Installer Max på støttede enheter

Du kan strømme Max på telefoner, nettbrett, datamaskiner, TV-er, strømmeavspillere, TV-mottakere og spillkonsoller.

For å begynne å strømme i dag, installerer du Max-appen eller går til max.com på datamaskinen din.

Velg en enhetstype:

Velg en støttet enhet for å se de relevante installasjons- og oppdateringstrinnene:

Amazon Fire-nettbrett
  • Amazon Fire-nettbrett (4. generasjon eller nyere)

Installer: Velg Apper på Amazon Fire-nettbrettet, og søk etter Max. Velg Max og deretter nedlastingsalternativet.

Oppdater: Velg Apper på Amazon Fire-nettbrettet, og søk etter Max. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, velger du Oppdater.

Android-telefon eller -nettbrett
  • De fleste Android-telefoner og -nettbrett (med Android OS 5.1 eller nyere)

Installer: Åpne Play-butikken på Android-telefonen eller -nettbrettet og søk etter Max. Velg Max og deretter nedlastingsalternativet.

Installering av Max fra et annet sted enn den offisielle appbutikken Google Play støttes ikke.

Oppdater: Åpne Play-butikken på Android-telefonen eller -nettbrettet og søk etter Max. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, velger du Oppdater.

Max-mobilappen støttes foreløpig ikke på Google Chromebook. For å strømme på Google Chromebook går du til max.com med Chrome-nettleseren.

Get it on Google Play
Apple iPhone, iPad eller iPod Touch
  • Apple iPhone, iPad og iPod Touch (som kjører iOS 14 eller nyere)

Installer: Åpne App Store på Apple-enheten din og søk etter Max. Velg Max og deretter nedlastingsalternativet.

Oppdater: Åpne App Store på Apple-enheten din og søk etter Max. Hvis en appoppdatering er tilgjengelig, velger du Oppdater.

Download on the App Store

Abonner eller logg inn

Når du har installert Max-appen, gjør du ett av følgende alternativer:

Trenger du hjelp med å logge inn? Gå til Kan ikke logge inn.

Max støtter følgende datamaskiner:

• Datamaskin som kjører Windows 7 eller nyere
  • Mac som kjører macOS X 10.10 (Yosemite) eller nyere
  • Google Chromebooks med Chrome-nettleserversjon 95 eller nyere

Du kan strømme Max på datamaskinen din på max.com. Du får best opplevelse ved å bruke en av følgende støttede nettlesere:

• Den nyeste versjonen av Chrome eller Firefox
  • Den nyeste versjonen av Microsoft Edge for Windows
  • Safari versjon 13 eller nyere

Abonner eller logg inn

Gjør ett av følgende alternativer på max.com:

Trenger du hjelp med å logge inn? Gå til Kan ikke logge inn.

Velg en støttet enhet for å se de relevante installasjons- og oppdateringstrinnene:

Amazon Fire TV
  • Amazon Fire TV-enheter som kjører Fire OS 5 eller nyere
    Dette inkluderer Amazon Fire TV Stick, Echo Show 15 og Smart TV-er med Fire TV innebygd.

Installer: På Amazon Fire TV velger du Finn og søker etter Max. Velg Max og deretter nedlastingsalternativet.

Oppdater: På Amazon Fire TV markerer du Max-flisen og trykker deretter på menyknappen på fjernkontrollen (knapp med tre linjer). I nedre høyre hjørne velger du Mer informasjon > Oppdater.

Android TV
  • Android TV-enheter som kjører Android TV OS 5.1 eller nyere
    Dette inkluderer smart-TV-er med Android TV innebygd (f.eks. de fleste Sony Android TV-er, 2015-modeller og nyere) og Chromecast med Google TV.

Installer: Åpne Play-butikken på Android TV og søk etter Max. Velg Max, og velg deretter Installer.

Max-appen støttes på Google Play- og Dolby-sertifiserte enheter installert fra den offisielle Google Play-appbutikken. Installering av Max fra et annet sted enn den offisielle Google Play-appbutikken støttes ikke.

