Bruk SharePlay for å se Max sammen

Med SharePlay kan du se på Max sammen med venner og familie på Apple-enheter. Avspillingen synkroniseres med alle du inviterer til SharePlay-økten. Du kan se alle serier, filmer eller arrangementer som er tilgjengelige for alle deltakerne.

Dette trenger du

For å se sammen med SharePlay må alle deltakerne ha:

iPhone og iPad: Se sammen

Slik begynner du å se med venner:

1. Åpne Max-appen på iPhone og finn noe å se på.
  2. På siden med innholdsdetaljer trykker du på Del-ikonetkvadrat med pil som peker oppover og deretter SharePlay.
  3. Skriv inn kontaktene du vil dele med, og velg deretter Meldinger eller FaceTime.
    Hvis du velger Meldinger, vil kontaktene få en melding som ber dem om å bli med i SharePlay. Hvis du velger FaceTime, får kontaktene et FaceTime-anrop.
  4. Velg Se nå for å starte SharePlay-økten.

Bli med og se med SharePlay

Når du blir bedt om å bli med i en SharePlay-økt:

• FaceTime-anrop: Velg Åpne og deretter Bli med i SharePlay.
  • Meldinger: Trykk på serie- eller filmtittelen øverst i Meldinger-samtalen, og velg deretter Åpne.

Max-appen åpnes og begynner å spille synkronisert med de andre deltakerne.

For å bytte til Apple TV, velg AirPlay-ikonet rektangel og trekanti Max-appen.

Ting du bør vite
  • Avspillingskontroller som Pause og Spol tilbake deles av alle.
  • Volum, undertekster og bildetekster er unike for hver seer.
  • iPhone og iPad: iOS versjon 15.1 eller nyere kreves.

Se sammen på Apple TV

Du kan også se Max sammen med venner i en FaceTime-samtale på Apple TV. Finn mer info:

Kan jeg se med folk i forskjellige land?

Ja, du kan starte eller bli med i SharePlay med abonnenter i alle land eller regioner der Max (eller HBO Max) er tilgjengelig.

Utvalget av titler varierer basert på din fysiske plassering. Hvis en tittel ikke er tilgjengelig for én eller flere SharePlay-deltakere, får du en melding om at innhold ikke er tilgjengelig. Hvis du får denne meldingen, velger du en tittel som er tilgjengelig for alle deltakerne.