Felsök Max-appen eller Max.com

Välj den enhet som du använder:

Om Max inte fungerar som det är tänkt kan du prova följande lösningar. Du kan behöva prova fler än en lösning för att åtgärda problemet.

Uppdatera programvaran

Uppdatera Max

• Android: Öppna Play Butik på din Android-enhet och sök efter Max. Om en appuppdatering finns tillgänglig trycker du på Uppdatera.
  • iOS: Öppna App Store på din iOS-enhet och sök efter Max. Om en appuppdatering finns tillgänglig trycker du på Uppdatera.
  • Amazon Fire-surfplatta: Öppna Amazon Appstore på din surfplatta och sök efter Max. Om en appuppdatering finns tillgänglig trycker du på Uppdatera.

Uppdatera enhetens programvara

• Android: Öppna inställningar och välj System > Systemuppdatering > Sök efter uppdatering.
  • iOS: Öppna inställningar och välj Allmänt > Programuppdatering.

När uppdateringen är klar kan du prova att använda Max igen.

Testa din anslutningshastighet

Så här testar du din anslutningshastighet:

• Android: Ladda ner en app som mäter internethastighet från Google Play Butik och testa din anslutningshastighet.
  • iOS: Ladda ner en app som mäter internethastighet från Apple App Store och testa din anslutningshastighet.
  • Amazon Fire-surfplatta: Svep nedåt från hemskärmen på din Fire-surfplatta och tryck på ikonen för trådlöst nätverk. Tryck på det nätverk som du är ansluten till och kontrollera signalstyrkan och länkhastigheten.

Du behöver en nedladdningshastighet på minst 5 Mbps. Gå till Max laddar långsamt, buffrar eller pausar om du har problem med buffring.

Använder du mobildata? Om du använder en mobil datauppkoppling kan du testa att ansluta till ett trådlöst nätverk. Prova sedan att använda Max igen.

Logga ut och starta om enheten
  1. Logga ut från Max. För att göra det trycker du på din profil och därefter Logga ut.
  2. Håll strömknappen intryckt tills du får en uppmaning om att stänga av enheten (stäng av enheten helt, aktivera inte viloläget).
  3. Vänta i 10 sekunder och slå sedan på enheten igen.
  4. Öppna Max, logga in och prova att använda appen igen.
Android eller Amazon Fire: Töm cache

Prova att rensa cacheminnet för Max:

Androidtelefon eller -surfplatta
  1. Öppna Inställningar och sök efter Max.
  2. Välj Max bland sökresultaten.
  3. Tryck på Lagring och cacheminne eller Lagring (beroende på vilken Android-version du har).
  4. Tryck på Töm cache.
  5. Välj Rensa lagringsutrymme eller Rensa data (om tillgängligt).
  6. Öppna Max, logga in och prova att använda appen igen.
Amazon Fire-surfplatta
  1. Gå till Inställningar > Appar och spel > Hantera applikationer.
  2. Välj Max i listan med appar.
  3. Tryck på Tvinga avslut.
  4. Tryck på Rensa cacheminne.
  5. Tryck på Rensa data.
  6. Öppna Max, logga in och prova att använda appen igen.
Ta bort och installera om Max

Ta bort Max-appen från din telefon eller surfplatta och installera den på nytt. Starta sedan appen, logga in och prova en gång till.

Om du har problem med att streama på max.com kan du prova att använda en webbläsare som stöds. För bästa möjliga streaming på max.com rekommenderar vi:

• den senaste versionen av Google Chrome eller Firefox
  • den senaste versionen av Microsoft Edge
  • Safari version 13 eller senare.

Om max.com inte fungerar som det är tänkt kan du välja din webbläsare bland alternativen nedan:

Google Chrome

Du kan behöva prova fler än en lösning för att åtgärda problemet.

Uppdatera din webbläsare
  1. I Google Chrome väljer du menyikonen tre vertikala punkter (högst upp till höger).
  2. Tryck på Uppdatera Google Chrome (om tillgängligt) och sedan Starta om.
  3. Gå tillbaka till max.com och prova att streama något.
Testa din anslutningshastighet

Det här gör du genom att öppna ett nytt webbläsarfönster och söka efter ”Mäta internethastighet”. Utför sedan ett internethastighetstest.

För att streama video i HD behöver du en nedladdningshastighet på minst 5 Mbps. Gå till Max buffrar eller pausar om du har problem med buffring.

