Max-personvern

Personvernet ditt er viktig for oss. Vi har samlet noen vanlige spørsmål og svar som bør hjelpe.

Personvernerklæring

Max' personvernerklæring beskriver hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den og hvor og hvordan vi deler den. Personvernerklæringen vår er tilgjengelig på: max.com/privacy.

Vår personvernerklæring for barn er tilgjengelig på: max.com/privacy/children.

Administrer innstillinger for informasjonskapsler

Du kan administrere innstillingene dine for personvern og datainnsamling i Innstillinger. Slik gjør du dette:

• Velg profilen din i Max, deretter Personvern og juridisk, og velg deretter Administrer innstillinger for informasjonskapsler.

E-postinnstillinger og -varsler

Vi kan med jevne mellomrom sende deg serie- og filmanbefalinger, produktoppdateringer og spesialtilbud på e-post. Hvis du ikke vil motta disse e-postene, kan du deaktivere e-postmarkedsføring fra Max og tilknyttede selskaper i Innstillinger. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til Max-innstillinger.

Du vil fortsatt motta e-poster om tjenesten til kontoen din (for eksempel når du endrer passord eller logger på en ny enhet).

Varsler i appen: Det kan hende du ser popup-varsler på telefonen eller nettbrettet om nye Max-serier og -filmer, samt andre forslag eller merknader. Du kan deaktivere appvarsler i Appinnstillinger på telefonen eller nettbrettet.

Varsler i appen: Du finner personlig tilpassede forslag i Max-mobilappen. Hvis du vil se gjennom forslagene, velger du bjelleikonet bjelle øverst til høyre i Max (kun telefoner og nettbrett). Varsler i appen er kun tilgjengelige med voksenprofiler.

Forespørsler om individuelle rettigheter

Hvis du vil sende inn en personvernforespørsel for personopplysningene vi har samlet inn fra deg, fyller du ut skjemaet for forespørsler om individuelle rettigheter og velger Tilgang eller Sletting som forespørselstype.

Merk Du må kansellere abonnementet før du sender inn en forespørsel om sletting.

Hvis du vil ha mer informasjon om dette, se overskriften Forespørsler om individuelle rettigheter i vår personvernerklæring.

For andre personvernforespørsler, ta kontakt via vår e-postadresse for personvern: wbdprivacy.com.