Ändra ett abonnemang som faktureras av Samsung

Om du har tecknat ett abonnemang på din Samsung TV hittar du här information om hur du ändrar ditt abonnemang som faktureras av Samsung.

Faktureras du via en annan leverantör? Gå till Hantera ett Max-abonnemang.

Frågor och svar om fakturering via Samsung

Vilket abonnemang har jag?
  1. Gå till Max och välj ett av följande alternativ:
    • Telefon, surfplatta eller dator: Välj din profil och sedan Abonnemang.
    • Tv-enhet: Välj ikonen för Inställningar kugghjul, (längst ner till höger) och tryck sedan på Abonnemang.
      (Endast vuxenprofiler kan hantera abonnemang).
  2. Här hittar du ditt nuvarande grundabonnemang och dina tilläggsabonnemang (om tillämpligt).

Om du vill ändra ditt abonnemang som faktureras av Samsung går du till Hur ändrar jag mitt abonnemang?

Behöver du hjälp med att logga in? Gå till Det går inte att logga in.

När är nästa faktureringsdatum?

Ditt abonnemang förnyas automatiskt på nästa faktureringsdatum. Så här hittar du nästa faktureringsdatum:

1. Gå till samsungcheckout.com och logga in på ditt Samsung-konto.
  2. I menyn Köphistorik väljer du Prenumerationer.
  3. Välj ditt Max-abonnemang och notera nästa betalningsdatum.
Hur avslutar jag mitt abonnemang?
Bra att veta
  • Ditt Max-abonnemang förnyas automatiskt tills dess att du avslutar det.
  • Borttagning av Max-appen avslutar inte ditt abonnemang.
  • Avsluta ditt abonnemang minst 24 timmar innan nästa faktureringsdatum för att undvika ytterligare avgifter.

Så här avslutar du ditt abonnemang som faktureras av Samsung:

Samsung TV

Stegen varierar beroende på tv-modell. Gå till Samsungs artikel Avsluta prenumeration för att ta reda på uppsägningsstegen.

Webben
  1. Gå till samsungcheckout.com och logga in på ditt Samsung-konto.
  2. I menyn Köphistorik väljer du Prenumerationer.
  3. Hitta ditt Max-abonnemang och välj sedan Säg upp prenumerationen.

Gå till Samsungs artikel Avsluta din prenumeration om du behöver mer hjälp.

När du har avslutat bör du få ett e-postmeddelande från Samsung som bekräftar uppsägningen.

Om du har tillägget Sport avslutas det när ditt grundabonnemang upphör och du får en återbetalning för de återstående dagarna på ditt tilläggsabonnemang. Du kan fortsätta streama tills ditt abonnemang löper ut i slutet av din faktureringsperiod.

Du kan när som helst förnya ditt Max-abonnemang.

Hur ändrar jag betalningsmetod?
  1. Gå till samsungcheckout.com och logga in på ditt Samsung-konto.
  2. Välj Betalningsmetod > Lägg till betalningsmetod > Kredit-/betalkort.
Hur ändrar jag mitt grundabonnemang?

Du kan ändra ditt grundabonnemang eller din faktureringsperiod på din Samsung TV.

1. Gå till Max, välj ikonen Inställningar kugghjul, (längst ner till höger) och sedan Abonnemang. Det går inte att logga in
  2. Välj Ändra ditt grundabonnemang
  3. Välj ett abonnemang och en faktureringsperiod (månatlig eller årlig).
  4. Följ anvisningarna på skärmen för att ändra ditt abonnemang via Samsung.

När ditt abonnemang har uppdaterats bör du få ett e-postmeddelande från Samsung som bekräftar ändringen.

Om du vill veta hur du lägger till eller avslutar tillägget Sport går du till Hantera tillägget Sport.

När börjar ändringen av mitt abonnemang gälla?

Startdatumet beror på vilken slags ändring du har gjort:

• Om du byter till ett abonnemang med lägre pris sker abonnemangsändringen på nästa faktureringsdatum.
  • Om du byter till ett abonnemang med högre pris sker abonnemangsändringen omedelbart. Samsung kommer att ge dig en kredit för tiden som återstår på ditt abonnemang och tillämpa krediten på ditt nya abonnemang. Nästa faktureringsdatum justeras när krediten har använts.