Feilsøke Max-appen eller Max.com

Velg enheten du bruker:

Hvis Max ikke fungerer som forventet, kan du prøve følgende løsninger. Du må kanskje prøve mer enn én løsning for å løse problemet.

Oppdater programvaren

Oppdater Max

• Android: Åpne Play-butikken på Android-enheten din og søk etter Max. Hvis en app-oppdatering er tilgjengelig, velger du Oppdater.
  • iOS: Åpne App Store på iOS-enheten din og søk etter Max. Hvis en app-oppdatering er tilgjengelig, velger du Oppdater.
  • Amazon Fire-nettbrett: Åpne Amazon Appstore på Fire-nettbrettet ditt og søk etter Max. Hvis en app-oppdatering er tilgjengelig, velger du Oppdater.

Oppdater enhetsprogramvaren

• Android: Åpne Innstillinger, og velg deretter System og Systemoppdatering og Se etter oppdatering.
  • iOS: Åpne Innstillinger, og velg deretter Generelt og Programvareoppdatering.

Når det er oppdatert, kan du prøve å bruke Max igjen.

Test tilkoblingshastigheten

Slik tester du hastigheten på internett-tilkoblingen:

• Android: Last ned en app for hastighetstest på internett fra Google Play-butikken, og test tilkoblingshastigheten.
  • iOS: Last ned en app for hastighetstest på internett fra Apple App Store og test tilkoblingshastigheten.
  • Amazon Fire-nettbrett: Fra startskjermen på Fire-nettbrettet, sveiper du ned og velger deretter trådløsikonet. Trykk på nettverket du er koblet til, og kontroller signalstyrken og koblingshastigheten.

Du trenger en minimum nedlastingshastighet på 5 Mbps. Hvis videoer bufrer, går du til Max bufrer eller settes på pause.

Mobiltilkobling? Hvis du bruker en mobildatatilkobling, prøv å koble til et trådløst nettverk og prøv deretter å bruke Max igjen.

Logg ut og start enheten på nytt
  1. Logg ut av Max. For å gjøre dette, velg profilen din og deretter Logg ut.
  2. Hold nede av/på-knappen til du blir bedt om å slå av enheten (slå av enheten i stedet for å sette den i hvilemodus).
  3. Vent i 10 sekunder, og slå deretter enheten på igjen.
  4. Åpne Max, logg inn og prøv å bruke appen på nytt.
Android eller Amazon Fire: Tøm hurtigbufferen

Prøv å tømme Max-hurtigbufferen:

Android-telefon eller -nettbrett
  1. Åpne Innstillinger og søk etter Max.
  2. Velg Max fra søkeresultatene.
  3. Velg Lagring og hurtigbuffer eller Lagring (avhengig av Android OS-versjonen).
  4. Velg Tøm hurtigbuffer.
  5. Velg Tøm lagring eller Tøm data (hvis tilgjengelig).
  6. Åpne Max, logg inn, og prøv å bruke appen på nytt.
Amazon Fire-nettbrett
  1. Gå til Innstillinger og Apper og spill og Administrer alle apper.
  2. Velg Max fra listen over apper.
  3. Velg Tving stopp.
  4. Velg Tøm hurtigbuffer.
  5. Velg Tøm data.
  6. Åpne Max, logg inn, og prøv å bruke appen på nytt.
Slett og installer Max på nytt

Slett Max-appen fra telefonen eller nettbrettet, og installer den på nytt fra appbutikken. Åpne deretter Max, logg inn og prøv å bruke appen på nytt.

Hvis du har problemer med å strømme på max.com, kan du prøve å bruke en støttet nettleser. For den beste strømmeopplevelsen hos max.com anbefaler vi:

• Den nyeste versjonen av Google Chrome eller Firefox
  • Den nyeste versjonen av Microsoft Edge
  • Safari versjon 13 eller nyere

Hvis max.com ikke fungerer som forventet, velger du nettleseren du bruker:

Google Chrome

Du må kanskje prøve mer enn én løsning for å løse problemet.

Oppdater nettleseren
  1. I Google Chrome velger du menyikonet tre vertikale prikker (øverst til høyre).
  2. Velg Oppdater Google Chrome (hvis tilgjengelig) og deretter Start på nytt.
  3. Gå tilbake til max.com og prøv å se på noe.
Test tilkoblingshastigheten

For å gjøre dette, åpner du et nytt nettleservindu og søker etter «Internetthastighetstest». Kjør deretter en hastighetstest.

For å strømme HD-video, trenger du en minimum nedlastingshastighet på 5 Mbps. Hvis videoer bufrer, går du til Max bufrer eller settes på pause.

Prøv et inkognitovindu
  1. I Google Chrome velger du menyikonet tre vertikale prikker (øverst til høyre) og deretter Nytt inkognitovindu.
  2. Gå til max.com, logg inn, og prøv å se på noe.

Hvis du kan strømme i et inkognitovindu uten problemer, kan du prøve følgende:

Logg ut og start datamaskinen på nytt
  1. Velg profilen din på max.com, og velg deretter Logg ut.
  2. Start datamaskinen på nytt og åpne Google Chrome.
  3. Gå tilbake til max.com, logg inn, og prøv å se på noe.
Prøv en annen nettleser

Prøv å bruke en annen støttet nettleser (Firefox, Microsoft Edge eller Safari).

Hvis du ikke har problemer med å strømme med en annen nettleser, kan du sjekke nettleserkonfigurasjonen:

For mer hjelp, gå til Googles Feilsøk Chrome-krasj-artikkel .

Microsoft Edge

Du må kanskje prøve mer enn én løsning for å løse problemet.

Oppdater nettleseren
  1. I Microsoft Edge velger du menyikonet (øverst til høyre, tre horisontale prikker) og Innstillinger og Om Microsoft Edge.
  2. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, velger du Oppdater.
  3. Gå tilbake til max.com og prøv å se på noe.
Test tilkoblingshastigheten

For å gjøre dette, åpner du et nytt nettleservindu og søker etter «Internetthastighetstest». Kjør deretter en hastighetstest.

For å strømme HD-video, trenger du en minimum nedlastingshastighet på 5 Mbps. Hvis videoer bufrer, går du til Max bufrer eller settes på pause.

Prøv et InPrivate-vindu
  1. I Microsoft Edge velger du menyikonet (øverst til høyre, tre vannrette prikker) og velger deretter Nytt InPrivate-vindu.
  2. Gå til max.com, logg inn, og prøv å se på noe.
Logg ut og start datamaskinen på nytt
  1. Velg profilen din på max.com, og velg deretter Logg ut.
  2. Start datamaskinen på nytt og åpne Microsoft Edge.
  3. Gå tilbake til max.com, logg inn, og prøv å se på noe.
Prøv en annen nettleser

Prøv å bruke en annen støttet nettleser (Chrome, Firefox eller Safari).

Hvis du ikke har problemer med å strømme med en annen nettleser, kan du sjekke nettleserkonfigurasjonen:

• Sørg for at tredjeparts informasjonskapsler er aktivert
  • Deaktiver programvare for annonseblokkering
  • Deaktivere nettleserutvidelser
  • Tøm hurtigbuffer og informasjonskapsler (neste løsning)
Tøm hurtigbuffer og informasjonskapsler
  1. I Microsoft Edge velger du menyikonet (øverst til høyre, tre vannrette prikker) og velger deretter Historikk.
  2. Til venstre velger du Slett nettleserdata (papirkurvikon).
  3. Fra nedtrekksmenyen Tidsområde velger du Alle tider.
  4. Velg Informasjonskapsler og andre nettstedsdata og Bufrede bilder og filer, og velg deretter Fjern nå.

Hvis du vil ha mer hjelp, kan du gå til Microsoft Edge fungerer ikke.

Firefox

Du må kanskje prøve mer enn én løsning for å løse problemet.

Oppdater nettleseren
  1. I Firefox velger du menyikonet 3 horisontale linjer (øverst til høyre) og velger Innstillinger.
  2. Skriv inn oppdatere i søkefeltet.
  3. Velg Se etter oppdateringer.
  4. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, laster du den ned.
  5. Gå tilbake til max.com og prøv å se på noe.
Test tilkoblingshastigheten

For å gjøre dette, åpner du et nytt nettleservindu og søker etter «Internetthastighetstest». Kjør deretter en hastighetstest.

For å strømme HD-video, trenger du en minimum nedlastingshastighet på 5 Mbps. Hvis videoer bufrer, går du til Max bufrer eller settes på pause.

Prøv et privat vindu
  1. I Firefox velger du menyikonet 3 horisontale linjer (øverst til høyre) og velg deretter Nytt privat vindu.
  2. Gå til max.com, logg inn, og prøv å se på noe.

Hvis du kan strømme i et privat vindu uten problemer, kan du prøve følgende:

Logg ut og start datamaskinen på nytt
  1. Velg profilen din på max.com, og velg deretter Logg ut.
  2. Start datamaskinen på nytt og åpne Firefox.
  3. Gå tilbake til max.com, logg inn, og prøv å se på noe.
Prøv en annen nettleser

Prøv å bruke en annen støttet nettleser (Chrome, Microsoft Edge eller Safari).

Hvis du ikke har problemer med å strømme med en annen nettleser, kan du sjekke nettleserkonfigurasjonen:

For mer hjelp, gå til Mozillas Feilsøk Firefox-artikkel.

Safari

Du må kanskje prøve mer enn én løsning for å løse problemet.

Oppdater nettleseren

For å holde Safari oppdatert må du sørge for at Mac-en kjører den nyeste versjonen av macOS. Safari oppdateres når du oppdaterer Mac-en. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Apples Oppdater macOS på Mac-artikkel.

Test tilkoblingshastigheten

For å gjøre dette, åpner du et nytt nettleservindu og søker etter «Internetthastighetstest». Kjør deretter en hastighetstest.

For å strømme HD-video, trenger du en minimum nedlastingshastighet på 5 Mbps. Hvis videoer bufrer, går du til Max bufrer eller settes på pause.

Prøv et privat vindu
  1. I Safari går du til Fil-menyen og velger Nytt privat vindu.
  2. Gå til max.com, logg inn, og prøv å se på noe.

Hvis du kan strømme i et privat vindu uten problemer, kan du prøve følgende:

Logg ut og start datamaskinen på nytt
  1. På max.com velger du profilen din og deretter Logg av.
  2. Start datamaskinen på nytt og åpne Safari.
  3. Gå tilbake til max.com, logg inn, og prøv å se på noe.
Prøv en annen nettleser

Prøv å bruke en annen støttet nettleser (Chrome, Firefox eller Microsoft Edge).

Hvis du ikke har problemer med å strømme med en annen nettleser, kan du sjekke nettleserkonfigurasjonen:

For mer hjelp, gå til Apples Safari fungerer ikke som forventet-artikkel.

Skjermoppløsning

Den høyeste oppløsningen som støttes ved max.com er 1080p. Hvis skjermoppløsningen er større enn 1080p, kan det hende at videoer ikke spilles av i fullskjerm eller kuttes av. Du kan løse dette problemet ved å prøve å endre skjermoppløsningen.

Hvis Max ikke fungerer som forventet, velger du enheten du bruker:

AirPlay

Hvis du vil ha hjelp med AirPlay, kan du gå til AirPlay Max til TV-en.

Trenger du fortsatt hjelp? Legg merke til feilmeldingen eller -koden på skjermen (hvis aktuelt) og inkluder den når du tar kontakt med oss.

Amazon Fire TV

Du må kanskje prøve flere enn én av disse løsningene for å fikse problemet.

Se etter oppdateringer

Først må du sørge for at Max-appen og Fire TV er oppdatert.

• Max-appen: På Amazon Fire TV-en markerer du Max-flisen og trykker deretter på menyknappen på fjernkontrollen (knapp med tre linjer). I nedre høyre hjørne velger du Mer informasjon og Oppdater.
  • Amazon Fire TV: På Amazon Fire TV går du til Innstillinger og Min Fire TV og Om og Se etter systemoppdatering.

Åpne deretter Max og prøv å bruke appen igjen.

Sjekk internettforbindelsen din

Hvis videoer bufrer eller har dårlig kvalitet, kan en treg eller ustabil nettverkstilkobling være årsaken. Slik kontrollerer du tilkoblingen:

1. Gå til Innstillinger og Nettverk på Amazon Fire TV.
  2. Trykk på Play-knappen på fjernkontrollen for å sjekke tilkoblingen.

Du kan også laste ned en app for testing av internetthastighet fra Amazon Appstore og teste tilkoblingshastigheten. For å strømme HD-video trenger du en minimum nedlastingshastighet på 5 Mbps. (50+ Mbps anbefales for 4K-video). Hvis du vil ha mer hjelp, kan du gå til Max bufrer eller settes på pause.

Logg ut og start enheten på nytt
  1. I Max velger du Innstillinger-ikonet tannhjul (nederst til venstre) og deretter Logg ut.
  2. På startskjermen på Amazon Fire TV velger du Innstillinger og Min Fire TV og Start på nytt.
  3. Åpne Max, logg inn, og prøv å bruke appen på nytt.
Tøm apphurtigbuffer og -data
  1. På Amazon Fire TV går du til Innstillinger og Applikasjoner og Administrer installerte applikasjoner.
  2. Velg Max fra listen over apper.
  3. Velg Tving stopp.
  4. Velg Tøm hurtigbuffer.
  5. Velg Tøm data.
  6. Åpne Max, logg inn, og prøv å bruke appen på nytt.
Avinstaller og installer Max på nytt
  1. På Amazon Fire TV går du til Innstillinger og Applikasjoner og Administrer installerte applikasjoner.
  2. Velg Max fra listen over apper og deretter Avinstaller.
  3. Installer Max-appen på nytt fra Amazon Appstore.
  4. Åpne Max, logg inn, og prøv å bruke appen på nytt.

For mer hjelp, gå til Fire TV-støtte.

Trenger du fortsatt hjelp? Legg merke til feilmeldingen eller -koden på skjermen (hvis aktuelt) og inkluder den når du tar kontakt med oss.

Android TV

Du må kanskje prøve flere enn én av disse løsningene for å fikse problemet.

Se etter oppdateringer

Først må du sørge for at Max-appen og Android TV er oppdatert:

• Max-appen: Marker Max-appen på Android TV, trykk og hold inne Velg-knappen, og velg Vis detaljer og Oppdater.
  • Android TV: På Android TV går du til Innstillinger og System og Om og Systemoppdatering og Se etter oppdatering.

Åpne deretter Max og prøv å bruke appen igjen.

Test tilkoblingshastigheten

Hvis videoer bufrer eller har dårlig kvalitet, kan en treg eller inkonsekvent nettverkstilkobling være årsaken.

Last ned en app for test av internetthastighet fra Google Play-butikken og test tilkoblingshastigheten (eller test nedlastingshastigheten på en datamaskin som er koblet til samme nettverk som Android TV. For å gjøre dette, åpner du en nettleser og søker etter «Internetthastighetstest»).

For å strømme HD-video trenger du en minimum nedlastingshastighet på 5 Mbps (50+ Mbps anbefales for 4K-video). Hvis du vil ha mer hjelp, kan du gå til Max bufrer eller settes på pause.

Logg ut og start enheten på nytt
  1. I Max velger du Innstillinger-ikonet tannhjul (nederst til venstre) og deretter Logg ut.
  2. På Android TV går du til Innstillinger og Om og Start på nytt og Start på nytt.
  3. Åpne Max, logg inn, og prøv å bruke appen på nytt.
Tøm apphurtigbuffer og -data
  1. På Android TV går du til Innstillinger og Apper.
  2. Velg Max fra listen over apper.
  3. Velg Tøm hurtigbuffer.
  4. Velg Tøm data.
  5. Åpne Max, logg inn, og prøv å bruke appen på nytt.
Avinstaller og installer Max på nytt
  1. På Android TV går du til Innstillinger og Apper og velger Max.
  2. Velg Avinstaller.
  3. Gå til Apper og finn Max.
  4. Velg Max og deretter Installer.
  5. Åpne Max, logg inn, og prøv å bruke appen på nytt.

Hvis du vil ha mer hjelp med Android TV, kan du gå til Android TV-hjelp.

Trenger du fortsatt hjelp? Legg merke til feilmeldingen eller -koden på skjermen (hvis aktuelt) og inkluder den når du tar kontakt med oss.

Apple TV

Du må kanskje prøve flere enn én av disse løsningene for å fikse problemet.

Se etter oppdateringer

Først må du sørge for at Max-appen og Apple TV er oppdatert.

• Max-appen: Gå til App Store og søk etter Max. Hvis det er en app-oppdatering tilgjengelig, velger du Oppdater.
  • Apple TV: På Apple TV navigerer du til Innstillinger og System og Programvareoppdateringer og Oppdateringsprogramvare.

Åpne deretter Max og prøv å bruke appen igjen.

Test tilkoblingshastigheten

Hvis videoer bufrer eller har dårlig kvalitet, kan en treg eller ustabil nettverkstilkobling være årsaken.

Last ned en app for test av internetthastighet fra Apple App Store og test tilkoblingshastigheten (eller test nedlastingshastigheten på en datamaskin som er koblet til samme nettverk som Apple TV. For å gjøre dette, åpner du en nettleser og søker etter «Internetthastighetstest»).

For å strømme HD-video trenger du en minimum nedlastingshastighet på 5 Mbps (50+ Mbps anbefales for 4K-video). Hvis du vil ha mer hjelp, kan du gå til Max bufrer eller settes på pause.

Logg ut og start Apple TV på nytt
  1. I Max velger du Innstillinger-ikonet tannhjul (nederst til venstre) og deretter Logg ut.
  2. Start Apple TV på nytt ved å navigere til Innstillinger og System og Start på nytt.
  3. Åpne Max, logg inn, og prøv å bruke appen på nytt.
Slett og installer Max på nytt
  1. Fra startskjermen markerer du Max-appen.
  2. Trykk og hold berøringsoverflaten i to sekunder, og trykk deretter på Spill av/sett på pause-knappen.
  3. Velg Slett.
  4. Åpne App Store på Apple TV.
  5. Finn Max-appen, og velg Installer.
  6. Åpne Max, logg inn, og prøv å bruke appen på nytt.