Strøm Max med en HDMI-kabel

Max-appen er den enkleste måten for å strømme Max på TV-en din. Her er noen andre måter å strømme på TV:

Finnes det en Max-app? For å finne ut om det er noen Max-app tilgjengelig, gå til Støttede enheter (eller sjekk appbutikken på TV-enheten).

Strøm med en HDMI-kabel

Du kan bruke en HDMI-kabel til å koble datamaskinen, telefonen eller nettbrettet til TV-en.

Dette trenger du

Slik strømmer du på TV-en

1. Koble en HDMI-kabel til telefonen, nettbrettet eller datamaskinen (en adapter kan være nødvendig for telefonen eller nettbrettet).
  2. Koble den andre enden av HDMI-kabelen til TV-en.
  3. Åpne Max på telefonen, nettbrettet eller datamaskinen og begynn å se på noe.

Feilsøking

Max vises ikke på TV

Her er noen ting du kan prøve:

• Koble fra begge ender av HDMI-kabelen og koble det til på nytt. Hvis du bruker en adapter, sørg for at den er ordentlig koblet til HDMI-kabelen.
  • Prøv å bruke en annen HDMI-kabel.
  • Prøv å snu endene på HDMI-kabelen.
  • Prøv å bruke en annen HDMI-port på TV-en.
  • Kontroller at TV-en er satt til riktig HDMI-kilde.
Ingen lyd

Her er noen ting du kan prøve:

• Prøv å endre lydkilden på TV-en eller lydmottakeren.
  • Prøv å bruke en annen HDMI-port på TV-en eller mottakeren.
  • Prøv å bruke en annen HDMI-kabel.

For mer hjelp, gå til Max-lydproblemer.

«Det er et problem med enhetens oppsett»-feil.

Oppsettet ditt (enheter, kabler, adaptere og programvaredrivere) må være HDCP 2.1+-kompatibelt for å kunne strømme Max. Hvis oppsettet ditt ikke er HDCP 2.1+-kompatibelt, får du en feilmelding når du prøver å strømme noe.

Velg enheten du bruker:

TV, telefon eller nettbrett

Her er noen ting du kan prøve:

• Hvis du bruker en strømmespiller (f.eks. Apple TV), koble fra enheten, vent et minutt og koble den til igjen. Deretter åpner du Max og prøver å se på noe igjen.
  • Koble fra begge ender av HDMI-kabelen, og koble til igjen.
  • Prøv å bruke en annen HDMI-kabel.
  • Prøv å snu endene på HDMI-kabelen.
  • Prøv å bruke en annen HDMI-port på TV-en.
  • Omgå mottakeren eller stereoutstyret og koble strømmeenheten direkte til TV-en.

Hvis du fortsatt får feilmeldingen, må du kontrollere at alle komponentene i enhetsoppsettet (inkludert set-top-bokser, kabler, adaptere, TV eller skjerm og lydutstyr) er HDCP 2.1+-kompatible (du trenger HDCP 2.2 for å spille av titler i 4K UHD).

For hjelp med enheten din, sjekk dokumentasjonen for enheten din eller kontakt kundestøtte.

Datamaskin

Her er noen ting du kan prøve:

• Sjekk om det er en oppdatering tilgjengelig for nettleseren din. For å finne ut hvordan du gjør dette, søk på Internett etter oppdatering + nettlesernavn (dvs. «oppdatering Chrome»). For mer informasjon, gå til Feilsøk Max.com
  • Deaktiver nettleser-plugins og -tillegg. Lukk og åpne nettleseren på nytt før du prøver å spille av video igjen.
  • Hvis datamaskinen din har flere skjermer, prøv å strømme Max på hovedskjermen.
  • Prøv å bruke en annen nettleser (Chrome, Firefox, Microsoft Edge eller Safari).

Hvis du fortsatt får feilmeldingen, må du kontrollere at adaptere, grafikkort, programvare, drivere, videokabler og skjermer alle er HDCP 2.1+-kompatible.