Använd SharePlay för att streama på Max tillsammans

Med SharePlay kan du streama på Max tillsammans med dina vänner och din familj på Apple-enheter. Uppspelningen synkroniseras med alla som du bjuder in till SharePlay-sessionen. Du kan titta på alla serier, filmer eller evenemang som är tillgängliga för samtliga deltagare.

Det här behöver du

För att streama tillsammans med SharePlay behöver alla:

iPhone och iPad: Streama tillsammans

Så här börjar du streama med dina vänner:

1. Öppna Max-appen på din iPhone och hitta något att streama.
  2. På sidan med innehållsinformation trycker du på ikonen Dela fyrkant med pil som pekar uppåt och sedan på SharePlay.
  3. Ange de kontakter du vill dela med och välj sedan Meddelanden eller FaceTime.
    Om du väljer Meddelanden får kontakterna ett meddelande där de ombeds att ansluta sig till SharePlay. Om du väljer FaceTime får kontakterna ett FaceTime-samtal.
  4. Välj Streama nu för att starta SharePlay-sessionen.

Anslut dig och streama med SharePlay

Så här gör du när du blir ombedd att ansluta dig till SharePlay:

• FaceTime-samtal: Välj Öppna och sedan Anslut dig till SharePlay.
  • Konversation i Meddelanden: Tryck på serie- eller filmtiteln längst upp i konversationen i Meddelanden och välj sedan Öppna.

Max-appen öppnas och synkroniserar uppspelningen med alla andra.

För att växla till din Apple TV väljer du AirPlay-ikonen rektangel och triangel på Max.

Bra att veta
  • Uppspelningskontroller som Paus och Spola tillbaka delas av alla.
  • Volym, undertexter och bildtexter är unika för varje deltagare.
  • iPhone och iPad: iOS version 15.1 eller senare krävs.

Streama tillsammans på Apple TV

Du kan också streama på Max tillsammans med vänner i ett FaceTime-samtal på din Apple TV. För mer information, gå till:

Kan jag streama tillsammans med andra i olika länder?

Ja, du kan starta eller ansluta dig till SharePlay med abonnenter i alla länder eller regioner där Max (eller HBO Max) finns tillgängligt .

Urvalet av titlar varierar beroende på var du befinner dig. Om en titel inte är tillgänglig för en eller flera SharePlay-deltagare får du ett meddelande om att innehållet inte är tillgängligt. Om du får det här meddelandet väljer du en titel som är tillgänglig för alla deltagare.