Maxin asentaminen tuetuille laitteille

Voit katsoa Maxia puhelimella, tabletilla, tietokoneella, televisiolla, mediasoittimella, digisovittimella ja pelikonsolilla.

Jos haluat aloittaa katselun heti, asenna Max-sovellus tai siirry tietokoneella osoitteeseen max.com.

Valitse laitteen tyyppi:

Valitse tuettu laite asentamista ja päivittämistä varten:

Amazon Fire -tabletti
  • Amazon Fire -tabletit (4. sukupolvi tai uudempi)

Asentaminen: Valitse Amazon Fire -tabletissa Apps ja etsi Max. Lataa sovellus valitsemalla Max.

Päivittäminen: Valitse Amazon Fire -tabletissa Apps ja etsi Max. Jos päivitys on saatavilla, valitse Update.

Android-puhelin tai -tabletti
  • Useimmat Android-puhelimet ja -tabletit (joissa on Android OS 5.1 tai uudempi).

Asentaminen: Avaa Android-puhelimessa tai -tabletissa Play Kauppa ja etsi Max. Lataa sovellus valitsemalla Max.

Maxin asentamista muualta kuin virallisesta Google Play -sovelluskaupasta ei tueta.

Päivittäminen: Avaa Android-puhelimella tai -tabletilla Play Kauppa ja etsi Max. Jos päivitys on saatavilla, valitse Päivitä.

Max-mobiilisovellusta ei tällä hetkellä tueta Google Chromebookeissa. Voit katsoa sisältöä Google Chromebook -laitteilla osoitteessa max.com Chrome-selaimella.

Get it on Google Play
Apple iPhone, iPad tai iPod Touch
  • Apple iPhone, iPad ja iPod Touch (iOS 14 tai uudempi)

Asentaminen: Avaa App Store Apple-laitteella ja etsi Max. Lataa sovellus valitsemalla Max.

Päivittäminen: Avaa App Store Apple-laitteella ja etsi Max. Jos sovellukselle on saatavilla päivitys, valitse Päivitä.

Download on the App Store

Tilaaminen tai sisäänkirjautuminen

Kun olet asentanut Max-sovelluksen, tee näin:

• Uusi tilaaja? Avaa Max ja valitse Tilaa nyt.
  • Onko sinulla Max- tai HBO Max- tili? Avaa Max ja valitse Kirjaudu sisään (jos tilauksesi on päättynyt, sinua pyydetään uusimaan se).

Tarvitsetko apua kirjautumisessa? Siirry kohtaan Sisäänkirjautuminen ei onnistu.

Maxia voi käyttää näillä tietokoneilla:

• PC, jossa on Windows 7 tai uudempi
  • Mac, jossa on macOS X 10.10 (Yosemite) tai uudempi
  • Google Chromebookit, joissa on Chrome-selainversio 95 tai uudempi

Voit katsoa Maxia tietokoneella osoitteessa max.com. Parhaan kokemuksen saat näillä selaimilla:

• Chromen tai Firefoxin uusin versio
  • Microsoft Edgen (Windows) uusin versio
  • Safarin versio 13 tai uudempi

Tilaaminen tai sisäänkirjautuminen

Tee näin osoitteessa max.com:

Tarvitsetko apua kirjautumisessa? Siirry kohtaan Sisäänkirjautuminen ei onnistu.

Valitse tuettu laite asentamista ja päivittämistä varten:

Amazon Fire TV
  • Amazon Fire TV -laitteet, joissa on Fire OS 5 tai uudempi
    Tähän kuuluu Amazon Fire TV Stick, Echo Show 15 ja älytelevisiot, joissa on sisäänrakennettu Fire TV.

Asentaminen: Valitse Amazon Fire TV:ssä Find ja etsi Max. Lataa sovellus valitsemalla Max.

Päivittäminen: Korosta Amazon Fire TV:ssä Max-ruutu ja paina sitten kaukosäätimen valikkopainiketta (painike, jossa on kolme viivaa). Valitse oikeasta alakulmasta More Info > Update.

Android TV
  • Android TV:t, joissa on Android TV OS 5.1 tai uudempi
    Tähän kuuluu älytelevisiot, joissa on sisäänrakennettu Android TV (esim. useimmat Sonyn Android-TV:t, vuoden 2015 mallit ja uudemmat) ja Chromecast, joissa on Google TV.

Asentaminen: Avaa Android TV:ssä Play Kauppa ja etsi Max. Valitse Max ja sitten Asenna.

