Maxin sisällön suoratoistaminen HDMI-kaapelilla

Max-sovellus on helpoin tapa suoratoistaa Maxin sisältöä televisiossasi. Voit suoratoistaa sisältöä televisiossa myös seuraavilla tavoilla:

Onko Max-sovellus saatavilla? Voit selvittää, onko Max-sovellus saatavilla, kohdasta Tuetut laitteet (tai televisiosi sovelluskaupasta).

Suoratoisto HDMI-kaapelin avulla

Voit liittää tietokoneen, puhelimen tai tabletin televisioon HDMI-kaapelilla.

Mitä tarvitset

Suoratoisto televisiossa

1. Liitä HDMI-kaapeli puhelimeen, tablettiin tai tietokoneeseen (puhelimeen tai tablettiin saatetaan tarvita sovitin).
  2. Liitä HDMI-kaapelin toinen pää televisioon.
  3. Avaa Max puhelimellasi, tabletillasi tai tietokoneellasi ja aloita sisällön katselu.

Vianmääritys

Max ei näy televisiossa

Kokeile näitä vinkkejä:

• Irrota HDMI-kaapelin molemmat päät ja liitä ne uudelleen. Jos käytät sovitinta, varmista, että se on kunnolla kiinni HDMI-kaapelissa.
  • Kokeile käyttää toista HDMI-kaapelia.
  • Kokeile kääntää HDMI-kaapelin päät toisinpäin.
  • Kokeile käyttää television toista HDMI-porttia.
  • Varmista, että televisiosi on asetettu oikeaan HDMI-lähteeseen.
Ei ääntä

Kokeile näitä vinkkejä:

• Kokeile vaihtaa television tai äänivastaanottimen äänilähdettä.
  • Kokeile käyttää television tai vastaanottimen toista HDMI-porttia.
  • Kokeile käyttää toista HDMI-kaapelia.

Lisätietoja on kohdassa Maxin ääniongelmat.

Virhe: Laitteesi määrityksissä ilmeni ongelma

Maxin sisällön suoratoistaminen edellyttää, että laitteistosi (laitteet, kaapelit, sovittimet ja ohjelmistoajurit) on HDCP 2.1+ -yhteensopiva. Jos laitteistosi ei ole HDCP 2.1+ -yhteensopiva, saat virheilmoituksen, kun yrität suoratoistaa sisältöä.

Valitse käyttämäsi laite:

TV, puhelin tai tabletti

Kokeile näitä vinkkejä:

• Jos käytät suoratoistinta (esim. Apple TV), irrota laite pistorasiasta, odota hetki ja kytke se sitten uudelleen. Avaa sitten Max ja yritä katsoa sisältöä uudelleen.
  • Irrota HDMI-kaapelin molemmat päät ja liitä ne sitten uudelleen.
  • Kokeile käyttää toista HDMI-kaapelia.
  • Kokeile kääntää HDMI-kaapelin päät toisinpäin.
  • Kokeile käyttää television toista HDMI-porttia.
  • Ohita vastaanottimesi tai stereolaitteesi ja liitä suoratoistolaite suoraan televisioon.

Jos saat edelleen virheilmoituksen, varmista, että kaikki laitteiston osat (mukaan lukien TV-sovittimet, kaapelit, sovittimet, televisio tai näyttö ja äänentoistolaitteet) ovat HDCP 2.1+ -yhteensopivia (4K UHD -nimikkeiden toistaminen edellyttää HDCP 2.2 -yhteensopivuutta).

Jos haluat apua laitteen kanssa, tutustu laitteen ohjeisiin tai ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Tietokone

Kokeile näitä vinkkejä:

• Tarkista, onko selaimeesi saatavilla päivitys hakemalla internetistä esimerkiksi "Chromen päivitys". Lisätietoja on Vianmääritys-osiossa osoitteessa Max.com
  • Poista selaimen laajennukset ja lisäosat käytöstä. Sulje sitten selain ja avaa se uudelleen, ennen kuin yrität toistaa videota uudelleen.
  • Jos tietokoneessasi on useita näyttöjä, kokeile Maxin sisällön suoratoistoa ensisijaisella näytölläsi.
  • Kokeile käyttää toista selainta (Chrome, Firefox, Microsoft Edge tai Safari).

Jos saat edelleen virheilmoituksen, varmista, että sovittimet, näytönohjain, ohjelmisto, ohjaimet, videokaapelit ja näytöt ovat HDCP 2.1+ -yhteensopivia.