Mainokset Maxissa

Jos valitset Basic (mainoksilla) -tilauksen, mainoksia näytetään ennen suoratoistettavia sarjoja ja elokuvia ja niiden aikana. Mainosten määrä näytetään näytössä mainostauon alkaessa. Lisäksi näytössä näkyy ajastin, joka näyttää jäljellä olevan ajan mainoksen loppuun. Mainostauot merkitään etenemispalkkiin, kun keskeytät toiston.

Live-urheilussa ja live-kanavilla näytetään mainoksia tilausvaihtoehdosta riippumatta.

Kaikkiin tilausvaihtoehtoihin saattaa sisältyä sponsoroitua ja tuotesijoittelua sisältävää sisältöä, joka merkitään sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

Suoratoista ilman mainoksia

Jos haluat suoratoistaa sarjoja ja elokuvia ilman mainoksia, vaihda tilauksesi Standard- tai Premium-tilausvaihtoehtoon. Jos haluat ohittaa ennen sarjaa tai elokuvaa toistettavat kampanjatrailerit, valitse Ohita. Live-urheilussa ja live-kanavilla näytetään mainoksia tilausvaihtoehdosta riippumatta.

Mainokset – kysymyksiä ja vastauksia

Mikä tilaus minulla on?

Voit selvittää tilauksesi seuraavasti:

1. Toimi seuraavasti Maxissa:
    • Puhelin, tabletti tai tietokone: Valitse profiilisi ja sitten Tilaus.
    • Televisio: Valitse Asetukset-kuvake hammasratas (vasen alakulma) ja sitten Tilaus.
      (Tilauksia voi hallita vain aikuisten profiililla.)
  2. Löydät täältä nykyisen tilauksesi.

Lisätietoja tilausvaihtoehdoista ja tilauksen vaihtamisesta on kohdassa Max-tilaukset.

Näytetäänkö live-tapahtumissa mainoksia?

Kyllä. Live-urheilussa ja live-kanavilla näytetään mainoksia.

Live-kanavilla näytetään samat mainokset kuin televisiolähetyksen aikana.

Voinko kelata tai ohittaa mainoksia?

Et. Mainoksia ei voi kelata eteenpäin tai ohittaa. Jos haluat suoratoistaa sarjoja ja elokuvia ilman mainoksia, vaihda tilauksesi Standard- tai Premium-tilausvaihtoehtoon. Live-urheilussa ja live-kanavilla näytetään mainoksia tilausvaihtoehdosta riippumatta.

Kampanjatrailerit
Jos haluat ohittaa ennen sarjaa tai elokuvaa toistettavat kampanjatrailerit, valitse Ohita.
Miksi näen saman mainoksen toistuvasti?

Saatat nähdä tietyn brändin useammin katsoessasi sarjaa, pitkää elokuvaa tai samankaltaista genreä (kuten komediaa). Kun katsot sponsoroitua sisältöä, näet ilmoituksen sponsoroinnista. Kaikissa tilausvaihtoehdoissa saatetaan näyttää sponsoroitua sisältöä.

Miten voin antaa palautetta mainoksista?

Voit antaa meille palautetta tai ilmoittaa mainokseen liittyvästä ongelmasta palautelomakkeella. Anna ilmoituksen yhteydessä seuraavat tiedot:

• Tuote tai brändi
  • Katsomasi sarja tai elokuva