Max-tilauksen aktivoiminen

Oletko jo aktivoinut tilauksen?
Jos olet jo aktivoinut Max-tilauksen, voit kirjautua sisään Max-tilisi sähköpostiosoitteella ja salasanalla. Max pitää aktivoida vain kerran.

Uudet tilaajat: Jos olet tilannut Maxin (tai HBO:n) internet-, matkapuhelin- tai TV-palveluntarjoajan kautta, sinun pitää aktivoida Max ennen kuin voit aloittaa sen katselun. Lisätietoja saat palveluntarjoajalta.

Tee näin:

Vaihe 1: Aktivoi Max

Kun teet tilauksen internet-, matkapuhelin- tai TV-palveluntarjoajan kautta, saat heiltä lisätietoja Maxin aktivoinnista. Jos et ole saanut aktivointiohjeita, valitse palveluntarjoaja alta tai pyydä apua Maxin aktivointiin ottamalla yhteyttä palveluntarjoajaan. (Palveluntarjoaja on se, jonka kautta olet tilannut Maxin).

Tanska
Suomi
Norja
Portugali
Espanja

Vaihe 2: Luo Max-tili

Voit luoda Max-tilin näin:

Uudet tilaajat

Max-tilin luominen:

1. Täytä tililomake ja valitse Luo tili.
  2. Valitse Aloita katselu, niin olet valmis aloittamaan suoratoiston.

Nyt voit kirjautua sisään mille tahansa tuetulle laitteelle Max-tilin sähköpostiosoitteella ja salasanalla.

Palaavat tilaajat

Voit liittää uuden tilauksen olemassa olevaan Max- tai HBO Max -tiliin näin:

1. Syötä Max- tai HBO Max -tilisi tiedot Luo tili -näytössä ja valitse Luo tili.
  2. Valitse Tili löytyi -näytössä Vahvista sähköpostiosoite.
  3. Etsi saapuneista viesteistä Maxilta saapunut sähköpostiviesti, jossa on kertakäyttöinen koodi (viestin aihe on ”Kertakäyttöinen koodi”). Sähköposti lähetetään osoitteeseen, jonka annoit Luo tili -näytössä.
  4. Kirjoita Kertakäyttöinen koodi -näytössä sähköpostin koodi ja valitse Lähetä.
  5. Vahvista, että haluat liittää palveluntarjoajan kautta laskutettavan tilauksen olemassa olevaan Max-tiliin.
  6. Valitse Aloita katselu, niin olet valmis aloittamaan suoratoiston.

Nyt voit kirjautua sisään mille tahansa tuetulle laitteelle Max-tilin sähköpostiosoitteella ja salasanalla.

Etkö saanut kertakäyttöistä koodia sähköpostilla?

• Etsi Maxin viestiä kaikista kansioista (myös mainos- ja roskapostikansiosta).
  • Valitse Lähetä kertakäyttöinen koodi uudelleen Syötä koodi -näytössä ja tarkista sähköposti.

Haluatko tilata Maxin? Katso lisätietoja kohdasta Miten voin tilata Maxin?

Vianmääritys

Tilausta ei voida vahvistaa -ilmoitus
  • Voit tarkistaa, kuuluuko Max internet-, matkapuhelin- tai TV-tilaukseen, kun siirryt kyseisen palveluntarjoajan sivustolle ja kirjaudut sisään. Jos ongelma ei ratkea, pyydä ohjeita palveluntarjoajalta.
Tarkista tilitiedot -ilmoitus

Jos saat tämän viestin, kokeile näitä:

• Tarkista palveluntarjoajan tiedot huolellisesti Yhdistä tili -näytössä.
  • Tarkista, että Max kuuluu internet-, matkapuhelin- tai TV-tilaukseen.

Jos ongelma ei ratkea, tarkista palveluntarjoajalta tilitiedot ja Maxin käyttöoikeus.

Palveluntarjoajan tili on jo käytössä -ilmoitus

Jos saat tämän ilmoituksen, kun yhdistät palveluntarjoajaa, olet jo yhdistänyt palveluntarjoajan tilin. Voit aloittaa katselun kirjautumalla sisään Max-tilin sähköpostiosoitteella ja salasanalla.

Jos et ole varma, mikä sähköpostiosoite Max-tiliisi on liitetty, katso lisätietoja kohdasta Tilin sähköpostiosoitteen selvittäminen.