Skift et Samsung-faktureret abonnement

Hvis du oprettede abonnement på dit Samsung TV, bør du vide følgende om at skifte dit abonnement, der faktureres gennem Samsung.

Faktureres du gennem en anden udbyder? Gå til Administrer et Max-abonnement.

Spørgsmål og svar om Samsung-fakturering

Hvilket abonnement har jeg?
  1. Gør et af følgende på Max:
    • Telefon, tablet eller computer: Vælg din profil og derefter Abonnement.
    • TV-enhed: Vælg ikonet Indstillinger tandhjul (nederst til højre) og derefter Abonnement.
      (Det er kun voksenprofiler, der kan administrere abonnementer).
  2. Her kan du se dit aktuelle basisabonnement og eventuelle udvidelser.

For at foretage ændringer i dit Samsung-fakturerede abonnement skal du gå til Hvordan skifter jeg mit abonnement?

Har du brug for hjælp til at logge ind? Gå til Jeg kan ikke logge ind.

Hvornår er min næste faktureringsdato?

Dit abonnement fornyes automatisk på din næste faktureringsdato. Sådan finder du din næste faktureringsdato:

1. Gå til samsungcheckout.com og log ind på din Samsung-konto.
  2. Vælg Abonnementer under menuen Købshistorik.
  3. Vælg dit Max-abonnement, og noter den næste betalingsdato.
Hvordan opsiger jeg mit abonnement?
Værd at vide
  • Dit Max-abonnement fornyes automatisk, indtil du opsiger det.
  • Du opsiger ikke dit abonnement ved at slette Max-appen.
  • Opsig dit abonnement mindst 24 timer inden din næste faktureringsdato for at undgå yderligere opkrævninger.

Sådan annullerer du dit Samsung-fakturerede abonnement:

Samsung TV

Trinene varierer alt efter tv-model. For at se opsigelsestrin skal du gå til Samsungs artikel Afbryd abonnement.

Web
  1. Gå til samsungcheckout.com. og log ind på din Samsung-konto.
  2. Vælg Abonnementer under menuen Købshistorik.
  3. Find dit Max-abonnement, og vælg Afmeld.

Læs Samsungs artikel Hvordan kan jeg annullere abonnementet? for at få mere hjælp.

Når du har opsagt abonnementet, bør du modtage en e-mail fra Samsung, der bekræfter din opsigelse.

Hvis du har sportsudvidelsen, vil udvidelsen blive opsagt, når dit basisabonnement udløber, og du vil få en refusion for de resterende dage af din udvidelse. Du kan fortsætte med at streame, indtil dit abonnement udløber ved slutningen af din faktureringsperiode.

Du kan til enhver tid tilmelde dig Max igen.

Hvordan ændrer jeg min betalingsmetode?
  1. Gå til samsungcheckout.com. og log ind på din Samsung-konto.
  2. Vælg Betalingsmetode > Tilføj betalingsmetode > Kredit-/debetkort.
Hvordan skifter jeg basisabonnement?

Du kan ændre dit basisabonnement eller din faktureringsperiode på dit Samsung TV.

1. I Max skal du trykke på ikonet Indstillinger tandhjul (nederst til højre) og derefter Abonnement. Kan du ikke logge ind?
  2. Vælg Skift dit basisabonnement.
  3. Vælg et abonnement og en faktureringsperiode (månedlig eller årlig).
  4. Følg anvisningerne på skærmen for at ændre dit abonnement gennem Samsung.

Når dit abonnement er opdateret, bør du modtage en e-mail fra Samsung, der bekræfter ændringen.

For at finde ud af, hvordan du tilføjer eller fjerner sportsudvidelsen, skal du gå til Administrer sportsudvidelsen.

Hvornår træder min abonnementsændring i kraft?

Ikrafttrædelsesdatoen afhænger af ændringen:

• Hvis du skifter til et billigere abonnement, træder dit skift af abonnement i kraft på din næste faktureringsdato.
  • Hvis du skifter til et abonnement til en højere pris, træder din abonnementsændring i kraft med det samme. Samsung giver dig en kredit for den resterende tid på dit abonnement og anvender den på dit nye abonnement. Din næste faktureringsdato vil blive justeret, når kreditten er brugt.
  • Hvis du kun ændrer din faktureringsperiode (månedlig eller årlig), træder skiftet i kraft på din næste faktureringsdato.

Leder du efter noget andet?