Annonser på Max

Hvis du abonnerer på Basis med annonser-abonnementet, spilles annonser av før og under on-demand-serier og -filmer. Når en annonsepause starter, vises antallet annonser i annonsepausen på skjermen. Det er også en tidtaker som teller ned til slutten av annonsen. Annonsepauser merkes på fremdriftslinjen når du setter avspillingen på pause.

Direktesendt sport og direktesendte kanaler har annonser uavhengig av abonnementet ditt.

Alle abonnementer kan inneholde innhold med sponsing og produktplassering, som vil bli identifisert i samsvar med gjeldende lovgivning.

Strøm uten annonser

For å strømme on-demand-serier og -filmer uten annonser, endre abonnementet ditt til Standard- eller Premium-abonnementet. Hvis du vil hoppe over kampanjetrailere som spilles av før en serie eller film, velger du Hopp over-knappen. Direktesendt sport og direktesendte kanaler har annonser uavhengig av abonnementet ditt.

Vanlige spørsmål om annonser

Hvilket abonnement har jeg?

Slik finner du ut hvilket abonnement du har:

1. I Max gjør du ett av følgende:
    • Telefon, nettbrett eller PC: Velg profilen din og deretter Abonnement.
    • TV-enhet: Velg Innstillinger-ikonet tannhjul (nederst til venstre) og deretter Abonnement.
      (Kun Voksenprofiler kan administrere enheter.)
  2. Her finner du det nåværende abonnementet ditt.

Hvis du vil ha mer informasjon om abonnementer og hvordan du endrer abonnement, kan du gå til Max-abonnementer.

Har direktesendinger annonser?

Ja, direktesendt sport og direktesendte kanaler har annonser.

Direktesendte kanaler har de samme reklamene som sendes under TV-sendingen.

Kan jeg spole fremover eller hoppe over annonser?

Nei, Spol fremover og Hopp over er ikke tilgjengelig når en annonse spilles av. Hvis du vil se on-demand-serier og -filmer uten annonser, kan du endre abonnementet ditt til Standard- eller Premium-abonnementet. Direktesendt sport og direktesendte kanaler har annonser uavhengig av abonnementet ditt.

Kampanjetrailere
Hvis du vil hoppe over kampanjetrailere som spilles av før en serie eller film, velger du Hopp over-knappen.
Hvorfor ser jeg den samme annonsen gjentatte ganger?

Du kan se et bestemt merke oftere mens du ser på en serie, en lang film eller en lignende sjanger (som komedie). Når du ser på sponset innhold, ser du et sponsorvarsel. Innhold med sponsing kan inkluderes i alle abonnementene.

Hvordan kan jeg gi tilbakemelding på annonser?

Du kan gi oss tilbakemelding eller rapportere et problem med en annonse ved å bruke skjemaet Tilbakemelding. Når du gjør dette, må du oppgi følgende informasjon:

• Produktet eller merket
  • Serien eller filmen du så på