Max-sovellusta tuetaan Google Play- ja Dolby-sertifioiduissa laitteissa, jotka on asennettu virallisesta Google Play -sovelluskaupasta. Maxin asentamista muualta kuin virallisesta Google Play -sovelluskaupasta ei tueta.

Päivittäminen: Korosta Android TV:ssä Max-sovellus, pidä valintapainiketta painettuna ja valitse Näytä tiedot > Päivitä.

Apple TV
  • Apple TV 4K tai Apple TV HD, jossa on tvOS 14 tai uudempi

Jos käytössäsi on 2. tai 3. sukupolven Apple TV, siirry kohtaan Muu televisio. Jos taas et ole varma television mallista, tutustu artikkeliin Apple TV -mallit.

Asentaminen: Avaa Apple TV:ssä App Store -sovellus ja etsi Max. Lataa sovellus valitsemalla Max.

Päivittäminen: Avaa App Store ja etsi Max. Jos päivitys on saatavilla, valitse Päivitä.

LG Smart TV (tietyissä maissa)
  • LG Smart TV, jossa on webOS 3.5 tai uudempi

Asentaminen: Avaa LG TV:ssä LG Content Store ja etsi Max. Valitse Max ja sitten Asenna.

Päivittäminen: Valitse LG TV:ssä LG Content Store > Apps > My Apps ja valitse sitten Max ja Update.

Jos Maxia ei löydy LG Content Storesta, LG TV:tä ei välttämättä tueta.

Eikö sinulla ole Max-sovellusta? Jos Max-sovellusta ei ole saatavilla televisiolle, katso lisätietoja kohdasta Eikö televisiota tueta?

PlayStation (tietyissä maissa)
  • PlayStation 4 ja PlayStation 5

Asentaminen:

1. Tee PlayStationissa näin:
    • PlayStation 4: siirry PlayStation Storeen ja etsi Max.
    • PlayStation 5: siirry kohtaan Media > Kaikki sovellukset ja etsi Max.
  2. Valitse Max ja sitten Lataa.

Päivittäminen: Korosta PlayStationissa Max, paina ohjaimen Options-näppäintä ja valitse sitten Tarkista päivitykset.

Samsung TV
  • Samsung TV (vuoden 2016 mallit ja uudemmat)

Asentaminen: Kirjaudu ensin televisiossa sisään Samsung-tilille. Valitse sitten Samsung TV:ssä Sovellukset ja etsi Max. Valitse Max ja sitten Asenna.

Jos Max-sovelluksen asentaminen ei onnistu, Samsung TV:n tallennustila saattaa olla vähissä. Kokeile poistaa sovellus ennen kuin asennat Maxin.

Päivitä: Paina kaukosäätimen Koti-painiketta ja valitse sitten Sovellukset > Asetukset-kuvake cog > Päivitykset.

Eikö sinulla ole Max-sovellusta? Jos Max-sovellusta ei ole saatavilla Samsung-sovelluskaupasta, katso lisätietoja kohdasta Eikö televisiota tueta?

Vodafone TV (tietyissä maissa)

Max-sovellus on saatavilla seuraavissa Vodafone TV -laitteissa:

• Vodafone TV Gen 1, Gen 2 ja Gen 3 (Tšekki, Unkari, Portugali ja Romania)
  • Vodafone TV Gen 1, Gen 3 ja TiVo (vain Espanja)
  • VF TV Play (vain Portugali)

Asentaminen: paina Vodafone TV:n kaukosäätimen Home- tai Menu-painiketta ja siirry sitten kohtaan Apps ja valitse Max.

Eikö sinulla ole Max-sovellusta? Jos Max-sovellusta ei ole saatavilla televisiolle, katso lisätietoja kohdasta Eikö televisiota tueta?

Xbox (tietyissä maissa)
  • Xbox One ja Xbox Series X|S

Asentaminen: Siirry Xbox-konsolin Storeen ja etsi Max. Valitse Max ja sitten Asenna.

Päivittäminen: siirry Xboxissa kohtaan Omat pelit ja sovellukset, korosta Max ja paina ohjaimen valikkopainiketta, valitse Hallitse sovellusta ja valitse sitten Päivitykset.

Luettelo tuetuista 4K-, HDR10- ja Dolby Vision -laitteista on kohdassa 4K UHD -sisällön katsominen.

Eikö televisiota tueta?

Jos Max-sovellus ei ole saatavilla televisioon, voit sen sijaan katsoa sisältöä televisiosta

Maxia on mahdollista katsoa televisiosta myös, jos kytket siihen tuetun mediasoittimen (esim. Apple TV).

Tilaaminen tai sisäänkirjautuminen

Kun olet asentanut Max-sovelluksen, tee näin: