Se De Olympiske Lege Paris 2024 på Max
Vis mere
Fra den 26. juli 2024 kan du se De Olympiske Lege Paris 2024 på Max med alle grundabonnementer. Se mere her. Vis mindre

Hvor er Max tilgængelig?

Her kan du se, hvor Max i øjeblikket er tilgængelig:

Europa

Max er i øjeblikket tilgængelig i følgende lande og territorier:

• Ålandsøerne, Andorra, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, De Kanariske Øer, Kroatien, Tjekkiet, Danmark, Færøerne, Finland, Frankrig, Grønland, Ungarn, Madeira, Moldova, Montenegro, Nordmakedonien, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Svalbard og Jan Mayen, Sverige

HBO Max er i øjeblikket tilgængelig i følgende lande og territorier:

• Belgien og Holland
Latinamerika og Caribien
  • Latinamerika: Argentina, Belize, Bolivia, Brasilien, Chile, Colombia, Costa Rica, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Guyana, Honduras, Mexico, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, Surinam, Uruguay, Venezuela.
  • Caribien: Anguilla, Antigua og Barbuda, Aruba, Bahamas, Barbados, De Britiske Jomfruøer, Caymanøerne, Curacao, Dominica, Den Dominikanske Republik, Grenada, Haiti, Jamaica, Montserrat, Saint Kitts og Nevis, Saint Lucia, St. Vincent og Grenadinerne, Trinidad og Tobago, Turks- og Caicosøerne.
USA
  • USA (herunder Amerikansk Samoa, Guam, Nordmarianerne, Puerto Rico og De Amerikanske Jomfruøer)

Vælg et emne:

Kan jeg streame Max, når jeg er i udlandet?

Du kan streame Max, når du rejser til et land eller et område, hvor Max er tilgængelig. Du kan også afspille serier og film, som du allerede har downloadet. Dit hjemland er det land, hvori du tilmeldte dig Max.

Når du rejser til et land i EØS (hvor Max er tilgængelig):

• Serier og film: Udvalget af serier og film forbliver det samme som i dit hjemland.
  • Downloads: Du kan afspille og forny serier og film, som du allerede har downloadet på din telefon eller tablet.

Når du rejser til et land uden for EØS (hvor Max er tilgængelig):

• Serier og film: Det, du kan streame på Max, vil være forskelligt afhængigt af, hvor du fysisk set er henne. Dermed vil du muligvis ikke kunne streame nogle titler fra din Se videre og Min liste, når du er i lande uden for EØS.
  • Aldersvurderinger: Aldersvurderinger er baseret på, hvor du fysisk set er henne. Hvis du rejser til et land med et andet aldersvurderingssystem, vil de forældrekontroller, du har indstillet, blive anvendt, men serier og film kan være blevet tildelt anderledes aldersvurderinger.
  • Downloads: Du kan afspille og forny serier og film, som du allerede har downloadet til din telefon eller tablet.

Dette er, hvad der sker, når du rejser til et land eller et område, hvor Max ikke er tilgængelig:

• Du vil modtage beskeden "Dette er ukendt territorium", og du vil ikke kunne streame Max. Du vil dog stadig kunne afspille serier og film, som du allerede har downloadet.

Før du rejser

Du kan nu se dine downloads, når du rejser til et andet land eller område.

Beskeden "Dette er ukendt territorium"

Hvis du modtog denne besked, og du befinder dig i et land eller et område, hvor Max er tilgængelig (landene står anført ovenfor), kan din IP-adresse være blokeret, eller også angiver den din beliggenhed forkert. Prøv disse trin for at løse problemet:

Trin 1: Fjern blokeringen fra din IP-adresse

Deaktivér dit VPN, din proxy eller anonymiseringstjeneste, så din IP-adresse ikke blokeres.

Trin 2: Genstart dine netværksenheder

Prøv at genstarte dit modem og din router. Sådan gør du:

1. Sluk for enheden med Max, eller kobl strømmen fra den.
  2. Kobl strømmen fra dine netværksenheder (modem, router osv.).
  3. Vent 30 sekunder.
  4. Tilslut strømmen til dit modem igen, og vent på, at det opretter forbindelse til internettet (ca. et minut).
  5. Tilslut strømmen til din router igen, og vent på, at den opretter forbindelse til internettet.
  6. Tænd for din enhed igen, åbn Max, og prøv at se noget.
Trin 3: Kontakt din internetudbyder

Hvis du har deaktiveret VPN'er, proxyer og anonymiseringstjenester, skal du kontakte din internetudbyder for at få hjælp.

Trin 4: Kontakt os

Hvis du stadig får beskeden om, at Max ikke er tilgængelig, skal du indsamle følgende oplysninger og kontakte os.

• Din internetudbyder
  • Din IP-adresse (åbn en browser, og indtast 'hvad er min IP-adresse' for at finde den).
Hvornår bliver Max tilgængelig i flere regioner?
Sydøstasien

Vi forventer, at Max bliver tilgængelig i Sydøstasien i 2024. Tidspunkterne for Max' tilgængelighed kan ændre sig. Der kommer flere oplysninger om dette senere.