Alt om Max

Med Max får du alt du liker fra HBO Max, kombinert med direktesendt sport og andre favoritter. I tillegg får du alt fra OL i Paris 2024, uansett hvilket Max-abonnement du har.

Hva kan jeg se på Max?

Max inkluderer et utvidet bibliotek med blant annet true crime, dokumentarer og programmer innen reality, mat og familie/hjem samt direktesendt sport:

• Det beste fra HBO Max: Strøm ikoniske serier, populære filmer og mer fra HBO, Warner Bros., Cartoon Network og DC Universe.
  • Noe for enhver: De beste seriene fra virkeligheten og mye mer.

Finn ut mer på max.com.

Hvor er Max tilgjengelig?

Max er per i dag tilgjengelig i Europa (utvalgte land), Latin-Amerika, Karibia og USA. Du kan strømme Max så lenge du reiser til et land eller en region der Max er tilgjengelig. Finn mer informasjon ved å gå til Hvor er Max tilgjengelig?

Hvilke enheter støtter Max?

Du kan strømme Max på telefoner, nettbrett, datamaskiner, TV-er, strømmeavspillere, TV-mottakere og spillkonsoller. Finn mer informasjon ved å gå til Støttede enheter.

Hvilke abonnementer er tilgjengelige og hvor mye koster de?

Her ser du Max-abonnementene:

• Basis med reklame
    Strøm i full HD på to enheter samtidig
  • Standard
    Strøm i full HD på to enheter samtidig, med opptil 30 nedlastinger for visning uten nettilgang
  • Premium
    Strøm i 4K UHD* på fire enheter samtidig, med opptil 100 nedlastinger for visning uten nettilgang**

*Der det er tilgjengelig.
**Kan inkludere begrensninger for enkelte innholdskategorier.

Finn ut mer på Max-abonnementstyper.

Max-priser varierer etter leverandør og abonnement. For mer informasjon om priser går du til max.com.

Hvordan betaler jeg for Max?

Betalingsmåtene varierer avhengig av hvem du abonnerer gjennom:

• Max.com: Hvis du registrerer deg gjennom oss, kan du bruke American Express, Cartes Bancaires (kun Frankrike), Visa, Mastercard eller PayPal.
    Merk! American Express er ikke tilgjengelig i Andorra og Moldova.
  • Internett-, mobilabonnement- eller TV-leverandør: Sjekk med leverandøren din for å finne ut hvilke betalingsmåter de godkjenner.
  • Appbutikk: Sjekk appbutikken for å finne ut hvilke betalingsmåter de godtar.
Hvordan registrerer jeg meg?