-en din hvis du blir bedt om det).
  4. Velg betalingsmetoden du vil endre, og rediger deretter informasjonen din.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til Apples Endre Apple-ID-betaling-artikkel.