Abonner på Max på nytt

Hvis du har abonnert på Max eller HBO Max tidligere, kan du abonnere på Max ved å bruke den eksisterende kontoen din på denne måten (slik beholder du profilene dine, Min liste-innhold og visningsloggen).

Slik går du frem for å abonnere på nytt

Slik kan du abonnere på Max på nytt:

Max.com

Slik abonnerer du på nytt på internett:

1. Gå til max.com og logg på med Max- (eller HBO Max)-kontoen din. Får du ikke logget inn?
  2. Velg Begynn å strømme (hvis tilgjengelig).
  3. På Velkommen tilbake-siden velger du Registrer deg nå.
  4. Velg abonnement og faktureringsperiode, og gå videre.
  5. Legg til betalingsmåte og start abonnementet.
  6. Velg Begynn å strømme, så er du klar til å sette i gang.

Nå kan du logge inn og strømme Max på alle støttede enheter.

Max-appen

Slik abonnerer du på nytt via en appbutikk (f.eks. Apple eller Google):

1. Åpne Max og logg inn på Max- (eller HBO Max)-kontoen din. Får du ikke logget inn?
  2. Velg Forny abonnement.
  3. Velg abonnement og faktureringsperiode.
  4. Følg instruksjonene på skjermen for å abonnere gjennom appbutikken.
  5. Velg Begynn å strømme, så er du klar til å sette i gang.

Nå kan du logge inn og strømme Max på alle støttede enheter.

Internett-, mobilabonnement- eller TV-leverandør

Slik abonnerer du på nytt gjennom en leverandør:

Trinn 1: Abonner

Kontakt en leverandør og abonner på Max eller HBO.

Du finner en liste over internett-, mobilabonnement- og TV-leverandører på Max-leverandører.

Trinn 2: Aktivér Max-abonnementet

Når du har registrert deg for Max, må du aktivere Max-abonnementet ditt. Deretter kan du begynne å strømme Max.

Obs!
Abonnementer varierer fra leverandør til leverandør. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til Hvilke leverandører tilbyr abonnementer?.