"Noe gikk galt"-melding eller feilkode

Hvis du får meldingen «Noe gikk galt» eller en Max-feilkode, kan du prøve disse løsningene:

Ting du kan prøve

Du må kanskje prøve flere enn én av disse løsningene for å løse problemet.

Start Max på nytt
  • Telefon-, nettbrett- eller TV-enhet: Tving lukking av Max, åpne deretter Max på nytt og prøv å strømme på nytt.
  • Datamaskin: Lukk og åpne nettleseren på nytt, gå deretter tilbake til max.com og prøv å strømme på nytt.
Spill av et annet program eller en annen film

Prøv å strømme forskjellige programmer og filmer for å finne ut om feilen skjer med alle titler eller bare et bestemt program eller en bestemt film. Hvis feilen bare oppstår med et bestemt program eller en bestemt film, ta kontakt med oss og gi oss beskjed.

Oppdater Max

Sørg for å ha den nyeste versjonen av Max. Slik gjør du det:

• Datamaskin: Prøv å oppdatere nettleseren. For å finne ut hvordan, gå til Feilsøking max.com.
  • Annen enhet: Åpne appbutikken på enheten din, søk etter Max, og sjekk om det er en oppdatering tilgjengelig. Hvis det er en appoppdatering, last den ned og prøv å bruke Max igjen.
Logg ut og start enheten på nytt
  1. Gjør ett av følgende:
    • Telefon, nettbrett eller PC: Velg profilen din og deretter Logg ut.
    • TV-enhet: Velg Innstillinger-ikonet tannhjul (nederst til venstre) og deretter Logg ut.
  2. Skru av enheten.
  3. Vent 30 sekunder og slå den på igjen.
  4. Åpne Max, logg inn, og prøv å strømme på nytt.
Prøv en annen enhet

Prøv Max på en annen støttet enhet. Hvis feilen ikke skjer på en annen enhet, gå til Feilsøk Max.

Bruker du en datamaskin? Prøv å bruke en annen nettleser (Chrome, Firefox, Microsoft Edge eller Safari).

Prøv å feilsøke enheten

Velg enheten du bruker og prøv feilsøkingstrinnene:

Start nettverksenhetene på nytt
  1. Koble fra strømmen fra nettverksenhetene (modem, ruter osv.).
  2. Vent 30 sekunder.
  3. Koble til strømmen til modemet igjen og vent til det kobles til internett (ca. ett minutt).
  4. Etter at modemet er ferdig med å koble til, kobler du strømmen til ruteren igjen og venter til den kobles til internett.
  5. Åpne Max og prøv å strømme på nytt.