Endre et Max-fakturert abonnement

Her ser du hvordan du endrer det Max-fakturerte abonnementet ditt hvis du abonnerte gjennom Max.com (eller HBOMax.com).

Tredjepartsfakturering
Hvis abonnementet ditt faktureres gjennom et annet selskap (f.eks. en appbutikk eller TV-leverandør), gå til Administrer et Max-abonnement.

Vanlige spørsmål om Max-fakturering

Hvilket abonnement har jeg?
  1. I Max gjør du ett av følgende:
    • Telefon, nettbrett eller datamaskin: Velg profilen din og deretter Abonnement.
    • TV: Velg Innstillinger-ikonet tannhjul (nederst til venstre) og deretter Abonnement.
      (Kun Voksenprofiler kan administrere abonnementer.)
  2. Her finner du din nåværende grunnabonnement og tillegg (hvis aktuelt).

Hvis du vil endre grunnabonnementet, gå til Hvordan endrer jeg abonnementet mitt? Hvis du vil endre sportstillegget, gå til Legg til eller fjern sportstillegget.

Trenger du hjelp med å logge inn? Gå til Kan ikke logge inn.

Når er min neste faktureringsdato?

Abonnementet ditt fornyes automatisk på neste faktureringsdato. Her finner du ut når neste faktureringsdato er:

1. I Max gjør du ett av følgende:
    • Telefon, nettbrett eller datamaskin: Velg profilen din og deretter Abonnement.
    • TV: Velg Innstillinger-ikonet tannhjul (nederst til venstre) og deretter Abonnement.
      (Kun Voksenprofiler kan administrere abonnementer.)
  2. Hvis grunnabonnementet eller tillegget faktureres gjennom oss, finner du neste betalingsdato her.

Hvis abonnementet faktureres via en annen leverandør, går du til Administrer et Max-abonnement.

Hvordan kansellerer jeg?
Ting du bør vite
  • Max-abonnementet ditt fornyes automatisk frem til du kansellerer det.
  • Det å slette Max-appen vil ikke kansellere abonnementet.
  • Kanseller abonnementet ditt minst 24 timer før neste faktureringsdato for å slippe å betale for neste periode.

Slik kansellerer du Max-abonnementet:

1. Gjør ett av følgende:
    • Telefon eller nettbrett: Gå til max.com/subscription og logg inn på kontoen din.
    • Datamaskin: Gå til max.com og logg inn på kontoen din. Velg profilen din og deretter Abonnement.
      (Kun Voksenprofiler kan administrere abonnementer.)
  2. Velg Kanseller abonnementet.
    Ingen valg for å kansellere? Legg merke til hvem grunnabonnementet faktureres gjennom (øverst på skjermen), og gå til Kanseller Max.
  3. Bekreft kanselleringen og noter deg utløpsdatoen.

Når kanselleringen er gjennomført, får du en e-post som bekrefter dette. Du kan fortsette å strømme innhold fritt frem til abonnementet utløper på slutten av faktureringsperioden. Hvis du ombestemmer deg om å kansellere, kan du gå tilbake til Abonnement (trinn 1 ovenfor) og velge Gjenoppta abonnementet.

Hvis du har sportstillegget, blir tillegget kansellert når grunnabonnementet utløper, og du blir refundert for de gjenværende dagene du har igjen på tillegget.

Trenger du hjelp med å logge inn? Gå til Kan ikke logge inn.

Hvordan får jeg en betalingskvittering?

Slik får du betalingshistorikken din:

1. Gå til max.com og logg inn (hvis nødvendig).
  2. Velg profilen din og deretter Abonnement.
    (Kun Voksenprofiler kan administrere abonnementer.)
  3. Hvis abonnementet faktureres gjennom oss, velger du Betalingshistorikk.
  4. Velg betalingsdato for å få kvittering.

Hvis abonnementet faktureres via en annen leverandør, kan du gå til hjelpesenteret deres eller kontakte dem for å få hjelp.

Hvis abonnementsbelastningen ikke er som forventet, går du til Uventet abonnementstrekk. Hvis du vil ha en HBO Max-betalingskvittering, kan du ta kontakt med oss (du må oppgi betalingsdetaljene før vi sender deg en kvittering via e-post).

Hvordan endrer jeg betalingsmåten min?
  1. Gjør ett av følgende:
    • Telefon eller nettbrett: Gå til max.com/subscription og logg inn på kontoen din.
    • Datamaskin: Gå til max.com og logg inn på kontoen din. Velg profilen din, og deretter Abonnement.
      (Kun Voksenprofiler kan administrere abonnementer.)
  2. Velg Oppdater betalingsmåten din.
    Ingen valg for å oppdatere betaling? Legg merke til hvem abonnementet eller tillegget faktureres gjennom, og gå til Endre betalingen.
  3. Legg til betalingsinformasjonen, og lagre endringene.
    Banken din kan kreve at du bekrefter identiteten din med 3D-Secure før transaksjonen godkjennes. Hvis du har problemer med 3D-Secure, kan du kontakte banken din.
    Trenger du hjelp? Gå til Kan ikke endre eller legge til betaling.

Den oppdaterte betalingsinformasjonen brukes ved påfølgende betalinger av grunnabonnementet eller tillegget.

