Endre et Samsung-fakturert abonnement

Hvis du abonnerer på Samsung TV, finner du alt du trenger å vite om endring av Samsung-fakturert abonnement her.

Faktureres du gjennom en annen leverandør? Gå til Administrere et Max-abonnement.

Vanlige spørsmål om Samsung-fakturering

Hvilket abonnement har jeg?
  1. I Max gjør du ett av følgende:
    • Telefon, nettbrett eller datamaskin: Velg profilen din og deretter Abonnement.
    • TV: Velg Innstillinger-ikonet tannhjul (nederst til venstre) og deretter Abonnement.
      (Kun Voksenprofiler kan administrere abonnementer.)
  2. Her finner du ditt nåværende grunnabonnement og tillegg (hvis aktuelt).

Hvis du vil endre ditt Samsung-fakturerte abonnement, går du til Hvordan endrer jeg abonnementet mitt?

Trenger du hjelp med å logge inn? Gå til Kan ikke logge inn.

Når er min neste faktureringsdato?

Abonnementet ditt fornyes automatisk på neste faktureringsdato. Her finner du ut når neste faktureringsdato er:

1. Gå til samsungcheckout.com og logg på Samsung-kontoen din.
  2. Fra Kjøpshistorikk-menyen velger du Abonnementer.
  3. Velg Max-abonnementet ditt, og noter deg den neste betalingsdatoen.
Hvordan kansellerer jeg?
Ting du bør vite
  • Max-abonnementet ditt fornyes automatisk frem til du kansellerer det.
  • Det å slette Max-appen vil ikke kansellere abonnementet.
  • Kanseller abonnementet ditt minst 24 timer før neste faktureringsdato for å slippe å betale for neste periode.

Slik kansellerer du ditt Samsung-fakturerte abonnement:

Samsung TV

Trinnene varierer etter TV-modell. Se kanselleringstrinn ved å gå til Samsungs Kansellere abonnementet-artikkel.

Internett
  1. Gå til samsungcheckout.com og logg på Samsung-kontoen din.
  2. Fra Kjøpshistorikk-menyen velger du Abonnementer.
  3. Finn Max-abonnementet ditt, og velg Si opp.

Hvis du trenger mer hjelp, gå til Samsungs Kansellere abonnementet ditt-artikkel.

Når du har kansellert, skal du få en e-post fra Samsung som bekrefter kanselleringen.

Hvis du har sportstillegget, blir tillegget kansellert når grunnabonnementet utløper, og du får refusjon for de gjenværende dagene på tillegget. Du kan fortsette å strømme til abonnementet utløper på slutten av faktureringsperioden.

Du kan reaktivere Max-abonnementet når som helst.

Hvordan endrer jeg betalingsmetoden min?
  1. Gå til samsungcheckout.com og logg på Samsung-kontoen din.
  2. Velg betalingsmetode og Legg til betalingsmetode og Kreditt-/debetkort.
Hvordan endrer jeg grunnabonnementet mitt?

Du kan endre grunnabonnementet eller faktureringsperioden på Samsung TV-en.

1. I Max velger du Innstillinger-ikonet tannhjul (nederst til venstre) og deretter Abonnement. Får du ikke logget på?
  2. Velg Endre grunnabonnementet.
  3. Velg et abonnement og en faktureringsperiode (månedlig eller årlig).
  4. Følg instruksjonene på skjermen for å endre abonnementet ditt via Samsung.

Når abonnementet ditt er oppdatert, skal du få en e-post fra Samsung som bekrefter endringen.

For å finne ut hvordan du legger til eller fjerner sportstillegget, gå til Administrer sportstillegget.

Når trer abonnementsendringen min i kraft?

Ikrafttredelsesdatoen avhenger av endringen:

• Hvis du bytter til et abonnement med lavere pris, vil abonnementsendringen din skje på neste faktureringsdato.
  • Hvis du bytter til et abonnement til høyere pris, skjer abonnementsendringen umiddelbart. Samsung vil kreditere deg for den gjenværende tiden som gjenstår på abonnementet ditt og vil legge den til på det nye abonnementet. Din neste faktureringsdato settes til datoen for når du har brukt opp tiden som ble overført.
  • Hvis du kun endrer faktureringsperiode (månedlig eller årlig), skjer endringen på neste faktureringsdato.

Leter du etter noe annet?