Tilisi ei-toivotun käytön lopettaminen

Jos epäilet, että joku muu käyttää Max-tiliäsi luvatta, suosittelemme vaihtamaan salasanasi. Tämä kirjaa tilisi ulos kaikista laitteista.

Luettelo laitteista, joilla on pääsy tilillesi, on kohdassa Laitteiden hallinta.

Salasanan vaihtaminen

Max-tilisi salasanan vaihtaminen:

1. Kirjaudu sisään Max-tilille puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Eikö kirjautuminen onnistu?
  2. Valitse profiilisi ja sitten Tili.
  3. Valitse salasanan vieressä oleva Muokkaa-kuvake kynä.
  4. Syötä nykyinen salasanasi.
    Jos et tiedä salasanaasi, voit nollata salasanasi.
  5. Kirjoita uusi salasana ja valitse Tallenna.

Salasanasi on päivitetty ja tililtäsi on kirjauduttu ulos kaikilla laitteilla. Kirjaudu nyt sisään Max-tilillesi uudella salasanallasi.

Salasanaa ei voitu päivittää -viesti

Jos saat tämän viestin, syöttämäsi salasana ei vastaa tilisi salasanaa. Ratkaise ongelma seuraavasti:

• Kirjoita nykyinen salasanasi uudelleen (valitsemalla silmäkuvakkeen näet salasanan kirjoittaessasi sitä).
  • Nollaa salasanasi osoitteessa max.com/forgot-password ja kirjoita tilisi sähköpostiosoite.
    Tarvitsetko apua? Siirry kohtaan Salasanan nollaus ei onnistu.

Katso vinkkejä tilin suojaukseen kohdasta Tilisi suojaaminen.