Trenger du hjelp med å logge inn? Gå til Kan ikke logge inn.

Kan du ikke endre eller legge til en betalingsmetode?
Betalingsmetoden din må:
  • Støtte internasjonale transaksjoner
  • Støtte gjentakende betalinger på nett (noen forhåndsbetalte kort støtter ikke gjentakende betalinger)
  • Være utstedt i landet der du startet abonnementet
  • Være en godkjent betalingsmetode (finn en liste ved å gå til Prøv en annen betalingsmetode)

Merk Noen forhåndsbetalte kort støtter ikke gjentakende betalinger.

Betalingsfeil? Hvis du får en betalingsfeil, kan du prøve følgende:

Dobbeltsjekk betalingsdetaljene dine

Sørg for at alle betalingsdetaljene dine er korrekte (sørg f.eks. for at det du sender inn, samsvarer med det som står på kortet ditt):

• Navn, kortnummer, utløpsdato og sikkerhetskode
Bruk en annen nettleser

Prøv følgende:

• Prøv å bruke en annen støttet nettleser (Chrome, Firefox, Microsoft Edge eller Safari).
    -eller-
  • Prøv å bruke et inkognitovindu eller et privat nettleservindu. For å gjøre dette, åpne et nytt inkognito- eller privat vindu, og logg deretter inn på max.com/subscription. Velg Oppdater betalingsmetode. Skriv inn betalingsinformasjonen og velg Lagre.
Prøv en annen enhet

Prøv å bruke en datamaskin i stedet for telefonen eller omvendt.

Prøv en annen betalingsmetode

Følgende betalingsmetoder godtas: American Express, Visa, Mastercard og PayPal.

Merk American Express støttes ikke i Andorra eller Moldova.

Hvis løsningene ovenfor ikke hjelper, kan du kontakte banken eller finansinstitusjonen din for å finne ut hvorfor betalingsmetoden mislyktes.

Hvordan endrer jeg grunnabonnementet mitt?
  1. Logg inn på Max på telefonen, nettbrettet eller datamaskinen. Får du ikke logget inn?
  2. Velg profilen din, og deretter Abonnement.
    (Kun Voksenprofiler kan administrere abonnementer.)
  3. Velg Endre grunnabonnementet og logg inn (ved behov).
    Ikke noe valg for å endre abonnement? Legg merke til hvem abonnementet faktureres gjennom (øverst på skjermen) og gå til Hvordan endrer jeg abonnement?
  4. Velg abonnement og faktureringsperiode (månedlig eller årlig).

Når abonnementet ditt er oppdatert, får du en e-post som bekrefter endringen.

Kampanjetilbud
Eventuelle gratis prøveperioder, fordeler, kampanjetilbud eller rabatter som du kan dra nytte av nå, vil ikke gjelde for det nye abonnementet ditt og vil kanselleres når det nye abonnementet trer i kraft.
Når trer abonnementsendringen min i kraft?

Ikrafttredelsesdatoen avhenger av endringen:

• Hvis du bytter til et abonnement med lavere pris, vil abonnementsendringen din skje på neste faktureringsdato.
  • Hvis du bytter til et abonnement med høyere pris, skjer abonnementsendringen umiddelbart. Du blir belastet for prisforskjellen mellom abonnementene (pluss gjeldende avgifter) og neste faktureringsdato justeres.
  • Hvis du kun endrer faktureringsperiode (månedlig eller årlig), skjer endringen på neste faktureringsdato.

Merk Hvis du bytter fra et månedlig abonnement til en høyere pris til et abonnement til en lavere pris med en årlig faktureringsperiode, skjer endringen av abonnementet på neste faktureringsdato.

Kan jeg avbryte en abonnementsendring?

Hvis endringen ikke trer i kraft umiddelbart, kan du avbryte den kommende abonnementsendringen. Dette gjør du ved å gå tilbake til Abonnement (trinn 2 ovenfor) og velge Avbryt kommende abonnement. Du kan også logge inn på max.com/subscription og velge Avbryt kommende abonnement.

Hvordan legger jeg til eller fjerner sportstillegget?
  1. Logg inn på Max på telefonen, nettbrettet eller datamaskinen. Får du ikke logget inn?
  2. Velg profilen din, og deretter Abonnement.
    (Kun Voksenprofiler kan administrere abonnementer.)
  3. Velg Få Sport eller Fjern Sport (hvis aktuelt).
    Ingen valg for å fjerne Sport? Legg merke til hvem det nåværende tillegget faktureres gjennom, og gå til Administrer sportstillegg.
  4. Følg instruksjonene på skjermen for å legge til eller fjerne tillegget.

Når abonnementet ditt er oppdatert, får du en e-post som bekrefter endringen.

Når du legger til sportstillegget til grunnabonnementet ditt, blir du fakturert månedlig frem til du fjerner sportstillegget eller sier opp grunnabonnementet. Den månedlige kostnaden for sportstillegget er en separat belastning fra grunnabonnementstrekket.

Hvis du fjerner sportstillegget før neste faktureringsdato, kan du fortsette å strømme innhold fritt frem til slutten av den nåværende faktureringsperioden (grunnabonnementet ditt blir ikke påvirket).