Endre e-postadresse, passord eller navn

Skrev du feil e-postadresse eller får du ikke tilgang til e-posten din?
Hvis du skrev feil e-postadresse da du opprettet kontoen din, eller du ikke lenger har tilgang til e-posten, kan du ta kontakt med oss.

Du kan endre kontoinformasjonen din for Max (e-postadresse, passord og navn) på telefonen, nettbrettet eller datamaskinen.

Hva ønsker du å endre?

Endre e-postadresse
  1. Logg inn på Max på telefonen, nettbrettet eller datamaskinen. Får du ikke logget inn?
  2. Velg profilen din og deretter Konto.
  3. Velg Rediger-ikonet pencil ved siden av e-postadressen.
  4. Skriv inn en ny e-postadresse og velg Lagre. Vi sender deg en e-post til din nåværende e-postadresse.
    Har du ikke tilgang til nåværende e-postadresse? Hvis du ikke har tilgang til din nåværende e-postadresse, ta kontakt med oss for hjelp.
  5. Se etter en e-post fra Max i innboksen din (emne: Bekreft endring av e-postadresse). Denne e-posten bør komme innen noen få minutter. Har du ikke fått e-posten?
  6. Åpne denne e-posten og velg Bekreft endring.

E-postadressen din er oppdatert (logg på alle enheter med den oppdaterte e-postadressen din).

Endre passord
  1. Logg inn på Max på telefonen, nettbrettet eller datamaskinen. Får du ikke logget inn?
  2. Velg profilen din og deretter Konto.
  3. Velg Rediger-ikonet blyant ved siden av passordet.
  4. Skriv inn ditt nåværende passord. Får du ikke til å oppdatere passordet?
    Hvis du ikke kan eller ikke husker passordet ditt, kan du tilbakestille passordet i stedet.
  5. Skriv inn et nytt passord og velg Lagre.

Passordet ditt er oppdatert, og kontoen er logget ut av alle enheter. Nå kan du logge inn på Max med det nye passordet ditt.

Endre navn
  1. Logg inn på Max på telefonen, nettbrettet eller datamaskinen. Får du ikke logget inn?
  2. Velg profilen din og deretter Konto.
  3. Velg Rediger-ikonet blyant ved siden av navnet.
  4. Skriv inn et nytt for- og etternavn og velg Lagre.

Feilsøking

«Vi kan ikke oppdatere passordet»-melding

Hvis du får denne meldingen, betyr det at passordet du skrev inn ikke samsvarer med det vi har registrert for kontoen din. Du kan prøve å løse det ved å gjøre dette:

• Skriv inn det nåværende passordet ditt på nytt (velg øyeikonet for å vise passordet ditt mens du skriver det).
  • Tilbakestill passordet ditt. For å gjøre dette, gå til max.com/forgot-password og skriv inn e-postadressen for kontoen din.