Max-lydproblemer

Lyd for serier og filmer på Max er tilgjengelig i stereo, 5.1-surroundlyd eller Dolby Atmos, avhengig av abonnementet ditt. Max spiller automatisk av lyd av høyeste kvalitet som er tilgjengelig for enheten og abonnementet.

For å endre lydspråket, gå til Undertekster, teksting og lyd.

Spørsmål og svar om Dolby

Hva trenger jeg for å strømme Dolby Atmos?

Du kan se utvalgte titler med Dolby Atmos-lyd på støttede enheter med Premium-abonnementet. For å finne ut om en tittel er tilgjengelig i Dolby Atmos, velger du tittelen i Max og ser etter Dolby Atmos på beskrivelsesskjermen.

Støttede Dolby Atmos-enheter

Alle enheter må støtte HDMI 2.0 og HDCP 2.2 (TV-en, strømmeenheten, lyd-/videomottakeren, kabler, adaptere og andre tilkoblede enheter).

Hvilke enheter støtter Dolby Digital Plus?

Dolby Digital Plus-lyd er tilgjengelig på følgende enheter:

• Amazon Fire TV
  • Android TV
  • Apple TV
  • Google Chromecast Ultra
  • LG Smart TV
  • Samsung TV (modeller som støtter Dolby Digital Plus)
  • Xbox-konsoll

Feilsøking

Før du begynner, kan du prøve å spille av en annen serie eller film. Hvis lydproblemet er begrenset til en bestemt serie eller film, kan du ta kontakt med oss og gi oss beskjed.

Hvis du fortsatt har lydproblemer, velger du enheten din nedenfor:

Telefon eller nettbrett

Her er noen ting du kan prøve:

• Skru opp volumet med volum opp-knappen på telefonen eller nettbrettet.
  • Koble til hodetelefoner for å sjekke om det er lyd.
  • Prøv å slå av Bluetooth på enheten for å sikre at enheten ikke sender lyd til Bluetooth-tilbehør (i Innstillinger på Android- eller iOS-enheten).
  • Forsikre deg om at alternativet Ikke forstyrr på enheten ikke er slått på.
  • Prøv å starte telefonen eller nettbrettet på nytt.
Datamaskin

Her er noen ting du kan prøve:

• Kontroller volumkontrollen i Max på datamaskinen for å sikre at volumet ikke er dempet eller satt lavt.
  • Hvis du bruker eksterne høyttalere, sjekk høyttalerkablene og volumkontrollen.
  • Sjekk datamaskinens lydutgangsenhet.
  • Oppdater nettleseren til den nyeste versjonen. For å finne ut hvordan du gjør dette, gå til Feilsøk Max.
  • Prøv en annen støttet enhet.
Amazon Fire TV

Prøv å bytte lydinnstillingen på enheten til stereolyd. For å gjøre dette, går du til Innstillinger og Skjerm og lyder og Lyd og Dolby Digital-utgang på Amazon Fire TV, og velger deretter Dolby Digital Plus AV.

Flere ting du kan prøve:

• Oppdater Max-appen. For å gjøre dette, åpne appbutikken på enheten din og søk etter Max. Hvis en appoppdatering er tilgjengelig, velger du oppdater eller last ned. Hvis du vil ha mer hjelp, finner du enheten din på siden Feilsøk Max.
  • Start enheten på nytt. Koble fra strømmeenheten (f.eks. Apple TV), vent litt, og koble den til igjen.
  • Koble fra og koble til igjen begge ender av HDMI-kabelen.
  • Prøv å bytte om endene på HDMI-kabelen/den optiske kabelen, eller prøv å bruke en annen kabel.
  • Prøv å bruke en annen HDMI-port på TV-en eller mottakeren.
  • Sørg for at TV-skjermen og lydsystemet også støtter Dolby Atmos-lyd.

Merk For Dolby Atmos-lyd må alle enheter støtte HDMI 2.0 og HDCP 2.2 (TV-en, strømmeenheten, lyd-/videomottakeren, kabler, adaptere og andre tilkoblede enheter).

