Aktiver Max-abonnementet ditt

Har du allerede aktivert abonnementet?
Hvis du allerede har aktivert Max-abonnementet, kan du logge på med e-postadressen og passordet for Max. Du trenger bare å aktivere Max én gang.

Nye abonnenter: Hvis du registrerte deg for Max (eller HBO) via en internett-, mobilabonnement- eller TV-leverandør, må du aktivere Max før du kan begynne å strømme Max. Leverandøren din kommer til å gi informasjon om hvordan du gjør dette.

Dette må du gjøre:

Trinn 1: Aktiver Max

Når du registrerer deg via en internett-, mobilabonnement- eller TV-leverandør, får du instruksjoner fra leverandøren din om hvordan du aktiverer Max. Hvis du ikke finner noen slike aktiveringsinstruksjoner, kan du velge leverandøren din nedenfor eller ta kontakt med dem for å få hjelp til å aktivere Max. (Leverandøren din er den du registrerte deg for Max gjennom).

Danmark
Finland
Norge
Portugal
Spania

Trinn 2: Opprett Max-kontoen

Gjør ett av følgende alternativer for å opprette Max-kontoen:

Nye abonnenter

Opprett Max-kontoen:

1. Fyll ut kontoregistreringsskjemaet, og velg Opprett konto.
  2. Velg Begynn å strømme, så er du klar til å sette i gang.

Nå kan du logge på via en støttet enhet med e-postadressen og passordet du bruker for Max.

Tilbakevendende abonnenter

Gjør følgende for å knytte det nye abonnementet til den eksisterende Max-kontoen (eller HBO Max-kontoen) din:

1. På siden for å opprette konto skriver du inn kontoinformasjonen for Max (eller HBO Max) og velger Opprett konto.
  2. På siden for gjenkjent konto velger du Bekreft e-postadressen.
  3. Sjekk om du har fått en e-post fra Max i innboksen din med en engangskode (se etter emnelinjen «Din engangskode»). E-posten er sendt til e-postadressen du oppga på siden for å opprette konto.
  4. På siden med engangskoden skriver du inn koden fra e-posten og velger Send.
  5. Bekreft at du vil koble abonnementet som faktureres gjennom leverandøren din, til en eksisterende Max-konto.
  6. Velg Begynn å strømme, så er du klar til å sette i gang.

Nå kan du logge på via en støttet enhet med e-postadressen og passordet du bruker for Max.

Fikk du ikke e-posten med engangskoden?

• Gå gjennom alle e-postmappene dine og se om du har fått en e-post fra Max (inkludert mappene for reklame, søppelpost og uønsket e-post).
  • Velg Send engangskoden på nytt på siden med feltet for engangskode. Sjekk deretter e-posten din igjen.

Trenger du fortsatt abonnement? Gå til Hvordan abonnerer jeg på Max?

Feilsøking

Meldingen «Kan ikke bekrefte abonnementet»
  • Forsikre deg om at Max er inkludert i internett-, mobilabonnement- eller TV-pakken din. Dette gjør du ved å logge på kontoen din på den aktuelle leverandørens nettsted og sjekke om Max er inkludert. Hvis dette ikke hjelper, må du kontakte leverandøren for hjelp.
Meldingen «Gå gjennom kontoinformasjonen din»

Hvis du ser denne meldingen, kan du prøve følgende:

• Dobbeltsjekk leverandørinformasjonen på siden hvor du kobler til kontoen din.
  • Forsikre deg om at internett-, mobilabonnement- eller TV-leverandørkontoen din inkluderer tilgang til Max.

Hvis dette ikke hjelper, må du kontakte leverandøren din for å få bekreftet kontoinformasjonen og tilgangen din til Max.

Meldingen «Leverandørkontoen er allerede i bruk»

Hvis du får denne meldingen når du kobler til leverandøren din, betyr det at du allerede er koblet til leverandørkontoen. For å begynne å strømme innhold må du logge på med e-postadressen og passordet du bruker for Max.

Hvis du ikke er sikker på hvilken e-postadresse du har tilknyttet Max-kontoen din, kan du gå du til Finn e-postadressen for kontoen din.