Max-abonnementer og fakturering

Finn informasjon om hvordan du administrerer abonnementet ditt, betalinger og faktureringsproblemer.

Spørsmål og svar om fakturering

Hvilket abonnement har jeg?

Slik finner du ut hvilket abonnement du har:

1. I Max gjør du ett av følgende:
    • Telefon, nettbrett eller datamaskin: Velg profilen din og deretter Abonnement.
    • TV-enhet: Velg Innstillinger-ikonet tannhjul (nederst til venstre) og deretter Abonnement.
      (Kun Voksenprofiler kan administrere abonnementer.)
  2. Her finner du ditt nåværende grunnabonnement og faktureringsperiode.
Hvem fakturerer meg?

Her finner du ut hvem som fakturerer deg:

1. Gjør ett av følgende:
    • På internett:: Gå til max.com/subscription og logg inn på kontoen din. Får du ikke logget inn?
    • Telefon, nettbrett eller datamaskin: Velg profilen din i Max og deretter Abonnement.
    • TV: Velg Innstillinger-ikonet tannhjul (nederst til venstre) i Max og deretter Abonnement.
  2. Her finner du ditt nåværende grunnabonnement og tillegg (hvis aktuelt).

Du kan også sjekke kontoutskriftene dine eller spørre internett-, mobilabonnement- eller TV-leverandøren din om de fakturerer deg for Max.

Når er neste faktureringsdato?

Slik finner du ut når neste faktureringsdato inntreffer:

1. Gjør ett av følgende:
    • På internett:: Gå til max.com/subscription og logg inn på kontoen din. Får du ikke logget inn?
    • Telefon, nettbrett eller datamaskin: Velg profilen din i Max og deretter Abonnement.
    • TV: Velg Innstillinger-ikonet (tannhjul, nederst til venstre) i Max og deretter Abonnement.
  2. Hvis grunnabonnementet eller tillegget faktureres gjennom oss, finner du neste betalingsdato her.
    Hvis du faktureres gjennom noen andre, finner du disse nedenfor:

Hvis du la til sportstillegget til grunnabonnementet, kan grunnabonnementet og sportstillegget ha forskjellige faktureringsdatoer. Finn mer informasjon ved å gå til Administrer Sportstillegget.

Abonnementer og betalinger

Max-abonnementer og priser

Endre betalingsinformasjon

Administrer Sportstillegget

Spørsmål og svar om gratis prøveperiode

Ditt Max-abonnement

Endre abonnement

Kanseller Max

Reaktiver Max-abonnement

Løs et problem med Max-abonnementet

Faktureringsproblemer

Hva gjør jeg hvis beløpet jeg betaler er annerledes enn det jeg forventet?

Kan jeg be om en refusjon?