Administrer et Max-abonnement

Max-grunnabonnementer er tilgjengelige via mange leverandører. Hvordan du administrerer eller endrer grunnabonnementet, avhenger av hvem som fakturerer deg. Hvis du vet hvem som fakturerer deg, hopper du over til trinn 2.

Trinn 1: Finn ut hvem som fakturerer deg

Slik finner du ut hvem som fakturerer deg for Max:

1. Gjør ett av følgende:
    • Internett: Gå til max.com/subscription og logg inn (hvis nødvendig). Får du ikke logget inn?
    • Telefon, nettbrett eller datamaskin: Velg profilen din i Max og deretter Abonnement.
    • TV: I Max velger du Innstillinger-ikonet tannhjul (nederst til venstre) og deretter Abonnement.
  2. Her finner du ut hvem grunnabonnementet faktureres gjennom (øverst på skjermen) og hvem sportstillegget faktureres gjennom (hvis aktuelt). Grunnabonnementet og sportstillegget kan faktureres gjennom ulike parter.

Du kan også sjekke kontoutskriftene dine eller spørre internett-, mobilabonnement- eller TV-leverandøren din om de fakturerer deg for Max.

Trinn 2: Administrere abonnementet

Hvis du faktureres gjennom oss, kan du administrere abonnementet slik:

1. Gå til max.com/subscription og logg inn (hvis nødvendig). Får du ikke logget inn?
  2. Hvis du faktureres gjennom oss, finner du:

Hvis du ikke har disse alternativene, noterer du deg hvem grunnabonnementet faktureres gjennom (øverst på skjermen) og finner dem nedenfor.

Fakturering gjennom tredjeparter

For å administrere grunnabonnementet ditt, finn faktureringsleverandøren nedenfor:

• Amazon Appstore (i utvalgte land)
  • Apple
  • Google Play
  • Samsung TV
  • Prime Video Channels (i utvalgte land): Logg inn på Amazon-kontoen din på amazon.com/myac.
  • Internett-, mobilabonnement- eller TV-leverandør: Logg inn på leverandørens nettsted, gå til hjelpesenteret deres eller kontakt leveradøren din.

For å finne ut hvordan du legger til eller fjerner sportstillegget, gå til Administrer sportstillegget.