Stopp uønsket bruk av kontoen din

Hvis du tror noen kan ha tilgang til Max-kontoen din uten din tillatelse, anbefaler vi at du endrer passordet ditt. Dette vil logge av kontoen din fra alle enheter.

For en liste over enheter som har tilgang til kontoen din, gå til Administrer enhetene dine.

Endre passordet ditt

For å endre passordet for Max-kontoen:

1. Logg inn på Max på telefonen, nettbrettet eller datamaskinen. Får du ikke logget inn?
  2. Velg profilen din og deretter Konto.
  3. Velg Rediger-ikonet blyant ved siden av Passord.
  4. Skriv inn ditt nåværende passord.
    Hvis du ikke kjenner ditt nåværende passord, kan du tilbakestille passordet i stedet.
  5. Skriv inn et nytt passord og velg Lagre.

Passordet ditt er oppdatert og kontoen er logget ut av alle enheter. Nå kan du logge inn på Max med ditt nye passord.

«Vi kan ikke oppdatere passordet»-melding

Hvis du får denne meldingen, betyr det at passordet du skrev inn ikke samsvarer med det vi har for kontoen din. For å løse dette, kan du prøve følgende:

• Skriv inn ditt nåværende passord på nytt (velg øyeikonet for å vise passordet ditt mens du skriver det).
  • Tilbakestill passordet ditt. For å gjøre dette, går du til max.com/forgot-password og skriv inn e-postadressen for kontoen din.