Prova att använda ett fönster i inkognitoläge
  1. I Google Chrome väljer du menyikonen tre vertikala punkter (högst upp till höger) och därefter Nytt inkognitofönster.
  2. Gå till max.com, logga in och prova att streama något.

Om du utan problem kan streama via ett inkognitofönster kan du prova följande:

Logga ut och starta om din dator
  1. Gå till max.com, välj din profil och därefter Logga ut.
  2. Starta om din dator och öppna Google Chrome.
  3. Gå tillbaka till max.com, logga in och prova att streama något.
Prova att använda en annan webbläsare

Prova med en annan webbläsare som stöds (Firefox, Microsoft Edge eller Safari).

Om du inte har några problem med att streama via en annan webbläsare kan du kontrollera webbläsarens inställningar:

Mer information hittar du i Googles artikel Felsökning av krascher i Chrome.

Microsoft Edge

Du kan behöva prova fler än en lösning för att åtgärda problemet.

Uppdatera din webbläsare
  1. I Microsoft Edge väljer du menyikonen (högst upp till höger, tre horisontella prickar) > Inställningar > Om Microsoft Edge.
  2. Om en uppdatering finns tillgänglig trycker du på Uppdatera.
  3. Gå tillbaka till max.com och prova att streama något.
Testa din anslutningshastighet

Det gör du genom att öppna ett nytt webbläsarfönster och söka efter ”Mäta internethastighet”. Utför sedan ett internethastighetstest.

För att streama video i HD behöver du en nedladdningshastighet på minst 5 Mbps. Gå till Max buffrar eller pausar om du har problem med buffring.

Prova att använda ett InPrivate-fönster
  1. I Microsoft Edge väljer du menyikonen (högst upp till höger, tre horisontella prickar) och sedan Nytt Inprivate-fönster.
  2. Gå till max.com, logga in och prova att streama något.
Logga ut och starta om din dator
  1. Gå till max.com, välj din profil och därefter Logga ut.
  2. Starta om din dator och öppna Microsoft Edge.
  3. Gå tillbaka till max.com, logga in och prova att streama något.
Prova att använda en annan webbläsare

Prova med en annan webbläsare som stöds (Chrome, Firefox eller Safari).

Om du inte har några problem med att streama via en annan webbläsare kan du kontrollera inställningarna i din webbläsare:

• Kontrollera att du har godkänt cookies från tredje part
  • Inaktivera annonsblockerare
  • Stäng av webbläsartillägg
  • Rensa casheminne och cookies (nästa åtgärd)
Rensa casheminne och cookies
  1. I Microsoft Edge väljer du menyikonen (högst upp till höger, tre horisontella prickar) och sedan Historik.
  2. På vänster sida trycker du sedan på Radera webbdata (papperskorgsikonen).
  3. I menyn Tidsintervall väljer du All tid.
  4. Markera kryssrutorna Cookies och andra webbplatsdata och Cachelagrade bilder och filer och tryck sedan på Rensa nu.

Gå till Microsoft Edge fungerar inte om du behöver mer hjälp.

Firefox

Du kan behöva prova fler än en lösning för att åtgärda problemet.

Uppdatera din webbläsare
  1. I Firefox väljer du menyikonen 3 horisontella linjer (högst upp till höger) och därefter Inställningar.
  2. Skriv uppdatera i sökrutan.
  3. Välj Sök efter uppdateringar.
  4. Om en uppdatering finns tillgänglig kan du ladda ner den.
  5. Gå tillbaka till max.com och prova att streama något.
Testa din anslutningshastighet

Det här gör du genom att öppna ett nytt webbläsarfönster och söka efter ”Mäta internethastighet”. Utför sedan ett internethastighetstest.

För att streama video i HD behöver du en nedladdningshastighet på minst 5 Mbps. Gå till Max laddar långsamt, buffrar eller pausar om du har problem med buffring.

Prova att använda ett privat fönster
  1. I Firefox väljer du menyikonen 3 horisontella linjer (högst upp till höger) och sedan Nytt privat fönster.
  2. Gå till max.com, logga in och prova att streama något.

Om du utan problem kan streama via ett privat fönster kan du prova följande:

Logga ut och starta om din dator
  1. Gå till max.com, välj din profil och därefter Logga ut.
  2. Starta om din dator och öppna Firefox.
  3. Gå tillbaka till max.com, logga in och prova att streama något.
Prova att använda en annan webbläsare

Prova med en annan webbläsare som stöds (Chrome, Microsoft Edge eller Safari).

