Vad går det att streama på Max?

På Max hittar du allt från HBO och DC:s universum samt succéfilmer och originalserier inom populära genrer som true crime, reality, mat och komedi.

I Max ingår:

• Det bästa från HBO Max: Streama ikoniska serier, succéfilmer och mycket mer från HBO, Warner Bros., Cartoon Network och DC:s universum.
  • Något för alla: De bästa realityserierna och mycket mer.

Välj Serier eller Filmer högst upp på hemskärmen för att hitta de tillgängliga titlarna på Max.

Hitta nyheter

Så här hittar du ny underhållning på Max:

• Populära nyheter: Öppna Max och gå till raderna Topp 10 bland serier och Topp 10 bland filmer.
  • Nyheter och kommande titlar: Öppna Max och gå till raderna Nyligen tillagda och Kommer snart.
  • Tryck på klockikonen klocka i Max för att få personliga rekommendationer (endast för telefoner och surfplattor).

Hitta live-kanaler

Om det ingår kanaler i ditt Max-abonnemang kan du streama kanaler live på Max. Gå till raden Live-kanaler för att hitta direktsändningar. Ta reda på vilka kanaler som du kan streama på max.com.

Utforska våra genrer

Öppna Max och gå till raden Våra varumärken och välj en varumärkesikon, exempelvis DC eller Discovery.

Du kan också söka efter titlar utifrån ett varumärke (t.ex. ”DC”).

HBO

Så här hittar du HBO-titlar:

• Välj HBO (högst upp på skärmen).
  • Hitta raden Våra varumärken och välj HBO.
  • Sök efter ”HBO”.
Max Originals

Max Originals är originalserier och -filmer som producerats för Max. Så här hittar du Max Originals:

• Hitta raden Våra varumärken på hemskärmen och välj Max Originals.
  • Sök efter ”Max Originals”.
Discovery

Så här hittar du Discovery-titlar:

• Hitta raden Våra varumärken och välj Discovery.
  • Sök efter ”Discovery”.
Warner Bros. (t.ex. DC, Harry Potter)

Så här hittar du serier och filmer från Warner Bros:

• Hitta raden Våra varumärken och välj DC eller Harry Potter.
  • Sök efter ”DC” eller en serie- eller filmtitel.

Utforska våra genrer

Gå till hemskärmen och hitta raden Utforska våra genrer och välj den genre som du vill streama (t.ex. action eller reality).

Barn och familj

Så här bläddrar du bland barn- och familjunderhållningen:

• Hitta raden Utforska våra genrer eller Våra varumärken och välj Barn & familj.

Du kan skapa en barnprofil för att begränsa vilka innehållsklassificeringar som ditt barn kan streama. När en barnprofil används kan ditt barn bläddra bland filmer, serier, karaktärer och varumärken.

Frågor och svar om serier och filmer

När läggs HBO-serier till på Max?

De flesta nya HBO-serier och -filmer blir tillgängliga på Max när de visas på HBO.

HBO:s livesändningar och direktsända evenemang tar tid att förbereda för att visas på Max. Innehållet är vanligtvis tillgängligt inom 24 timmar efter den ursprungliga sändningen.

Varför är en serie eller film inte längre tillgänglig?

Vissa filmer och serier är endast tillgängliga under en begränsad tid.

Vi strävar efter att ge dig det bästa utbudet och kommer fortsätta att erbjuda högkvalitativa serier och filmer på vår streamingplattform.

Om ett avsnitt inte finns tillgängligt kan du gå till Avsnitt som saknas på Max.

Hur klassificeras serier och filmer?

Serier och filmer på Max är klassificerade enligt NICAM:s (Netherlands Institute for Classification of Audio-visual Media) Kijkwijzer-system.

Mer information om innehållsklassificeringar hittar du på Allt om barnprofiler.

Hur hittar jag titlar som snart försvinner?

Gå till raden Sista chansen för att se vilka titlar som snart lämnar Max.

Hur hittar jag serier och filmer från mitt land och andra länder?

Så här hittar du titlar från din region och andra länder:

1. Skrolla ner till raden Utforska våra genrer.
  2. Välj Europeiskt eller Internationellt.

Genren Internationellt innehåller titlar från andra länder som hyllade originalserier från HBO Latin America, HBO Asia och HBO North America.

Kan jag dela det jag streamar med vänner?

Med Max mobilapp kan du dela med dig av det som du streamar:

1. Välj den film eller serie som du vill dela på din telefon eller surfplatta (du kan dela en serie men inte enskilda avsnitt).
  2. Tryck på ikonen för att Dela och den app som du vill dela till (t.ex. Meddelanden, Instagram, Facebook eller X).

Obs! Delningsfunktionen är endast tillgänglig för vuxenprofiler.

Kan jag köpa titlar som pay-per-view?

Nej, Max erbjuder för närvarande inga pay-per-view-serier eller -evenemang.