Apple TV

Som standard bruker Apple TV det beste lydformatet som er tilgjengelig. Hvis surroundlyd ikke fungerer, kan du prøve å endre lydformatet til Dolby Digital 5.1. For å gjøre dette, går du til Innstillinger og Video og lyd og Lydformat på Apple TV og slår på Endre format. Her kan du velge Dolby Digital 5.1 (i stedet for Bruk beste tilgjengelig).

Hvis det ikke hjelper å endre lydformatet til Dolby Digital 5.1, prøv å endre lydformatet til Stereo. Hvis du vil ha mer informasjon om lydinnstillinger, gå til Apples Spill av lyd i Dolby Atmos eller surroundlyd-artikkel.

Flere ting du kan prøve:

• Oppdater Max-appen. For å gjøre dette, åpner du appbutikken på enheten din og søker etter Max. Hvis en appoppdatering er tilgjengelig, velger du oppdater eller last ned. Hvis du vil ha mer hjelp, finner du enheten på siden Feilsøk Max.
  • Start enheten på nytt. Koble fra strømmeenheten (f.eks. Apple TV), vent litt, og koble den til igjen.
  • Koble fra og koble til igjen begge ender av HDMI-kabelen.
  • Prøv å bytte om endene på HDMI-kabelen / den optiske kabelen, eller prøv å bruke en annen kabel.
  • Prøv å bruke en annen HDMI-port på TV-en eller mottakeren.
  • Sørg for at TV-skjermen og lydsystemet også støtter Dolby Atmos-lyd.

Merk For Dolby Atmos-lyd må alle enheter støtte HDMI 2.0 og HDCP 2.2 (TV-en, strømmeenheten, lyd-/videomottakeren, kabler, adaptere og andre tilkoblede enheter).

Xbox (i utvalgte land)

Gå til Innstillinger og Skjerm og lyd, bla deretter til høyre og velg HDMI-lyd. Sett HDMI-lyd til 5.1 ukomprimert, velg deretter Bitstream-format og sett den til Dolby Digital.

Flere ting du kan prøve:

• Oppdater Max-appen. For å gjøre dette, åpner du appbutikken på enheten din og søker etter Max. Hvis en appoppdatering er tilgjengelig, velger du oppdater eller last ned. Hvis du vil ha mer hjelp, finner du enheten på siden Feilsøk Max.
  • Start enheten på nytt. Koble fra strømmeenheten (f.eks. Apple TV), vent litt, og koble den til igjen.
  • Koble fra og koble til igjen begge ender av HDMI-kabelen.
  • Prøv å bytte om endene på HDMI-kabelen/den optiske kabelen, eller prøv å bruke en annen kabel.
  • Prøv å bruke en annen HDMI-port på TV-en eller mottakeren.
  • Sørg for at TV-skjermen og lydsystemet også støtter Dolby Atmos-lyd.

Merk For Dolby Atmos-lyd må alle enheter støtte HDMI 2.0 og HDCP 2.2 (TV-en, strømmeenheten, lyd-/videomottakeren, kabler, adaptere og andre tilkoblede enheter).

Andre TV-enheter

Her er noen ting du kan prøve:

• Prøv å bytte lyden på enheten til stereolyd.
  • Oppdater Max-appen. For å gjøre dette, åpner du appbutikken på enheten din og søker etter Max. Hvis en appoppdatering er tilgjengelig, velger du oppdater eller last ned. Hvis du vil ha mer hjelp, finner du enheten på siden Feilsøk Max.
  • Start enheten på nytt. Koble fra strømmeenheten (f.eks. Apple TV), vent litt, og koble den til igjen.
  • Koble fra og koble til igjen begge ender av HDMI-kabelen.
  • Prøv å bytte om endene på HDMI-kabelen/den optiske kabelen, eller prøv å bruke en annen kabel.
  • Prøv å bruke en annen HDMI-port på TV-en eller mottakeren.
  • Sørg for at TV-skjermen og lydsystemet også støtter Dolby Atmos-lyd.

Merk For Dolby Atmos-lyd må alle enheter støtte HDMI 2.0 og HDCP 2.2 (TV-en, strømmeenheten, lyd-/videomottakeren, kabler, adaptere og andre tilkoblede enheter).

HDMI-feil?
Hvis du får en HDCP-feil, kan du prøve å omgå mottakeren eller stereoutstyret ved å koble strømmeenheten direkte til TV-en. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til Strømme med en HDMI-kabel.