Om du inte har några problem med att streama via en annan webbläsare kan du kontrollera inställningarna i din webbläsare:

Mer hjälp hittar du i Mozillas artikel Grundläggande felsökning.

Safari

Du kan behöva prova fler än en lösning för att åtgärda problemet.

Uppdatera din webbläsare

För att hålla Safari uppdaterad behöver du kontrollera att din Mac kör den senaste versionen av macOS. Safari uppdateras när du uppdaterar din Mac. Du hittar mer information i Apples artikel Uppdatera macOS på Mac.

Testa din anslutningshastighet

Det gör du genom att öppna ett nytt webbläsarfönster och söka efter ”Mäta internethastighet”. Utför sedan ett internethastighetstest.

För att streama video i HD behöver du en nedladdningshastighet på minst 5 Mbps. Gå till Max buffrar eller pausar om du har problem med buffring.

Prova att använda ett privat fönster
  1. I Safari går du till menyn Arkiv och väljer Nytt privat fönster.
  2. Gå till max.com, logga in och prova att streama något.

Om du utan problem kan streama via ett privat fönster kan du prova följande:

Logga ut och starta om din dator
  1. Gå till max.com, välj din profil och därefter Logga ut.
  2. Starta om din dator och öppna Safari.
  3. Gå tillbaka till max.com, logga in och prova att streama något.
Prova att använda en annan webbläsare

Prova med en annan webbläsare som stöds (Chrome, Firefox eller Microsoft Edge).

Om du inte har några problem med att streama via en annan webbläsare kan du kontrollera webbläsarens inställningar:

Gå till Apples artikel Safari fungerar inte som det ska om du behöver mer hjälp.

Skärmupplösning

Den högsta upplösningen som stöds på max.com är 1080p. Om din skärmupplösning överstiger 1080p är det möjligt att videor inte spelas upp i helskärm eller beskärs. Om du vill åtgärda det här kan du prova att ändra din skärmupplösning.

Om Max inte fungerar som det är tänkt väljer du den enhet som du använder:

AirPlay

Om du vill ha hjälp med AirPlay kan du gå till Casta Max till din tv via AirPlay.

Behöver du mer hjälp? Anteckna felmeddelandet eller felkoden som visas på skärmen (om det finns något) och inkludera det när du kontaktar oss.

Amazon Fire TV

Du kan behöva prova fler än en lösning för att åtgärda problemet.

Sök efter uppdateringar

Se först till att Max-appen och din Fire TV är uppdaterade.

• Max-appen: På din Amazon Fire TV markerar du Max och trycker på menyknappen på din fjärrkontroll (knappen med tre linjer). Gå sedan till Mer info > Uppdatera i det nedre högra hörnet.
  • Amazon Fire TV: På din Amazon Fire TV går du till Inställningar > Min Fire TV > Om > Sök efter systemuppdatering.

Öppna Max och prova att använda appen igen.

Kontrollera din internetanslutning

Om du upplever buffring eller låg bildkvalitet kan det bero på en långsam eller ojämn nätverksanslutning. Gör så här för att testa din anslutningshastighet:

1. Gå till Inställningar > Nätverk på din Amazon Fire TV.
  2. Tryck på Spela-knappen på fjärrkontrollen för att kontrollera anslutningen.

Du kan också ladda ner en app för att mäta internethastigheten från Amazon Appstore och testa din anslutningshastighet. För att streama i HD behöver du en nedladdningshastighet på 5 Mbps (minst 50 Mbps rekommenderas för 4K-video). Gå till Max buffrar eller pausar för mer information.

Logga ut och starta om dina enheter
  1. Öppna Max, tryck på ikonen för inställningar kugghjul, (längst ner till höger) och tryck på Logga ut.
  2. Gå till hemskärmen på din Amazon Fire TV. Välj Inställningar > Min Fire TV > Starta om.
  3. Öppna Max, logga in och prova att använda appen igen.
Rensa cacheminne och data
  1. Gå till Inställningar > Applikationer > Hantera installerade applikationer på din Amazon Fire TV.
  2. Välj Max i listan med appar.
  3. Tryck på Tvinga avslut.
  4. Tryck på Rensa cacheminne.
  5. Välj Rensa data.
  6. Öppna Max, logga in och prova att använda appen igen.
Avinstallera och ominstallera Max
  1. Gå till Inställningar > Applikationer > Hantera installerade applikationer på din Amazon Fire TV.
  2. Välj Max från applistan och tryck sedan på Avinstallera.
  3. Ominstallera Max-appen från Amazon Appstore.
  4. Öppna Max, logga in och prova att använda appen igen.

