Hvor er Max tilgjengelig?

Her ser du hvor Max er tilgjengelig per i dag:

Europa

Max er per i dag tilgjengelig i disse landene og områdene:

• Andorra, Bosnia-Hercegovina, Bulgaria, Danmark, Finland, Færøyene, Frankrike, Grønland, Kanariøyene, Kroatia, Tsjekkia, Ungarn, Madeira, Moldova, Montenegro, Nord-Makedonia, Norge, Polen, Portugal, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spania, Svalbard og Jan Mayen, Sverige, Åland

HBO Max er per i dag tilgjengelig i disse landene og områdene:

• Belgia og Nederland
Latin-Amerika og Karibia
  • Latin-Amerika: Argentina, Belize, Bolivia, Brasil, Chile, Colombia, Costa Rica, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Guyana, Honduras, Mexico, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, Surinam, Uruguay, Venezuela
  • Karibia: Anguilla, Antigua og Barbuda, Aruba, Bahamas, Barbados, De britiske Jomfruøyer, Caymanøyene, Curacao, Dominica, Den dominikanske republikk, Grenada, Haiti, Jamaica, Montserrat, Saint Kitts og Nevis, Saint Lucia, St. Vincent og Grenadinene, Trinidad og Tobago, Turks- og Caicosøyene
USA
  • USA (inkludert Amerikansk Samoa, Guam, Nord-Marianene, Puerto Rico og De amerikanske Jomfruøyer)

Velg et emne:

Kan jeg strømme Max mens jeg er på reise?

Du kan strømme Max hvis du reiser til et land eller en region der Max er tilgjengelig. Du kan også spille av serier og filmer du allerede har lastet ned. Hjemlandet ditt er landet der du registrerte deg for Max.

Hvis du reiser til et land i EØS (der Max er tilgjengelig):

• Serier og filmer: Utvalget av serier og filmer er det samme som i hjemlandet ditt.
  • Nedlastinger: Du kan spille av og fornye serier og filmer du allerede har lastet ned på telefonen eller nettbrettet.

Hvis du reiser til et land utenfor EØS (der Max er tilgjengelig):

• Serier og filmer: Hva som kan strømmes på Max, endres basert på den fysiske posisjonen din. Det kan derfor hende at du ikke kan strømme enkelte titler fra «Fortsett å se» og «Min liste» når du befinner deg i land utenfor EØS.
  • Aldersvurderinger: Aldersvurderinger av innhold er basert på den fysiske posisjonen din. Hvis du reiser til et land med et annet aldersvurderingssystem, følger kontoen foreldrekontrollene du har angitt, men serier og filmer kan få en annen aldersvurdering.
  • Nedlastinger: Du kan spille av serier og filmer du allerede har lastet ned på telefonen eller nettbrettet.

Hvis du reiser til et land eller område der Max ikke er tilgjengelig, skjer dette:

• Du ser meldingen «Dette er ukjent territorium» og kan ikke lenger strømme innhold på Max. Du kan imidlertid fortsatt spille av serier og filmer som du allerede har lastet ned.

Før du reiser

Nå kan du se nedlastingene dine mens du er på reise i et annet land eller en annen region.

Meldingen «Dette er ukjent territorium»

Hvis du får denne meldingen og du befinner deg i et land eller en region der Max er tilgjengelig (landene som er oppført ovenfor), kan det hende at IP-adressen din er blokkert eller at enheten din ikke identifiserer posisjonen din riktig. Prøv disse trinnene for å løse dette:

Trinn 1: Fjern blokkeringen av IP-adressen din

Deaktiver VPN-, proxy- eller anonymiseringstjenesten din, slik at IP-adressen din ikke lenger blokkeres.

Trinn 2: Start nettverksenhetene på nytt

Prøv å starte modemet og ruteren på nytt. Slik gjør du det:

1. Slå av eller koble fra enheten med Max.
  2. Koble fra strømmen til nettverksenhetene (modem, ruter osv.).
  3. Vent 30 sekunder.
  4. Koble til strømmen til modemet igjen og vent til det kobler til internett (ca. ett minutt).
  5. Koble strømmen til ruteren igjen og vent til den kobler til internett.
  6. Slå på enheten igjen, åpne Max og prøv å se på noe.
Trinn 3: Kontakt internett-leverandøren din

Hvis du allerede har prøvd å deaktivere VPN-, proxy- og anonymiseringstjenester, bør du kontakte internett-leverandøren din for å få hjelp.

Trinn 4: Kontakt oss

Hvis du fremdeles får meldingen «Max er ikke tilgjengelig», må du samle inn informasjonen nedenfor og kontakte oss.

• Internett-leverandøren din (ISP)
  • IP-adressen din (åpne en nettleser og skriv «hva er IP-adressen min» for å finne ut hvordan)
Når blir Max tilgjengelig i flere regioner?
Sørøst-Asia

Vi forventer at Max blir tilgjengelig i Sørøst-Asia i 2024. Tidslinjen for når Max blir tilgjengelig kan endres – følg med for mer informasjon.