Endre et abonnement som faktureres av Google

Hvis du abonnerer på en Android-enhet, finner du alt du trenger å vite om endring av ditt Google-fakturerte abonnement her.

Faktureres du gjennom en annen leverandør? Gå til Administrere et Max-abonnement.

Vanlige spørsmål om Google-fakturering

Hvilket abonnement har jeg?
  1. I Max gjør du ett av følgende:
    • Telefon, nettbrett eller datamaskin: Velg profilen din og deretter Abonnement.
    • TV-enhet: Velg Innstillinger-ikonet tannhjul (nederst til venstre) og deretter Abonnement.
      (Kun Voksenprofiler kan administrere abonnementer.)
  2. Her finner du ditt nåværende grunnabonnement og tillegg (hvis aktuelt).

Hvis du vil endre ditt Google-fakturerte abonnement, går du til Hvordan endrer jeg abonnementet mitt?

Trenger du hjelp med å logge inn? Gå til Kan ikke logge inn.

Når er min neste faktureringsdato?

Abonnementet ditt fornyes automatisk på neste faktureringsdato. Her finner du ut når neste faktureringsdato er:

1. Åpne Play-butikken på Android-telefonen eller -nettbrettet ditt, eller gå til play.google.com.
  2. Velg ditt profilbilde.
  3. Velg Betalinger og abonnementer og deretter Abonnementer.
  4. Finn Max i listen over abonnementer, og noter deg den neste betalingsdatoen.
Hvordan kansellerer jeg?
Ting du bør vite
  • Max-abonnementet ditt fornyes automatisk frem til du kansellerer det.
  • Det å slette Max-appen vil ikke kansellere abonnementet.
  • Kanseller abonnementet ditt minst 24 timer før neste faktureringsdato for å slippe å betale for neste periode.

Slik kansellerer du ditt Google-fakturerte abonnement:

Android-telefon eller -nettbrett
  1. Åpne Play Store-appen på enheten der du startet abonnementet.
  2. Velg ditt profilbilde.
  3. Velg Betalinger og abonnementer og deretter Abonnementer.
  4. Velg Max og deretter Kanseller abonnement.
Sett betalinger på pause
I stedet for å kansellere, kan du sette abonnementet på pause i opptil tre måneder. Google fakturerer deg ikke, og du kan ikke strømme innhold mens abonnementet er satt på pause. Du kan fortsette å strømme innhold frem til abonnementet blir satt på pause på slutten av den nåværende faktureringsperioden.
Internett
  1. Gå til g.co/play/subscriptions.
  2. Sørg for at du er logget inn på Google-kontoen som har Max-abonnementet ditt. (For å bytte konto, velg profilbildet ditt og deretter Bytt konto).
  3. Finn Max i listen over abonnementer.
  4. Velg Administrer og deretter Kanseller abonnement.
Sett betalinger på pause
I stedet for å kansellere, kan du sette abonnementet på pause i opptil tre måneder. Google fakturerer deg ikke, og du kan ikke strømme innhold mens abonnementet er satt på pause. Du kan fortsette å strømme innhold frem til abonnementet blir satt på pause på slutten av den nåværende faktureringsperioden.

Når du har kansellert, skal du få en e-post fra Google som bekrefter kanselleringen.

Hvis du har sportstillegget, blir tillegget kansellert når grunnabonnementet utløper, og du får refusjon for de gjenværende dagene på tillegget. Du kan fortsette å strømme til abonnementet utløper på slutten av faktureringsperioden.

Du kan reaktivere Max-abonnementet når som helst.

Hvis du vil ha mer hjelp, kan du gå til Googles Endre et Google Play-abonnement-artikkel.

Finner du ikke Max-abonnementet ditt?

Prøv følgende:

• Sørg for at du er logget på med samme Google-konto som du brukte da du kjøpte abonnementet.
  • Gå til Android-enheten der du startet Max-abonnementet, og se abonnementene dine ved å følge fremgangsmåten ovenfor.
  • Sjekk bestillingshistorikken din for Google Play. Hvis du vil vite mer, kan du gå til Googles Bestillingshistorikk-artikkel.
Hvordan endrer jeg betalingsmetoden min?

For å finne ut hvordan du endrer betalingsmetoden, gå til Googles Endre betalingsmetode-artikkel.

Hvordan ser jeg faktureringshistorikken min?

Hvis du vil finne ut hvordan du viser faktureringshistorikken din, kan du gå til Googles Bestillingshistorikk-artikkel.

Hvordan endrer jeg grunnabonnementet mitt?

Slik endrer du grunnabonnementet eller faktureringsperioden din:

Android-telefon eller -nettbrett
  1. I Max velger du profilen din. Får du ikke logget på?
  2. Velg Abonnement og deretter Endre grunnabonnement.
    (Kun Voksenprofiler kan administrere abonnementer.)
  3. Velg et abonnement og faktureringsperiode.
  4. Følg instruksjonene på skjermen for å endre abonnementet ditt via Google.

Når abonnementet ditt er oppdatert, skal du motta en e-post fra Google som bekrefter endringen.

For å finne ut hvordan du legger til eller fjerner sportstillegget, gå til Administrer sportstillegget.

Android TV
  1. I Max velger du Innstillinger-ikonet tannhjul (nederst til venstre) og deretter Abonnement. Får du ikke logget på?
  2. Velg Endre grunnabonnementet.
  3. Velg et abonnement og faktureringsperiode.
  4. Følg instruksjonene på skjermen for å endre abonnementet ditt via Google.

Når abonnementet ditt er oppdatert, skal du motta en e-post fra Google som bekrefter endringen.

For å finne ut hvordan du legger til eller fjerner sportstillegget, gå til Administrer sportstillegget.

Når trer abonnementsendringen min i kraft?

Ikrafttredelsesdatoen avhenger av endringen:

• Hvis du bytter til et abonnement med lavere pris, vil abonnementsendringen din skje på neste faktureringsdato.
  • Hvis du bytter til et abonnement til høyere pris, skjer abonnementsendringen umiddelbart. Google vil kreditere deg for den gjenværende tiden som gjenstår på abonnementet ditt og vil legge den til på det nye abonnementet. Din neste faktureringsdato settes til datoen for når du har brukt opp tiden som ble overført.
  • Hvis du kun endrer faktureringsperiode (månedlig eller årlig), skjer endringen på neste faktureringsdato.
Abonnementet mitt er satt på pause. Hva skal jeg gjøre?

Hvis du får meldingen «Abonnementet er satt på pause», kan det skyldes en betalingsfeil (eller du kan ha satt grunnabonnementet på pause).

• Betalingsfeil: Oppdater betalingsmetoden for å gjenoppta abonnementet. For å finne ut hvordan, gå til Googles Endre betalingsmetode-artikkel.
  • Abonnement satt på pause: For å finne ut hvordan du gjenopptar abonnementet som er satt på pause, gå til Googles Endre et Google Play-abonnement-artikkel.