Besked eller fejlkode om, at der gik noget galt

Hvis du får beskeden eller Max-fejlkoden "Der gik noget galt", kan du prøve disse løsninger:

Ting, du kan prøve

Du bliver muligvis nødt til at prøve mere end én af disse løsninger for at løse problemet.

Genstart Max
  • Telefon, tablet eller TV-enhed: Tving Max til at lukke, og genåben derefter Max, og prøv at streame igen.
  • Computer: Luk din browser, og åbn den så igen. Gå derefter tilbage til max.com, og prøv at streame igen.
Afspil en anden serie eller film

Prøv at streame forskellige serier eller film for at finde ud af, om fejlen opstår med alle titler eller kun en bestemt serie eller film. Hvis fejlen kun opstår med en bestemt serie eller film, skal du kontakte os og give os besked.

Opdater Max

Sørg for, at du har den seneste version af Max. Sådan gør du:

• Computer: Prøv at opdatere din browser. Gå til Fejlsøgning på max.com for at lære, hvordan du gør det.
  • Anden enhed: Åbn appbutikken på din enhed, søg efter Max, og tjek, om der er en tilgængelig opdatering. Hvis der er en opdatering til appen, skal du downloade den og prøve at bruge Max igen.
Log ud, og genstart din enhed
  1. Gør et af følgende:
    • Telefon, tablet eller computer: Vælg din profil og derefter Log ud.
    • TV-enhed: Vælg ikonet Indstillinger tandhjul (nederst til højre) og derefter Log ud.
  2. Sluk for din enhed.
  3. Vent 30 sekunder, og tænd den igen.
  4. Åbn Max, log ind, og prøv at streame igen.
Prøv en anden enhed

Prøv Max på en anden understøttet enhed. Hvis fejlen ikke opstår på en anden enhed, skal du gå til Foretag fejlsøgning på Max.

Bruger du en computer? Prøv at bruge en anden browser (Chrome, Firefox, Microsoft Edge eller Safari).

Prøv at foretage fejlsøgning på enheden

Vælg den enhed, du bruger, og prøv trinnene til fejlsøgning:

Genstart dine netværksenheder
  1. Kobl strømmen til dine netværksenheder fra (modem, router osv.).
  2. Vent 30 sekunder.
  3. Sæt strøm til dit modem, og vent på, at det opretter forbindelse til internettet (ca. 1 minut).
  4. Når dit modem er færdig med at oprette forbindelse, skal du koble strømmen til din router og vente på, at den opretter forbindelse til internettet.
  5. Åbn Max, og prøv at streame igen.

Har du stadig brug for hjælp?

Noter dig den fejlbesked eller -kode, som vises på skærmen, og send den med, når du kontakter os.