Gå till Fire TV Support om du behöver mer hjälp.

Behöver du mer hjälp? Anteckna felmeddelandet eller felkoden som visas på skärmen (om det finns något) och inkludera det när du kontaktar oss.

Android TV

Du kan behöva prova fler än en lösning för att åtgärda problemet.

Sök efter uppdateringar

Se först till att Max-appen och din Android TV är uppdaterade:

• Max-appen: Markera Max-appen på din Android TV. Håll Välj-knappen intryckt och gå till Visa detaljer > Uppdatera.
  • Android TV: Gå till Inställningar > System > Om > Systemuppdatering > Sök efter uppdatering.

Öppna Max och prova att använda appen igen.

Testa din anslutningshastighet

Om du upplever buffring eller låg bildkvalitet kan det bero på en långsam eller ojämn nätverksanslutning.

Ladda ner en app för att mäta internethastigheten från Google Play Butik och testa din anslutningshastighet (eller testa din nedladdningshastighet på en dator som är ansluten till samma nätverk som din Android TV. Öppna en webbläsare och sök efter ”Mäta internethastighet”).

För att streama i HD behöver du en nedladdningshastighet på 5 Mbps (minst 50 Mbps rekommenderas för 4K-video). Gå till Max buffrar eller pausar för mer information.

Logga ut och starta om enheten
  1. Öppna Max, tryck på ikonen för inställningar kugghjul, (längst ner till höger) och tryck på Logga ut.
  2. Gå till Inställningar > Om > Starta om > Starta om.
  3. Öppna Max, logga in och prova att använda appen igen.
Rensa cacheminne och data
  1. Gå till Inställningar > Appar > på din Android TV.
  2. Välj Max i listan med appar.
  3. Tryck på Rensa cacheminne.
  4. Välj Rensa data.
  5. Öppna Max, logga in och prova att använda appen igen.
Avinstallera och ominstallera Max
  1. På din Android TV går du till Inställningar > Appar och väljer Max.
  2. Välj Avinstallera.
  3. Gå till Appar och hitta Max.
  4. Välj Max och sedan Installera.
  5. Öppna Max, logga in och prova att använda appen igen.

Gå till Hjälp med Android TV om du vill ha mer hjälp med din Android TV.

Behöver du mer hjälp? Anteckna felmeddelandet eller felkoden som visas på skärmen (om det finns något) och inkludera det när du kontaktar oss.

Apple TV

Du kan behöva prova fler än en lösning för att åtgärda problemet.

Sök efter uppdateringar

Se först till att Max-appen och din Apple TV är uppdaterade.

• Max-appen: Gå till App Store och sök efter Max. Om det finns en appuppdatering trycker du på Uppdatera.
  • Apple TV: Gå till Inställningar > System > Programuppdateringar > Uppdatera programvara på din Apple TV.

Öppna Max och prova att använda appen igen.

Testa din anslutningshastighet

Om du upplever buffring eller låg bildkvalitet kan det bero på en långsam eller ojämn nätverksanslutning.

Ladda ner en app för att mäta internethastighet från Apple App Store och testa din anslutningshastighet (eller testa din nedladdningshastighet på en dator som är ansluten till samma nätverk som din Apple TV. Öppna en webbläsare och sök efter ”Mäta internethastighet”).

För att streama i HD behöver du en nedladdningshastighet på 5 Mbps (minst 50 Mbps rekommenderas för 4K-video). Gå till Max buffrar eller pausar för mer information.

Logga ut och starta om din Apple TV
  1. Öppna Max, tryck på ikonen för inställningar kugghjul, (längst ner till höger) och tryck på Logga ut.
  2. Starta om din Apple TV genom att gå till Inställningar > System > Starta om.
  3. Öppna Max, logga in och prova att använda appen igen.
Ta bort och ominstallera Max
  1. På hemskärmen markerar du Max-appen.
  2. Tryck och håll på pekskärmen i två sekunder och tryck sedan på Spela/Paus-knappen.
  3. Tryck på Ta bort.
  4. Öppna App Store på din Apple TV.
  5. Hitta Max-appen och tryck på Installera.
  6. Öppna Max, logga in och prova att använda appen igen.

Behöver du mer hjälp? Anteckna felmeddelandet eller felkoden som visas på skärmen (om det finns något) och inkludera det när du kontaktar oss.

Chromecast

Gå till Casta Max till din tv via Chromecast om du vill ha hjälp med Chromecast.

Behöver du mer hjälp? Anteckna felmeddelandet eller felkoden som visas på skärmen (om det finns något) och inkludera det när du kontaktar oss.

LG TV (i utvalda länder)

Du kan behöva prova fler än en lösning för att åtgärda problemet.

Sök efter uppdateringar

Se först till att Max-appen och din LG TV är uppdaterade.

• Max-appen: Tryck på hemknappen på fjärrkontrollen till din LG TV. Gå sedan till LG Content Store > Appar > Mina appar och välj Max och Uppdatera.
  • LG TV: Tryck på knappen inställningar på din LG TV-fjärrkontroll. Gå sedan till Alla inställningar > Allmänt > Om den här tv:n > Sök efter uppdateringar.

Öppna Max och prova att använda appen igen.

Testa din anslutningshastighet

Om du upplever buffring eller låg bildkvalitet kan det bero på en långsam eller ojämn nätverksanslutning.

Testa din nedladdningshastighet från en dator som är ansluten till samma nätverk som din LG TV. Öppna en webbläsare och sök efter ”Mäta internethastighet”.

För att streama i HD behöver du en nedladdningshastighet på 5 Mbps (minst 50 Mbps rekommenderas för 4K-video). Gå till Max buffrar eller pausar för mer information.

Logga ut och starta om din LG Smart TV
  1. Öppna Max, tryck på ikonen för inställningar kugghjul, (längst ner till höger) och tryck på Logga ut.
  2. Koppla ur din LG TV.
  3. Vänta i 20 sekunder och koppla in din tv igen.
  4. Öppna Max, logga in och prova att använda appen igen.
Ta bort och ominstallera Max
  1. Tryck på hemknappen på din LG-fjärrkontroll.
  2. Tryck och håll Välj-knappen intryckt (i mitten på D-paden) för att öppna redigeringsläget.
  3. Hitta Max, tryck sedan uppåt på styrkorset och välj X ovanför appen.
  4. Tryck på Ja för att bekräfta.
  5. Ominstallera Max (Öppna LG Content Store och installera Max).
  6. När installationen är klar trycker du på Starta. Logga sedan in och prova att använda appen igen.

Behöver du mer hjälp? Anteckna felmeddelandet eller felkoden som visas på skärmen (om det finns något) och inkludera det när du kontaktar oss.

PlayStation (i utvalda länder)

Du kan behöva prova fler än en lösning för att åtgärda problemet.

Sök efter uppdateringar

Se först till att din Max-app och PlayStation-konsol är uppdaterade.

• Max-appen: Markera Max på din PlayStation-konsol och tryck på alternativknappen på handkontrollen. Kolla sedan efter uppdateringar.
  • PlayStation-konsol: Gå till inställningar och välj uppdatera systemprogramvara.

Öppna Max och prova att använda appen igen.

Testa din anslutningshastighet

Om du upplever buffring eller låg bildkvalitet kan det bero på en långsam eller ojämn nätverksanslutning. Gör så här för att testa din anslutningshastighet:

1. Gå till Inställningar > Nätverk i din PlayStation-konsol.
  2. Gör sedan något av följande:
    • PlayStation 4: Välj Test av internetanslutning.
    • PlayStation 5: Välj Anslutningsstatus > Visa anslutningsstatus > Anslutningshastighet.

För att streama HD-video behöver du en nedladdningshastighet på 5 Mbps. För PlayStation 5 rekommenderas minst 50 Mbps för 4K-video.

Kontrollera statusen för PlayStation-tjänsten på PlayStations statussida. Gå till Max buffrar eller pausar om du behöver mer hjälp.

Logga ut och starta om din PlayStation-konsol
  1. Öppna Max, tryck på ikonen för inställningar kugghjul, (längst ner till höger) och tryck på Logga ut.
  2. Stäng av din PlayStation-konsol.
  3. Vänta i 20 sekunder och slå på din PlayStation-konsol igen.
  4. Öppna Max, logga in och prova att använda appen igen.
Ta bort och ominstallera Max

PlayStation 4

1. Gå till TV/Videotjänster i XMB-menyn på din PlayStation-konsol.
  2. Markera Max och tryck sedan på alternativknappen på handkontrollen.
  3. Tryck på Ta bort.
  4. Ominstallera Max (gå till PlayStation Store och ladda ner Max).
  5. Öppna Max, logga in och prova att använda appen igen.

PlayStation 5

1. Från Media-startmenyn på din PlayStation 5-konsol markerar du Max och trycker på alternativknappen på handkontrollen.
  2. Tryck på Ta bort och sedan OK.
  3. Ominstallera Max (gå till Alla appar och ladda ner Max).
  4. Öppna Max, logga in och prova att använda appen igen.

Behöver du mer hjälp? Anteckna felmeddelandet eller felkoden som visas på skärmen (om det finns något) och inkludera det när du kontaktar oss.

Samsung TV

Du kan behöva prova fler än en lösning för att åtgärda problemet.

Sök efter uppdateringar

Se först till att Max-appen och din Samsung TV är uppdaterade.

• Max-appen: Tryck på hemknappen på fjärrkontrollen och välj sedan Appar > ikonen för inställningar kugghjul, (längst ner till höger) > Uppdateringar.
  • Samsung TV: Tryck på hemknappen på fjärrkontrollen och gå till ikonen för inställningar kugghjul, (längst ner till höger). Tryck på Support > Programuppdatering > Uppdatera nu.
    Är alternativet för uppdatering inte tillgängligt? Stäng av och slå på din tv. Prova sedan att följa stegen en gång till.

Öppna Max och prova att använda appen igen.

Testa din anslutningshastighet

Om du upplever buffring eller låg bildkvalitet kan det bero på en långsam eller ojämn nätverksanslutning.

Testa din nedladdningshastighet från en dator som är ansluten till samma nätverk som din Samsung TV. Öppna en webbläsare och sök efter ”Mäta internethastighet”.

För att streama i HD behöver du en nedladdningshastighet på 5 Mbps (minst 50 Mbps rekommenderas för 4K-video). Gå till Max buffrar eller pausar för mer information.

Logga ut och starta om din Samsung TV
  1. Öppna Max, tryck på ikonen för inställningar kugghjul, (längst ner till höger) och tryck på Logga ut.
  2. Håll strömknappen på fjärrkontrollen till din Samsung TV intryckt tills tv:n stängs av och sätts igång igen.
  3. Öppna Max, logga in och prova att använda appen igen.
Rensa cacheminne och data

Vissa tv-apparater från Samsung har ett alternativ för att rensa cacheminne och data. Prova följande steg:

1. Tryck på hemknappen på fjärrkontrollen till din Samsung TV och klicka sedan på ikonen till Inställningar kugghjul, (längst ner till höger).
  2. Välj Support (om nödvändigt) och sedan Enhetsskötsel.
  3. Välj Hantera lagringsutrymme.
  4. Hitta Max och tryck på Visa detaljer.
  5. Tryck på Rensa cacheminne.
  6. Välj Rensa data.
  7. Öppna Max, logga in och prova att använda appen igen.

Obs! Rensa cacheminne och appdata är inte tillgängligt för alla Samsungs tv-apparater och stegen kan variera beroende på vilken modell du använder. Gå till samsung.com/support för mer information.

Ta bort och ominstallera Max
  1. Tryck på hemknappen på fjärrkontrollen till din Samsung TV.
  2. Gå till Appar och därefter till ikonen Inställningar kugghjul, (längst ner till höger).
  3. Använd navigeringsknapparna på fjärrkontrollen för att markera Max.
  4. Tryck på Ta bort.
  5. Sök efter Max.
  6. Välj Max och tryck på Installera.
  7. När installationen är klar trycker du på Kör. Logga sedan in och prova att använda appen igen.

Stegen kan variera beroende på vilken modell av Samsung TV du använder. Gå till samsung.com/support för mer information.

Behöver du mer hjälp? Anteckna felmeddelandet eller felkoden som visas på skärmen (om det finns något) och inkludera det när du kontaktar oss.

Sony TV

Om du har en Sony TV med inbyggd Android TV kan du prova att använda stegen för Android TV ovan.

Vodafone TV (i utvalda länder)

Max-appen är inte tillgänglig på Vodafone TV-enheter i alla länder.

Du kan behöva prova fler än en lösning för att åtgärda problemet.

Sök efter uppdateringar
  1. Max-appen: Kontrollera om det finns en Max-uppdatering på din Vodafone TV. Om det finns en uppdatering tillgänglig uppdaterar du Max-appen.
  2. Vodafone TV: Gå till Inställningar > Enhet > Inställningar > Om > Systemuppdatering.
Logga ut och starta om din Vodafone TV
  1. Öppna Max, tryck på ikonen för inställningar kugghjul, (längst ner till höger) och tryck på Logga ut.
  2. Koppla ur din Vodafone TV.
  3. Vänta i 20 sekunder och anslut din Vodafone TV.
  4. Öppna Max, logga in och prova att streama igen.
Testa din anslutningshastighet

Testa din nedladdningshastighet från en dator som är ansluten till samma nätverk som din Vodafone TV. Öppna en webbläsare och sök efter ”Mäta internethastighet”.

För att streama video i HD behöver du en nedladdningshastighet på minst 5 Mbps. Gå till Max buffrar eller pausar om du behöver mer hjälp.

Behöver du mer hjälp? Anteckna felmeddelandet eller felkoden som visas på skärmen (om det finns något) och inkludera det när du kontaktar oss.

VF TV Play (endast Portugal)

Du kan behöva prova fler än en lösning för att åtgärda problemet.

Sök efter uppdateringar
  1. Max-appen: Kontrollera om det finns en Max-uppdatering på din VF TV Play. Om det finns en uppdatering tillgänglig uppdaterar du Max-appen.
  2. VF TV Play: Gå till Inställningar > Enhet > Inställningar > Om > Systemuppdatering.
Logga ut och starta om din VF TV Play
  1. Öppna Max, tryck på ikonen för inställningar kugghjul, (längst ner till höger) och tryck på Logga ut.
  2. Koppla ur din VF TV Play-enhet.
  3. Vänta i 20 sekunder och anslut din VF TV Play-enhet.
  4. Öppna Max, logga in och prova att streama igen.
Testa din anslutningshastighet

Testa din nedladdningshastighet från en dator som är ansluten till samma nätverk som din VF TV Play. Öppna en webbläsare och sök efter ”Mäta internethastighet”.

För att streama video i HD behöver du en nedladdningshastighet på minst 5 Mbps. Gå till Max buffrar eller pausar om du behöver mer hjälp.

Behöver du mer hjälp? Anteckna felmeddelandet eller felkoden som visas på skärmen (om det finns något) och inkludera det när du kontaktar oss.

Xbox-konsol (i utvalda länder)

Du kan behöva prova fler än en lösning för att åtgärda problemet.

Kontrollera Xbox-konsolens servicestatus

Kontrollera servicestatus på Max och Xbox-konsolen på sidan Xbox-status.

Sök efter uppdateringar

Se till att Max-appen och Xbox-konsolen är uppdaterade.

• Max-appen: På din Xbox-konsol går du till Mina spel & appar. Markera Max och tryck på menyknappen på handkontrollen och välj sedan Hantera appar för att installera en appuppdatering.
  • Xbox-konsol: På din Xbox-konsol går du till Profil & System > Inställningar > System > Uppdateringar.

Öppna Max och prova att använda appen igen.

Testa din anslutningshastighet

För att testa din anslutningshastighet går du till Xbox artikel Felsök anslutningshastighet och väljer Utför hastighetstest på konsol.

För att streama i HD behöver du en nedladdningshastighet på 5 Mbps (minst 50 Mbps rekommenderas för 4K-video). Gå till Max buffrar eller pausar för mer information.

Logga ut och starta om din enhet
  1. Öppna Max, tryck på ikonen för inställningar kugghjul, (längst ner till höger) och tryck på Logga ut.
  2. Tryck på Xbox-knappen på handkontrollen och välj Starta om konsol > Starta om.
  3. Öppna Max, logga in och prova att använda appen igen.
Avinstallera och ominstallera Max
  1. Gå till Mina spel och appar.
  2. Markera Max, tryck på menyknappen på din handkontroll och välj sedan avinstallera.
  3. Ominstallera Max (gå till Appar och ladda ner Max).
  4. Öppna Max, logga in och prova att använda appen igen.

Behöver du mer hjälp? Anteckna felmeddelandet eller felkoden som visas på skärmen (om det finns något) och inkludera det när du kontaktar oss.