Tietosuoja Maxissa

Yksityisyytesi on meille tärkeää. Olemme koonneet avuksi joitakin usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Tietosuojakäytäntö

Maxin tietosuojakäytännössä kerrotaan, mitä tietoja keräämme, miten käytämme niitä ja missä ja miten jaamme niitä. Tietosuojakäytäntömme on saatavilla osoitteessa: max.com/privacy.

Lasten tietosuojakäytäntö on saatavilla osoitteessa: max.com/privacy/children.

Hallitse evästeasetuksia

Voit hallita tietosuoja- ja tiedonkeruuasetuksiasi asetuksissa seuraavasti:

• Valitse Max-profiilisi ja sitten Tietosuoja & oikeudellinen ja valitse sitten Hallitse evästeasetuksia.

Sähköpostiasetukset ja ilmoitukset

Saatamme lähettää silloin tällöin sähköpostitse sarja- ja elokuvasuosituksia, tuotepäivityksiä ja erikoistarjouksia. Jos et halua vastaanottaa tällaisia sähköpostiviestejä, voit poistaa Maxin ja kumppaneiden lähettämän sähköpostimarkkinoinnin käytöstä. Lisätietoja on kohdassa Max-asetukset.

Saat silti tiliisi liittyviä palvelusähköposteja (esim. kun vaihdat salasanan tai kirjaudut sisään uudella laitteella).

Sovellusilmoitukset: Jos et halua ponnahdusilmoituksia puhelimeesi tai tablettiisi uusista Max-sarjoista ja -elokuvista sekä muita ehdotuksia ja ilmoituksia, poista sovellusilmoitukset käytöstä puhelimen tai tabletin sovellusasetuksissa.

Sovellusilmoitukset: Löydät räätälöityjä ehdotuksia Max-mobiilisovelluksesta. Voit tarkastella ehdotuksia valitsemalla Maxin oikeassa yläkulmassa olevan kellokuvakkeen soittokello (vain puhelimet ja tabletit). Sovellusilmoitukset ovat käytettävissä vain aikuisten profiileilla.

Yksilön oikeuksia koskevat pyynnöt

Jos haluat lähettää keräämiämme henkilötietojasi koskevan tietosuojapyynnön, täytä Yksilön oikeuksia koskeva pyyntö -lomake ja valitse pyynnön tyypiksi Käyttö tai Poisto.

Huomautus Sinun on peruutettava tilauksesi ennen poistopyynnön lähettämistä.

Lisätietoja tästä on tietosuojakäytännön kohdassa kohdassa Yksilön oikeuksia koskevat pyynnöt.

Muissa tietosuojaan liittyvissä pyynnöissä ota yhteyttä tietosuojaosastoomme: wbdprivacy.com.