Oppdater: Marker Max-appen på Android TV-en og trykk og hold inne Velg-knappen. Velg Vis detaljer > Oppdater.

Apple TV
  • Apple TV 4K eller Apple TV HD som kjører tvOS 14 eller nyere

Hvis du har en Apple TV (2. eller 3. generasjon), kan du gå til Annen TV-enhet. Er du ikke sikker på hvilken modell du har? Gå til Apple TV-modeller.

Installer: Åpne App Store på Apple TV-en og søk etter Max. Velg Max og deretter nedlastingsalternativet.

Oppdater: Gå til App Store og søk etter Max. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, velger du Oppdater.

LG Smart TV (i utvalgte land)
  • LG Smart TV som kjører webOS 3.5 eller nyere

Installere: Åpne LG Content Store på din LG TV og søk etter Max. Velg Max og deretter Installer.

Oppdater: På LG TV velger du LG Content Store > Apper > Mine apper. Velg deretter Max > Oppdater.

Hvis du ikke finner Max i LG-innholdsbutikken, kan det hende at LG TV-en din ikke støttes.

Finner du ingen Max-app? Hvis Max-appen ikke er tilgjengelig for TV-en, går du til Støttes ikke TV-enheten?

PlayStation (i utvalgte land)
  • PlayStation 4 og PlayStation 5

Installer:

1. Gjør ett av følgende alternativer på PlayStation:
    • PlayStation 4: Gå til PlayStation Store og søk etter Max.
    • PlayStation 5: Gå til Media og Alle apper og søk etter Max.
  2. Velg Max og deretter Last ned.

Oppdater: På PlayStation markerer du Max og trykker på Alternativer-knappen på kontrolleren. Velg deretter Se etter oppdatering.

Samsung TV
  • Samsung TV (2016-modeller og nyere)

Installer: Logg først på Samsung-kontoen din på TV-en. Velg deretter Apper på Samsung TV, og søk etter Max. Velg Max og deretter Installer.

Hvis du ikke får installert Max-appen, kan det hende at Samsung TV-en har lite lagringsplass. Prøv å slette en app før du installerer Max-appen.

Oppdater: Trykk på Hjem-knappen på fjernkontrollen, og velg deretter Apper og Innstillinger-ikonet tannhjul og Oppdateringer.

Finner du ingen Max-app? Hvis Max-appen ikke ligger i Samsung App Store, går du til Støttes ikke TV-enheten?

Vodafone TV (i utvalgte land)

Max-appen er tilgjengelig på følgende Vodafone TV-enheter:

• Vodafone TV 1. gen., 2. gen. og 3. gen. (Tsjekkia, Ungarn, Portugal og Romania)
  • Vodafone TV 1. gen., 3. gen. og TiVo (kun Spania)
  • VF TV Play (kun Portugal)

Installer: Trykk på Hjem- eller menyknappen på Vodafone TV-fjernkontrollen, og gå deretter til Apper. Her velger du Max.

Finner du ingen Max-app? Hvis Max-appen ikke er tilgjengelig for TV-en, går du til Støttes ikke TV-enheten?

Xbox (i utvalgte land)
  • Xbox One og Xbox-serien X|S

Installer: Gå til butikken på Xbox-konsollen, og søk etter Max. Velg Max og deretter Installer.

Oppdater: Gå til Mine spill og apper på Xbox, marker Max og trykk på menyknappen på kontrolleren. Velg Administrer app og velg deretter Oppdateringer.

Hvis du vil se en liste over støttede 4K-, HDR10- og Dolby Vision-enheter, kan du gå til Se i 4K UHD.

Støttes ikke TV-enheten?

Hvis Max-appen ikke er tilgjengelig på TV-enheten, kan du strømme på TV-en på følgende måte:

Du kan også koble til en støttet strømmeavspiller (f.eks. Apple TV) for å strømme Max på TV-en.

Abonner eller logg inn

Når du har installert Max-appen, gjør du ett av følgende alternativer: